Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballabás Dániel

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folyóirat egy 1967-es címlapja Magánszemélyektől is támogatást remél (akár csak 1000 forintot is) a főváros legrégebb óta megjelenő kulturális folyóirata a Budapest, hogy az 1945 óta megjelenő számait digitalizálja, és az interneten ingyenesen hozzáférhetővé tegye. A lap…..
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..
Ballabás Dániel 2010.09.01 14:18:23
@Devil: "a hulyeknek meg eleg hogy mszp fuj!"

Ezzel szemben mit látunk az MSZP plakátjain: "A Fidesz semmit nem tanult és semmit nem felejtett". Akkor kik is a hülyék?
Sokat változott Shrek világa az első részhez képest, a kövér, zöld ogre akkor boldogan élt egyedül, most pedig már házas ember 3 aranyos kis csöppséggel, legjobb barátja, a Szamár pedig gyakran becsörtet hozzá a gyerekeivel.  Shreknél azonban betelik a pohár, szeretné, ha…..
Ballabás Dániel 2010.07.15 08:17:14
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
A Jobbik és a neki segítő médiumok, valamint a nemzeti radikális szervezetek jövőbeli jó viszonyának egyik kulcskérdése lehet, hogy a parlamenti párttá vált Jobbik támogatja-e majd pénzzel őket. A radikális oldal egyik vezetője szerint a Jobbik erre is ígéretet tett, tehát a…..
Zsiráf rendhagyóan pozitív laptopjavítási története reményt ad ezekben a sötét időkben. Gondoltam leírom a pozitív sztorimat az Acer szervizeljárásával kapcsolatban, mert én is meglepődtem rajta hogy mennyire korrektek, aztán folyton csak a tapló szervizesekről van cikk.…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
Ballabás Dániel 2010.04.08 17:54:57
@ó jaj: Tehát akik féltik a demokráciát a Fidesztől, azok nem féltik a Jobbiktól? Ha-ha-ha.
Ballabás Dániel 2010.04.08 18:18:13
@ó jaj: Persze hogy nem írtál demokráciáról, mert - felteszem -jobbikos szavazó vagy, és magadból indulsz ki, számodra ennek semmi jelentősége nincs. Ha viszont a potenciális Jobbik-szavazók számára ez egy irreleváns probléma, akkor a Kubatov-beszédben sem látják meg az antidemokratikus elemeket, ergo: nincs miért elpártolni a Fidesztől. Mert ellenőrzés alatt tartják a "komcsikat"? Ez "bűn" a jobbikosok szemében? A megcélzott csoport talán nem is érzékeli, hogy hol itt a probléma.
Akit viszont zavarnak az ilyen dolgok, az nem a Jobbikban fogja a Fidesz ellenszerét keresni. Ennyi.
Ballabás Dániel 2010.04.08 19:18:16
@Róbert__: Kár volt ezzel estig várni...
Kezembe akadt a legforróbb sztártitkok magazinja, a Hot!, címlapján az olvasódöbbentő szenzivel: Liptai és Kozsó titkolják, hogy valaha viszonyuk volt. Vov. Évek óta vártam már egy jó kozsós hírre, ő az az ember, akivel kapcsolatban egyszerűen minden, de minden érdekel, nem csak…..
Ballabás Dániel 2010.04.08 18:55:46
@headshot: Remélem az összes náci rájön, hogy semmi keresnivalója itt Magyarországon!

De jól mondod: a problémát éppen az okozza, hogy a cigányoknak nincs "keresni valója" Magyarországon.
Abban a jelenleg messze nem elképzelhetetlen esetben, ha az MDF-nek és/vagy az LMP-nek nem lesz meg az összes (azaz húsz) területi listája, ezen pártok szavazóinak egy része április 11-én nem fogja megtalálni kedvencét a szavazólapon. Mindez – a választói csalódáson…..
Ballabás Dániel 2010.03.11 08:39:42
@tibapó: Egyetértek! Természetesen egyértelműen Orbán Viktor hibája, hogy Dávid Ibolya - láthatóan abszolút demokratikus módon - kiszervezte maga alól a párját, és az MDF a fideszes sáskahad tarolása utáni maradék 6 millió kopogtatócédulából nem volt képes összeszedni a szükséges kb. 130 ezer ajánlást.
Ügy van. Vasútügy. A pénzügyminisztérium kiadta az ukázt, hogy meg kell spórolni 40 milliárd forintot a közlekedésben. Hogy ez hogy jött ki, arról nagyjából senki nem tud, ezt dobta a gép. Nosza, ezen nekibuzdult a másik, a közlekedési minisztérium, hogy most majd akkor lesz itt…..
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
971 éve (1038) halt meg I. Szent István. Első királyunk a véreskezű és hatalomvágyó Vajk valószínűleg 975-ben született Esztergomban. Apja, Géza fejedelem megkeresztelte családját a római rítus szerint, mert a német-római császártól jobban tartott, mint a bizáncitól. Vajk…..
Papp Géza, a Budapest jövője bloggere csinált már több remek, nagy lélegzetvételű összeállítást a városról - áprilisra a hármas metrót szeretné feldolgozni tíz részben. Anyaggyűjtés közben akadt bele ebbe a különös képződménybe a Nyugati…..