Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sammiedavis

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
Művészi, felkavaró, gáz. Ezt a filmet nagyon sürgősen látnom kell. Több dolgot nem értek, de a legjobban azt, hogy a tetőn álló elég tarka társaság miért az utolsó pillanatban lő csak a rovargenyókra. ..
Az egyre szaporodó csiripelések mellett, amire Csaba is utalt egy korábbi posztban, és amit egyébként a szakmabeliek is megerősítenek, egy újabb utalást talált Ubk nevű olvasónk a Vodafone számla mellé csatolt magazinjában. Ebben az iPhone képe mellett a következő szösszenet…..
Belsőség Mekkora mázli, apám! 2009.05.31 00:27:00
Csupán tizenegy éve küszködök ezzel a kis szeméttel. A földből húztam ki 1998 februárjában Leányfalun, 2003-ra már elvileg készen lett, aztán mégsem. Mindene rossz volt. Egy teljes körű restaurálás után, amikor a Münchenben, Imolában és itthon kapható összes alkatrészt…..
A ToneMatrix egy szintetizátor, amit egy egyszerű 16 lépéses szekvenszer vezérel; de ez így túl száraz és geek, inkább onnan közelítsük meg, hogy ez a fantasztikus és nagyon barátságos online eszköz a legegyszerűbb módja, hogy bárki elektronikus zenét készíthessen. Vigyázat,…..
Az volt, teljesen egyértelműen. A reptér sík betonján főleg. Igaz, a zöldek legszívesebben komposztáltak volna (azóta is, többször), de a nagy szívómotor iránt érzett vonzalmamon ez mit sem változtatott. Talán majd egyszer bővebben kifejtem és egy jót vitázunk (ohne anyázás),…..
sammiedavis 2009.03.03 21:17:58
@Gabor_vill: Ki a F@szt érdekel! De most őszintén. instant get azé' is
A sajnálatosan lebukott kenderültetvények eddig legnagyobbikát találták a rendőrök 6 családi házba rejtve vietnámi bérlőknél: A rendőrség szerint az 5315 tő cannabis indica növényt professzionális körülmények között nevelték a hat, Budapest külső kerületeiben…..
sammiedavis 2009.03.02 15:10:28
@Stoney Hill Billy: Jaja, és ha ismer valaki ilyen őstermelőt kérem súgja már meg melyik nagybanit teríti :D
Alig három napja, hogy egy brit repülőmérnök a februárban szolgálatba állított Google Ocean segítségével felfedezte az ókori filozófus és történetiró, Platón krónikájából ránkhagyott legendás ország, Atlantisz nyomait.Ma pedig az áll a napilapok hasábjain, hogy a…..
Azoknak a szerencsétleneknek küldöm a követekező videót, akiket hozzám hasonlóan beszippantott az ifjúság kizsákmányolására és mentális leépítésére létrehozott nyári fesztiválsorozat. Hashbeen420 egyszer már szerepelt a blogon, de valahogy ezt múltkor nem vettem észre,…..
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
sammiedavis 2007.10.04 11:40:27
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
sammiedavis 2007.03.27 13:47:15
A zajlik.hu fórumon:

"Ezt már láttátok?

Dandó Zoltán [Zolika] (1193) Üzenek
Az ABLAK zenekar VIDEOKLIPJE!!!!

www.youtube.com/watch?v=SMfpAxkxnT0

(január elején forgattuk, de titokban kellett eddog tartanunk, most viszont nemsokára robbanunk!)

jövő héten pénteken KLIPPREMIER!!! a Vivában,
lemezmegjelenés: május 14!

(szóval dolgoztunk mi már ezen nagyon régóta, csak top secret volt!)

az ABLAK zenekar felállása:
Polgár Péter-ének
Horváth Bálint-billentyű
Ragadics Csaba (Raga) -dob
Krcsmarik István-basszusgitár
Dandó Zolika- gitár

A zenekar a 80-as évek hangzás és képvilágát hozza majd a lemezen is, és ahogy látható, a klipben is. A klipet január elején forgattuk, minden kellék és berendezési tárgy eredeti 80-as évekbeli "relikvia"
A Robotlány című (klip)dal szerzői:
zene-Dandó Zolika
szöveg: Polgár Péter

Fogadjátok szeretettel!

nemsokára honlap: www.ablakzenekar.hu

Puszi Mindenkinek!

március 22., 15:53"
sammiedavis 2007.03.27 13:55:13
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..