Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infy

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs nem érti, hogyan pusztulhatott el szeptemberben vásárolt Acer laptopjának alaplapja egy hivatalosnak tűnő BIOS-frissítéstől. Illetve azt sem érti, hogy miért kellene még 7 ezer forintot fizetnie, hogy visszakapja a gépet, ha mégsem kéri a nem garanciális, 80 ezer forintos…..
GN egy egyéb szolgáltatóknál már jól bejáratott ügyfélszerző módszert tapasztalt a Tigáz üzletkötőinél. Egy idősebb rokona találkozott velük, akit statisztikai adatgyűjtés címen kérdeztek ki és írattattak alá vele tudta nélkül a szolgáltatóváltói szerződést…..
József Hipernet-előfizető, de telenoros telefonnal nem rendelkezik, így aztán se a forgalmi adatokat nem tudta megnézni, se az ingyenes ügyfélszolgálati számot nem tudta hívni, amiről kiderült, hogy egyéb mobil hálózatokból drágább hívni, mint egy mezei számot:A Telenor Hipernet…..
infy 2011.10.27 07:06:55
Attila Bécsben szeretett volna gyorsan albérletet találni, ez okozta a vesztét. Bár sorra észlelte a gyanús jeleket, csak meggyőzte magát, hogy kétszer is pénzt utaljon a őszinteségét bizonygató ismeretlennek.Ausztriában szerettünk volna albérletet. Nem olyan régen találkoztam…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült ráhangolódnia a csomagja értesítőjét ki nem kézbesítő postás agyhullámaira, így továbbra sem tudunk pozitív esetről beszámolni, hogy működne a Magyar Posta az utóbbi években széles körben tesztelt, környezettudatos telepatikus kommunikációja.…..
infy 2011.10.12 16:41:17
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..
Mézengúzék még ebben a hőségben is előrelátók, gondolnak a fűtésszezonra, ezért kaptak az alkalmon, amikor a Lakásszerviz Szövetkezet vissza nem térő akcióval kecsegtette őket. Sajnos a karbantartó másképp értelmezte az "összes gázkészülék" fogalmát - vagy nem…..
Ez nem a kibaszott Gyűrűk ura, hanem egy másik fantasy! - gondolhatta magában a Turánia.hu személyzete, amikor 2 és fél hónap után naiv ügyfél már hetente többször érdeklődött, készen lesznek-e az esküvő előtt a gyűrűik. Egy ideig nem vették észre, hogy már rég megjött…..
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Balbal73 rutinos bevásárló, ezért mindig átnézi a blokkot kifelé menet. Alábbi akciójával 8 ezer forintot spórolt egy tál tescós libamájon:Szerintem én egy elég tudatos és szemfüles vásárló vagyok, aki mindig rákérdez az árra, átböngészi a blokkot s általában mindig van…..
infy 2011.08.23 12:56:29
@A_blogger: hol olvastál te libát?

Amúgy én egyszer úgy jártam a tescoban, hogy vettem dobozos sört 6-os pakkban és a 6-os pakk csomagolásán lévő vonalkódot olvasta le a hölgy majd szorozta meg 6-al. Kérdeztem is tőle, hogy mióta kerül 1 üveg sör 1200 Ft-ba? Arany is van benne? Aztán nagy hebegés habogás után elkalauzolt a vevőszolgálathoz, majd nagynehezen visszaadták a pénzemet.
Érti a Homár, hogy a telefontársaságoknak csak nyűg ez a sok vacak kínai telefon, de ha már ők is árulják ezeket, és képtelenek megjavítani, tényleg csak az ő érdekük lenne, hogy ügyfeleik tudjanak is velük telefonálni. Ja, nem, még az ügyfelek érdeke is lenne! Tavaly…..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
Megérkezett a Speedshop hivatalos válasza tegnapi panaszunkra, állítólag kész lett a telefon. Nem igazán értem amúgy, miért adta volna el a boltnak naiv ügyfél a készüléket, ami két hónap alatt 50 ezer forinttal lett olcsóbb. Hibás készüléket adtak el neki, ami ha nem tudtak…..
