Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lev Menachem

0 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lev Menachem 2013.12.19 09:37:55
@Shadowbull: "Johet annyival, es jon is. Ha kimesz ele fektavon belul es beledcsattan, te is hibas leszel."

Hülyeség. Mindig mérlegelik a bíróságon, és VAN olyan sebesség amire nem számíthatsz, és nem is kell számítanod (az más kérdés, hogy egy ilyen baleset után örülhetsz ha egyáltalán túléled).

www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/a_csalad_nem_hiszi_hogy_csak_a_motoros_hibazott/2068770/

"Mosonmagyaróvár - A hozzátartozók nem értik, miként zárhatta le a rendőrség úgy a vizsgálatot, hogy kizárólag a motorost találta vétkesnek. Szerintük a motor elé kikanyarodó autó is felelős részben a tragédiáért. Az igazságügyi szakértő szerint az elhunyt az ütközéskor 180–200 kilométeres sebességgel ment."
Lev Menachem 2013.12.19 10:09:57
@Shadowbull: Valóban nem mindegy, mellesleg a 200-zal közlekedőnek a 100-zal haladó pont olyan, mint a százzal haladónak egy álló tárgy az úton.

Csak az a különbség, hogy az egyik teljesen szabályos.
„Szellemi söpredék”, „nyomorult alak”, „ez a senki”, „hányja ki magából”, „Európa legocsmányabb lapja”, „Eörsi Mátyás egy kellemetlen fekély az emberiség testén”, „gazemberek”, „szellemi nyomorékok”, „idiotizmus”. Ezen címszavak és az általuk…..
Lev Menachem 2013.04.08 11:13:32
@rockjano: "Eörsi mondata még persze lehet rossz..." de ha Bajer írja akkor már gusztustalan fröcsögés.

kösz, de ismerem a logikátokat te ostoba kis szarjankó..
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
 Egy Holly Solomon nevű arizonai nő szándékosan elütötte a férjét egy parkolóban, mert az nem szavazott a választáson, és így "hozzájárult" Obama győzelméhez. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a nő tíz-tizenöt évet  fog ülni. Arizona tizenegy…..
Megszavazta a parlament a fideszes Papcsák Ferenc és egy egyelőre ismeretlen képviselő módosító javaslatait. Több részlet azonban csak ezután került nyilvánosságra. Az új szabályozás szerint azok is ajánlhatnának, akik nem regisztrálták magukat a választásra. Sőt azok…..
A módosítók elfogadása után egy olyan választási törvény képe tárul elénk, amiért Putyin is csettintené a két ujját, és amiért a különböző megfigyelők Fehéroroszágot, Oroszországot vagy más államokat szokták zaklatni. A remény még él, hogy az Alkotmánybíróság…..
ProgBlog A bátrak választása 2012.11.10 19:12:31
„Mut im Herzen, Geld im Beutel,Und ein Gläschen Wein, ja, Wein,Das soll uns die Zeit vertreibenLustge Musketier zu sein.” („Bátorság a szívben, pénz a zsebben,/és egy üveg bor, igen, bor,/Ez kell nekünk [hogy jól] töltsük az időt/[és hogy] vidám muskétások…..
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
Lev Menachem 2012.10.30 12:37:12
@ezanicknevem: Szerintem meg akkor csorbult a demokrácia amikor komcsik korlátozták a gyülekezési jogot, kisgyerekes családokat, és nyugdíjasokat lőttek könnygázgránátokkal, (nem rendszeresített fegyverekkel) gumilövedékekkel, azonosító nélküli (terroristák) rendőrök, fejmagasságban, egy bejelentett megemlékezésen, a nemzeti ünnepünkön.
Lev Menachem 2012.10.30 12:37:51
@Lev Menachem: Ehhez képest a regisztrációról szóló minden picsogásotok egy szánalmas sirám.
Már senkinek nem jelent újdonságot, hogy hazánkban a nemzeti ünnepek hagyományosan külön ünneplő pártokkal, számháborúval és aktuálpolitikai mondandóval fűszerezett politikai beszédekkel párosulnak. Nem volt ez másként 2012. október 23-án sem. Ezúttal is külön-külön…..
Az Európai Bíróság minapi ítélete, miszerint Szlovákia jogszerűen tiltotta meg Sólyom Lászlónak, hogy belépjen az ország területére, nagy felháborodást okozott itthon, különösen a jobboldalon. Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bíróságának kedden kihirdetett ítélete…..
Lev Menachem 2012.10.18 14:35:26
@kesztió: Látom kurva nehéz liberálisként felfogni, hogy alapvetően a kettős mércével van a bajunk.
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
Lev Menachem 2012.10.17 13:00:14
@s: Istenem, csak próbálnátok meg egyszer, végre pár panelprolinak is szétrúgnák a seggét sünök. :D
Paranoid Android A bajnai-projekt 2012.10.15 17:51:33
A racionálisan gondolkodó becsületes választópolgár a magyar politikai életben olyan helyzetben van, mint az a prédaállat a szavannán, akire a széplelkű zoológusok a testsúlyának másfélszeresét kitevő helyzetjelzőt akasztottak, viszont nagyon drukkolnak neki, hogy az a csúnya…..
Lev Menachem 2012.10.16 21:33:47
@Paranoid Android2:
Olyan csak a mesében van, hogy pénzt ad valaki, de nem kér cserébe semmit. Én elsősorban olyan feltételekre gondolnék, mint bizonyos piaci szereplők (pl bankok) helyzetbe hozása (apropó Bogár Laci kedvenc mondása: deregulálj, privatizálj, liberalizálj). Nem mellesleg jövőre új jegybankelnököt kell választani.. biztos van még az imf tarsolyában 1-2 opcionális, nem publikus kitétel, amivel növelhetik a befolyásukat.
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..
Lev Menachem 2012.10.13 11:51:40
@Lev Menachem: Mellesleg az szdsz "keménymag" szavazóbázis (mint láthatjuk) nem tűnt el csak átalakult. Vagy politikailag inaktív, esetleg tetszhalott. Csak az a probléma, hogy erre a piaci résre (5-10%), melyet a szadesz hagyott maga után, jelenleg 3-4, igencsak különböző karakterű formáció próbál betörni.

