Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kronsen

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napvilágot láttak a Hebei China Fortune klub által továbbított ajánlat részletei, amelyek nyomán Hernanes a Kínai Szuperligába igazolhat. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a brazil futballista még ma aláírhatja szerződését, ahogyan erről a tegnap esti mérkőzés…..
Kronsen 2017.02.06 15:52:21
Csak legyen már ebédszünet, baszki – gondoltam, de lehet, hogy ki is mondtam. Ha teljes szívemből kívánok valamit, néha megesik, hogy ki is mondom hangosan. Persze hiú ábránd volt délelőtt fél tízkor az ebédszünetre gondolni. Tudnám, mi a faszért kell nekem nyolcra bejárnom. Ha…..
Kronsen 2012.05.03 12:42:18
Indián belül először Amritsarba mentünk, egyrészt triviálisan, ez lévén az első nagy város a határ mellett, másrészt azért, mert ez ad otthont az Arany Templomnak, ami India-szinten is nagy látványosság. Az Arany Templom egy sikh templom, a sikh pedig egy vallás. A sikh emberek…..
Kronsen 2011.09.22 12:32:06
Lahore-ban egy nagyon érdekes kis szálláson laktunk, amit "Regale Internet Inn" néven találtunk a Lonely Planetben, és bár a neve furcsa, a Lonely nagyon jókat írt róla, az "Internet" szónak pedig örültem, gondolván hogy végre tudok bloggolni. Ugyan a hely egy…..
A mai napon hivatalossá vált, hogy a Juventus a szezon végéig kölcsönadja Reto Zieglert, a török Fenerbahce csapatának. A svájci származású hátvéd júniusban ingyen érkezett az „öreg hölgy” csapatához a Sampdoriatól, de hamar kiderült, hogy nem szerepel az új edző,…..
Kronsen 2011.09.03 20:45:13
A Corriere dello Sport állítása szerint a Napolinál már meg is van a kiszemelt Lavezzi helyére. Nem más, mint a mindig témát szolgáltató, Mario Balotelli. Ha azt vesszük alapul, hogy hetek óta szólnak a hírek mind Lavezzi, mind Balotelli esetleges távozásáról, valamint hogy…..
Kronsen 2011.08.09 14:26:24
A Corriere dello Sport értesülései szerint Drogba milánóba költözés már több, mint puszta pletyka. Villas-Boas érkezésével némileg kegyvesztett lett az elefántcsontparti csatár a Chelsea-nél, így könnyen távozóra foghatja. A Milan már korábban is érdeklődött a játékos…..
Kronsen 2011.08.09 13:23:27
Eleinte még nevettek rajta, mára azonban kezd egyre komolyabbnak tűnni az ügy. Az olasz sajtóban egyre több helyen jelenik meg, hogy Massimo Moratti bizony rábólinthat az Anzsi Mahacskala ajánlatára és kész megválni világklasszis csatárától, Eto’o-tól. A kameruni támadó…..
Konya egy ilyen város Közép-Törökországban, kb. 800.000 fő lakja és a dervistáncról híres, ami valami tánc, dervisek táncolják. Na, mi ezt a dolgot nem láttuk, mert csak pénzért volt vagy szombaton, nekünk meg nem volt pénzünk de pénteken leléptünk a városból. Viszont ami…..
 Nincs több kérdés, nincs több kérdőjel, hosszas dobpergés kíséretében közhírré tétetik, hosszú hetek keresgélése után begyűjtötte a Juventus idénre ígért sztárskalpját, mégpedig nem más, mint a Rómát elhagyni vágyó Mirko Vucinic személyében. A hír ugyan még…..
Kronsen 2011.07.30 10:35:55
A CdS információi szerint szinte biztosra vehető, hogy lezárul a Sanchez saga és a fiatal chilei a Manchester City csapatában folytatja. A hírek szerint 33 millió eurót fizetnek érte az angolok, valamint egy fiatal szlovák tehetség, Vladimír Weiss érkezhet Udinébe. Sanchez 5 évre…..
„Hazatértem, hogy azonnal nyerjek” – mosolygott Conte, mikor aláírt a Juventushoz, feladata elég bonyolult, de nem lehetetlen, kérdés, hogy a klub mekkora sikerrel vagy éppen sikertelenséggel zárja az átigazolási időszakot. Nézzük, hogy mely posztokra, kik…..
Kronsen 2011.06.06 18:05:56
Arra jöttem rá, hogy nem is 1 postot fogok írni, hanem tematikusan szétválogatva inkább néhányat. Ez a második.  Szóval miért pont arra, amerre? Kicsit nézegetve a világtérképet, arra jöttem rá, hogy a "Merre menjek Magyarországról olcsón, mondjuk 1 év…..