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
infy 2011.08.18 15:13:13
@Altaïr: ha az idióta posztolót nem tiltják ki, akkor az apját sem. Az már más kérdés, hogy nem teljesen volt jogos az apját is kitiltani. Az idióta posztoló apja verje ki a balhét az allegroupnál majd keverjen le egyet az idióta posztolónak.
A Homár arra tippel, hogy egy újabb bankközi misztikum bukkant fel. A túl alacsony, esetünkben 10000 forintnál kevesebb tartozásról nem ügyfeleit értesíti az MKB, hanem egyből a KHR-t. Ez máshol is így megy, már a szkriptek és robotok kezében vagyunk?A cégem (egy közepes…..
infy 2011.08.18 13:09:51
@xaba99: 5 év múlva fog teljesen egészében törlődni a listáról minden múltjával együtt.
Jelenleg a tartozás rendezése miatt csak passzív státuszba került, de van olyan bank, aki ilyenkor sem ad hitelt.
Ennyinek tudtam utána olvasni. Viszont az nem tiszta, hogy milyen összegeknél kerülhet fel az ember illetve, hogy a hátralék összege vagy a tőketartozás számít-e. Bár ebből a történetből arra következtetek, hogy a tőketartozás.
infy 2011.08.18 13:12:51
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát igen. Szüleim is anno azért kerültek fel, mert az OTP képtelen volt leemelni a havi törlesztés összegét, pedig utólag megnézték és valóban rajta volt, akkor a számlán az összeg (sőt még több is), de a rendszerük balfaszkodott és a hibájuk beismerése után sem voltak képesek tisztázni a nevüket. Szóval bármit csinálhat az ember ott marad 5 évig passzív státuszban.
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
Vera nem érti, hogyan létezhet átvételi díj a Ticket Expressnél, ha személyesen megy oda értük a vásárló:Nem tudom foglalkoztatok-e már vele, nem is írnék semmit hosszasan, de mindenképpen érdekesnek tartom, hogy a mai világban ha interneten szeretnék koncertjegyet rendelni a…..
Gabba érdekes dologra lett figyelmes a Szent Jupát étteremben: míg a magyarok automatikusan fizetik a 10%-ék szervízdíjat, a külföldiekre ez nem vonatkozik. Múlt héten az egykori Moszkva térnél ettünk a Szent Jupát étteremben. Az étlapot szemlélve azonban egy furcsa dologra…..
infy 2011.08.12 12:51:51
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
Naiv ügyfél 140 ft/chf árfolyamon vett fel lakáshitelt az Erstétől, és nem érti, miért számolnak fel még ilyenkor is 10 ezer forint kezelési költséget. Sokkal misztikusabb, hogy a törlesztőrészletek általában sokkal durvábban emelkednek, mint ahogy azt az árfolyamkülönbség…..
Bár a Balatoni Hajózási Zrt. egyezséget kötött a MÁV-val, miszerint MÁV-Start kártyával egy sor kedvezményt vehetnek igénybe a Balaton vizén utazni vágyók, erről nem tájékoztatta az összes jegykiadó kisasszonyt. Szandrának is ezért kellett veszekednie nem keveset Tihanynál.Egy…..
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
Múlt héten elméláztunk, milyen rossz az IPTV-s ügyfeleknek, hogy csak a többieknél drágábban vehetnek akciós táblagépet a T-Home-tól. Eheti naiv ügyfelünk egyáltalán nem kapott táblagépet, pedig kétszer is megrendelte. Persze mind a két alkalommal hibázott, mert először egy…..
Múlt héten kaptuk a megrázó történetet Yvestől, akit párjával több mint 2 órán keresztül fogvatartottak az Auchanban a pénztáros és a biztonságiak hibája miatt. Az Auchan kompenzációt ajánlott fel, ami, mint ahogy most kiderült egy 10000 forintos Auchan vásárlási utalvány…..