Sok sikert, én csak hátradőlök és élvezem a műsort. :)
Lev Menachem 2012.10.13 12:14:57
@veracity: sőt!

Egyenesen Fletó szünteti meg a demokrácia deficitet. 2006-ban is megoldotta , amikor szétlövette a fidesz okt.23-ai megemlékezését. Az volt aztán az igazi demokrácia, nyugdíjasokat és kisgyerekes családokat lőni könnygázgránáttal és gumilövedékekkel. Az intézkedő főrendőrt mert kitüntetni és díszpolgárrá választani.

Hajrá milla 4k dk!
Hajrá igazi demokrácia!
Le a rohadt náci diktátor orbánnal (szigorúan csupa fekete kisbetűvel!!!) aki még rendeset a tömegbe se tud lövetni!
Lev Menachem 2012.10.13 12:23:18
@milyen szép a Vértes, ó: taníts légyszi!
Na várj, megpróbálom:

Nó ván voz sot, no van voz torcsörd!

Így jó lesz?
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Lev Menachem 2012.10.11 19:21:08
@unionista: Eddig csak a fidesznek sikerült a 3% alatt tartani az államháztartási hiányt, de a tények ne zavarjanak.
Lev Menachem 2012.10.11 20:05:49
@indazs: te miről beszélsz?
Douchev-Janics Natasa hozott egy döntést a családjáért, hazatér férjével Szerbiába. A választás talán az ő számára lehetett a legnehezebb, hiszen őt ismerik Magyarországon, ám bolgár férje a szerb szövetségnél kapott állást. Mit lehet ilyenkor tenni? „Nehéz döntés volt…..
Lev Menachem 2012.10.11 16:44:40
@Karcolt lendület: Szerintem meg épp az a cigánykodás, hogy úgy választunk színt ahogy éppen előnyösebb.
Lev Menachem 2012.10.11 16:48:02
@legeslegujabbkor:
"Külön öröm, hogy mennyire támogatjátok azt a nőt, aki követi a férjét még rosszabb körülmények közé is..."

Felejtsd már el ezt a baromságot, nyugodtan követheti a férjét oda ahova akarja, senki nem ezt kifogásolta, ettől még maradhatna a magyar válogatottban.
Betiltotta a kormány a játékgépeket, így a legtöbb kaszinó, játékterem bezárhatja kapuit, és a kocsmák sem számíthatnak ezentúl ilyen irányú bevételre - mindezt Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár egyrészt etikai, másfelől nemzetbiztonsági okokra…..
Vastagbőr Csak NERőgépek lesznek 2012.10.02 09:01:00
Tegnap reggelre Orbán rendkívüli kormányülést hívott össze, amire eddig csak árvíz- és az iszapkatasztrófa kapcsán volt példa. Most viszont természeti csapás nem sújtja hazánkat, úgyhogy csak tippelgettük a miértet. Matolcsy bejelent egy újabb csomagot? Jön a Széll Kálmán…..
Lev Menachem 2012.10.02 11:43:17
@Virág et.: A vendéglátós miért vesztené el a munkáját? Jellemzően nem a vendéglátós üzemelteti az automatát, hanem csak bérleti díjat kap utána.
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
Lev Menachem 2012.06.25 19:00:44
@acs63: sokat gondolkodtál az elmés visszavágáson?
Bloggert terroristát fenyegetni manapság igen menő. Fúj az a bizonyos keleti szél, nagyon fúj. Igazából meglepő, hogy nem életveszélyes fenyegetésekről van szó. Legalábbis még. Szerencsére az ilyen rendszerekben mindig van elég a felbátorodott, vérostoba faszkalapból, aki…..
Lev Menachem 2012.06.24 21:05:01
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

egyetértek, ez a poszt vér primitív

persze ez is inkább az indexet minősíti
sorok között Német tanácsadók 2012.06.18 15:55:00
Most már hivatalos, hogy a görög választások a nemzetközi elvárásoknak megfelelően alakultak, az Új Demokrácia lett a befutó, minden adott az Európa-barát koalíció létrehozására. Az MTV híradója szerint mindenki fellélegezhet, Damoklész kardja már nem lebeg a hellének feje…..
Lev Menachem 2012.06.18 22:48:02
OFF

@dr. Bubó: te csak kussolj, egy kanyival se vagy jobb

"görög = balkáni lusta csürhe", "minden fideszes hülye" 1 bites logikáddal te sem javítottál a kommentek átlag színvonalán
Publius Horthy versus Kádár 2012.06.18 18:05:00
Az éledező Horthy-kultusz kapcsán komoly vita alakult ki a magyar társadalomban. „Ha Horthy igen, Kádár miért nem?” – tette föl a kérdés valaki bekiabálásos alapon a baloldalról. A téma így szép lassan egy olyan álvitává vált, amely nagyon szépen rámutat a magyar…..
„Szövetségbe forrt szabad köztársaságok:A Nagy Oroszország kovácsolta frigy,A Szovjet hatalma és egysége éljen:Sok nép így akarta s megalkotta így!” Szergej Mihalkov: A Szovjetunió himnusza - 1944   A cím szándékoltan provokatív, ugyanis a poszt témája a („Németország…..