Kronsen 2011.05.26 13:23:40
 Komoly változtatásokra készül Luigi Delneri csapata következő fellépésén. A 4-4-2-be bolondult tréner a Gazzetta információi szerint még attól sem rettenne el, hogy ezúttal együttesét a formabontó 4-3-3-as felállásban küldje pályára, mely kétségkívül mérföldkő…..
Kronsen 2011.03.10 13:20:03
A Palermo ifjú csillaga iránt rengeteg sztárklub érdeklődik, többek között a Barcelona és a Juventus is. A 21 éves argentin válogatott támadó nem titkolja, nagyon is teszik neki a katalán klub érdeklődése, de ő inkább a Juventust választaná, ha most kellene döntenie. Pastore…..
 Az utolsó órákra még inkább felpörgött a mercato, számos komoly üzlet köttetett. A nap legnagyobb kérdésére is pont került, a Juve megszabadult gólképtelen csatárától, aki a Parmában folytatja pályafutását egyelőre a szezon végéig kölcsönben, melyet a kék-sárga…..
Kronsen 2011.01.31 19:25:14
Kronsen 2011.01.31 19:36:13
@lupetto: nade 17-et? mert a 2,5 fél évre meg megintcsak soknak tűnik, ha nincs mögötte vásárlási szándék..
Az Olasz Kupa negyeddöntőjében a Roma 2-0 arányban legyőzte a Juventust, így a fővárosi alakulat jutott a kupa elődöntőjébe, ahol a Napolit búcsúztató Interrel kell megküzdenie a fináléba kerülésért. A találkozó első negyed órája eseménytelenül telt el, aminek a 17.…..
 Ma este valósággá válhat, amit néhány nappal ezelőtt mi is megírtunk, miszerint Van Bommel a Milanban folytatja pályafutását.  Legalábbis erre enged következtetni, hogy Adriano Galliani kisebb kísérettel ma délelőtt Münchenbe érkezett, ahol tárgyalásokba kezdett a…..
Laczkó Zsolt, a magyar bajnok Debrecen labdarúgója iránt élénken érdeklődik a Sampdoria, miután jelenlegi bal hátvédje, Reto Ziegler nem kizárt, hogy hamarosan elhagyja a genovai csapatot. A svájci válogatott védőt a Milannal hozták szóba, így került képbe Laczkó neve az olasz…..
Kronsen 2011.01.18 21:16:41
 A bajnokság felénél járva belekezdhetünk végre némi elemezgetésbe, legyen szó akár a csapatok eddigi és várható teljesítményéről, egy-egy edző sorsáról, vagy éppen a nyáron megejtett igazolások értékeléséről. Mi most utóbbival indítanánk meg a lavinát, bevonva…..
Kronsen 2011.01.13 18:34:32
A Napoli tovább dédelgetheti édes álmait, míg a Juventusnak csak a rideg valóság marad; ez a csapat se sokkal eredményesebb a tavalyinál, így nagy elvárásai a Juventinóknak idén sem lehet, a scudetto köré szőtt álmaikat bizonyosan elfelejthetik. A csordultig megtelt San Paolo…..
 Néhány hétnyi szünet után a Parma torinói vendégjátékával folytatódtak a Serie A küzdelmei, mely egyből a szezon talán eddigi legnagyobb meglepetésével szolgált. A vendég együttes érett játékkal, kreatív támadásokat szőve biztosan használta ki ellenfele hibáit,…..
 Elhagyta csapata edzőközpontját és egy privát gépen Londonba repült a goal.com német változatának értesülése szerint a Wolfsburg bosnyák támadója. A honlap szerint a játékos a Kékek Arsenal elleni fellépésére igyekszik, mely alkalmat teremt arra is, hogy áteshessen a…..
Kronsen 2011.01.05 10:57:23
A Wolfsburg elfogadta a Manchester City által tett 27 millió fontos (~35m €) ajánlatot Edin Dzekoért, ezt az angol klub menedzsere, Roberto Mancini is elismerte, így többen biztosra veszik, hogy a támadó a Premier Leaguebe igazol. Elviekben tehát már csak formalitások vannak hátra a…..
 Éles hangon bírálta a torinói klubot Luigi Delneri hétvégi nyilatkozata miatt Gianluigi Buffon ügynöke. A Juve edzője a kapussal kapcsolatban annyit jegyzett meg; senkinek nincs bérelt helye a csapatban, még Giginek is meg kell küzdeni posztjáért, ha szerepelni akar. Martina erre…..