Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raven!

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár engem javarészt mindenki a street food kajáimról ismer, most szeretnék mutatni egy nagy klasszikust, de talán egy kicsit különlegesebb tálalásban!..
Alekszej Navalnij csapata kedden közzétett egy kétórás videót, amely Vlagyimir Putyin orosz elnök építtette fényűző, Fekete-tengeri palotakomplexumát mutatja be.Putyin palotakomplemunának központi épülete. (Fotó:Palace.navalny.com)..
Raven! 2021.01.23 08:08:48
@kárárámaispj: Erre a kommentre megszavazom neked az "Ev kommentje" cimet. f@sz blogger aztan meg sir a szaja mikor novicsokos banant kap a boltban..
Csupán 44 nap alatt forgatták le a Dirty Dancinget, amely 1988-ban világszerte meghódította a tinilányok szívét...
Még egy Star Wars-történet A Solo volt az utóbbi évek egyetlen olyan Star Wars-nagyjátékfilmje, amelyről a premier idején nem írtam. Elkezdtem ugyan egy posztot, de semmi nem motivált, hogy befejezzem. Ennyire semmilyennek éreztem a látottakat. Nemrég aztán újra megnéztem, mert úgy gondoltam,…..
Tegnap este azonnali hatállyal kijárási tilalmat rendelt el a miniszterelnök Spanyolországban. Mától senki sem utazhat a közutakon indokolatlanul és a járókelőket is hazaküldik a hatóság emberei amennyiben  nincs nyomós okuk arra, hogy az utcán tartózkodjanak. Minden városban hangosbemondón…..
Sokat gondolkodtam ezen a bejegyzésen, egyáltalán foglalkozzak -e vele. A téma nagyon kényes és  igen provokatívnak hat még ha nem is annak szánom. A horgászat mint szabadidős tevékenység régóta jelen van az emberiség történetében. Igazán nagy felvirágzása a 1800-as évek második felétől datálható.…..
Bár egy kevés színes fotó New York-ról is fennmaradt a huszadik század első évtizedeiből, a legtöbb nem fekete-fehér képet az utólagos színezéseknek köszönhetjük. Ez a lenti gyűjtés is ilyenekből áll össze; ezt végiglapozva talán megsejtheted, milyen lehetett az élet a ma is álló téglaépületek és…..
Raven! 2019.11.01 23:04:41
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Raven! 2019.10.12 17:07:19
@Thats What She Said!: Nem tudom, hogy ram ertetted-e amit irtal DE en ugy gondolom, hogy aki kepes olyat kiejteni a szajan, hogy " HAVI 1 NYARALAS" azzal szemben barmilyen jelzo elfogadhato, es boven a "normalis hozzaszolas" keretein belul van...
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Hogyan lehet ép ésszel túlélni, ha valakit kislányként elrabolnak, majd 18 éven át rendszeresen megerőszakolnak? Jaycee Lee Dugardnak sikerült a lehetetlen.  18 év után kapta vissza ellopott életét az a kislányként elrabolt fiatal nő, aki egy sufiniból és sátorból álló udvari tákolmányban szenvedte…..
Raven! 2019.09.28 10:36:34
@Örömhernyó: Semmi olyan nincs egy normalis ember eleteben amit 100 millio dollarbol megtehet, de 20 bol nem ;) Mi a f@szt pereskedett volna tovabb? Mint olvashatod egy reszet igy is felajanlotta masok megsegitesere. De TE gondolom inkabb vettel volna meg 5 Yacht-ot :D :D :D
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Raven! 2019.09.22 17:07:08
@Greccsi Zsot: Na csak meg bir jelenni egy majom a politikai bubajaval. Es mit csinalsz f@szomoccse, ha Orban szemelyesen talalja fel az idogepet? ;)
  Az Intrepid múzeumhajót pár évvel ezelőtt látogattam meg. Manhattan 86. számú mólójához közeledve már távolabbról feltűnt egy jellegzetes, ismerős repülőgépforma, a sárkány mintha lelógott volna a fedélzetről. Először azt hittem, hogy az SR-71-esből szereztek be egy példányt. A felső…..
Raven! 2019.08.31 01:31:56
@GLiSKARD: Hogyne lenne szep! Egesz eleteben annyit se repult mint egy mai fapados egy het alatt :D :D :D
Huawei P20 Pro telefonom van. Azért kezdem ezzel a ténnyel, mert elég fontos információ ahhoz, hogy miért is jutottam el egy apró USB méretű DAC-hoz. Hogy mi az a DAC? Digital analóg konverter, ami a digitális jelforrást analóggá alakítja, tehát tudjuk hallgatni a biteket. Magyarán olyan, mintha…..
Hat éve még csak 250 ezer, tavaly már 340 ezer ember döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a brit fővárost. Csupán a nemzetközi bevándorlás miatt nem csökken drasztikusan London lakossága...
Raven! 2019.07.06 17:10:13
@Visceroid: Fizettem en mar eleget, ha nem talalod kerdezd gyurcsibacsit....
Utolsó részéhez ért az HBO Csernobil című ötrészes sorozata, amely korhű ábrázolása annak a XX. századi drámának, amely a csernobili atomerőmű katasztrófájával kezdődik és a szovjet birodalom összeomlásához vezet. A XX. század szabadította az emberiségre az atomkatasztrófa minden korábbinál…..
Lehet, hogy megvalósul Orbán terve, de nem lesz benne sok köszönet. ..
Raven! 2019.05.17 11:28:02
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat...
Raven! 2019.05.07 18:37:20
Havonta ezer fontot (377 ezer forint) spórol meg Chris Marsh új házával. A 36 éves northumberlandi férfi eddig egy bérelt házban élt, de átköltözött egy mindössze 17 négyzetméteres, fából készül, kerekeken álló házikóba. A rezsi mindössze 15 fontba (5600 forint) kerül egy hónapban...
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
Raven! 2019.04.29 21:55:18
CreepyPark TOP10 Horrorfilm 2019.04.28 14:09:55
Összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállítása teljes mértékben szubjektív, kizárólag az én véleményemet tartalmazza. Próbáltam nem tipikusan régi vagy újabb filmeket csokorba szedni, de így sikerült. Annyi kiváló alkotást láttam mind a kortárs, mind pedig a klasszikus horrorok…..
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
Raven! 2019.04.24 22:13:19
@sixx: Dobjon felre mindent. Le ne fekudjon amig kesz nem lesz !!!
Ass blaster Brexit 2019.04.21 10:24:59
Nem volt szándékomban írni erről. Az utóbbi időben viszont annyi orbitális baromság kering a britekről hogy miért léptek ki az Unióból hogy  muszáj egy kicsit más megvilágításba helyeznem a dolgokat. Olyanokat hallani hogy még midig nem tudták túltenni magukat a gyarmatbirodalmuk elvesztésén, sőt…..