Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raven!

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. Kim Dzsongun, észak-koreai diktátor egy sikertelen interkontinentális ballisztikus rakéta tesztje után..
Raven! 2022.04.01 18:50:13
@Alick: Azt kene letankozni aki kitalalta a "Meckireggelit"
 A ZF filled for life egységként kezeli a 6HP26, 6HP28 váltókat, de a life persze sokkal rövidebb, ha nincs karbantartva, az utóbbi időben enyhítettek is a gondozásmentes jelzőn és kijött egy ajánlásuk, ami szerint 35.000 és 160.000km között ajánlott a váltó olajat cserélni,…..
Ha a korabeli elveket nézzük, akkor nem is kicsik, csak nem értünk meg a használatukra. Például szeretünk otthon enni...
Raven! 2022.03.01 14:29:52
@steery: "Panellakásba nincs értelme nagy képernyős tévét venni, mert még a nagyszoba sem elég nagy ahhoz, hogy kellő távolságba tudjon leülni elé az ember." Szerintem maga meg a kommunista CRT TV-k kozpontilag meghatarozott nezotavolsagat hasznalja manapsag is, holott ezt mar jocskan meghaladta a technikai fejlodes. Olvasson bele, meg fog lepodni... Ajánlott látótávolság a tévézéshez
Minden TV-nek van egy ajánlott távolsága és szöge, amelyet figyelembe kell venned, amikor otthon felszereled a készüléket. A legjobb és leginkább kényelmesebb látószög, ha a látómeződ 40 fokban tölti ki a TV képernyő. Ez a látótávolság kiszámítható a TV készülék méretének segítségével. A megfelelő távolság eléréséhez szorozzuk meg a képernyő méretét 1,2-vel. Tehát egy 75 hüvelykes tévékészüléknél ez azt jelenti, hogy 90 hüvelyk vagy 2,3 méter távolságban kell, hogy ülj. Vess egy pillantást a mellékelt táblázatra, hogy meghatározd a különféle TV méretekhez ajánlott látótávolságot, így kiválaszthatod a szobádhoz legjobban illő TV képernyőméretet.

www.samsung.com/hu/tvs/tv-buying-guide/what-size-tv-should-i-get/
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
Raven! 2022.01.12 21:59:53
@Irbisz: Csak ugy iderakom neked, fotelhuszar: "Másik volt kollégája, Kunstár Edit szerint kiváló szakember Lestár Ferenc, akit Pest megye legjobb orvosának is megválasztottak a sok sikeres újraélesztése miatt."
Aki hozzám hasonlóan sokat (egészségtelenül sokat, ami azt illeti) böngészi a netet, időnként azért találkozhat érdekes hirdetésekkel. Érzésem szerint a kifejezetten megtévesztő hirdetésekből (mint például a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő) manapság már kevesebb van, mint mondjuk 8-10 éve…..
Raven! 2022.01.07 17:59:57
@cavalry: jaj, az nagyon faszanyos. Ki tudna ilyet beepiteni nekem az 5-re a garzonba? Oda eleg lenne 3 naponta begyutani...
Szerzőnk hiánypótló írással jelentkezik, egy teljesen más szemszögből elemezve a tegnapi miniszterelnök-jelölti vitát.  Úgy gondolom, érdemes megvizsgálni az ellenzék prominens képviselőinek outfitjét abból a szempontból mit szeretnének közvetíteni vele, mert az efféle vizsgálódás sohasem…..
Egy hónap híján két éve láthattátok a 'Színes mindennapok' sorozat utolsó részét. 1972-nél hagytuk abba az MTI Fotóarchívumának színes fotóiból álló válogatást, de örömmel jelentem hogy folytatjuk, hiszen a szocialista Magyarországnak még 17 év adatott a történelem színpadán. Így ma 1973-ból…..
Raven! 2021.09.12 14:27:00
@TrebronC: BMW
 Rengeteg pirospaprika? Nem túl kedvező előjel egy étteremben. Mostanáig...
Raven! 2021.06.21 11:58:54
@világevő: Ja, mint a tizezrediknek, azert engedtessek meg nekem, "Ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye"... Nyilvan nem veletlen lettem a 10.000-ik, kicsit nagyobb szamban latjuk ezt az igazsagot, mint maguk a bohockodas ertelmet...
Raven! 2021.06.21 14:28:05
@világevő: Ezzel semmi gond uram! Amikor mi lecsuszott prolik osszeulunk itt a kertben a bogracs korul, es elnyammogunk fejenkent fel kilo ozporkoltet mi is elkepzeljuk a jobb izlesu felsobbrendueket ;)
Alekszej Navalnij csapata kedden közzétett egy kétórás videót, amely Vlagyimir Putyin orosz elnök építtette fényűző, Fekete-tengeri palotakomplexumát mutatja be.Putyin palotakomplemunának központi épülete. (Fotó:Palace.navalny.com)..
Raven! 2021.01.23 08:08:48
@kárárámaispj: Erre a kommentre megszavazom neked az "Ev kommentje" cimet. f@sz blogger aztan meg sir a szaja mikor novicsokos banant kap a boltban..
Csupán 44 nap alatt forgatták le a Dirty Dancinget, amely 1988-ban világszerte meghódította a tinilányok szívét...
Még egy Star Wars-történet A Solo volt az utóbbi évek egyetlen olyan Star Wars-nagyjátékfilmje, amelyről a premier idején nem írtam. Elkezdtem ugyan egy posztot, de semmi nem motivált, hogy befejezzem. Ennyire semmilyennek éreztem a látottakat. Nemrég aztán újra megnéztem, mert úgy gondoltam,…..
Tegnap este azonnali hatállyal kijárási tilalmat rendelt el a miniszterelnök Spanyolországban. Mától senki sem utazhat a közutakon indokolatlanul és a járókelőket is hazaküldik a hatóság emberei amennyiben  nincs nyomós okuk arra, hogy az utcán tartózkodjanak. Minden városban hangosbemondón…..
Sokat gondolkodtam ezen a bejegyzésen, egyáltalán foglalkozzak -e vele. A téma nagyon kényes és  igen provokatívnak hat még ha nem is annak szánom. A horgászat mint szabadidős tevékenység régóta jelen van az emberiség történetében. Igazán nagy felvirágzása a 1800-as évek második felétől datálható.…..
Bár egy kevés színes fotó New York-ról is fennmaradt a huszadik század első évtizedeiből, a legtöbb nem fekete-fehér képet az utólagos színezéseknek köszönhetjük. Ez a lenti gyűjtés is ilyenekből áll össze; ezt végiglapozva talán megsejtheted, milyen lehetett az élet a ma is álló téglaépületek és…..
Raven! 2019.11.01 23:04:41
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Raven! 2019.10.12 17:07:19
@Thats What She Said!: Nem tudom, hogy ram ertetted-e amit irtal DE en ugy gondolom, hogy aki kepes olyat kiejteni a szajan, hogy " HAVI 1 NYARALAS" azzal szemben barmilyen jelzo elfogadhato, es boven a "normalis hozzaszolas" keretein belul van...
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Hogyan lehet ép ésszel túlélni, ha valakit kislányként elrabolnak, majd 18 éven át rendszeresen megerőszakolnak? Jaycee Lee Dugardnak sikerült a lehetetlen.  18 év után kapta vissza ellopott életét az a kislányként elrabolt fiatal nő, aki egy sufiniból és sátorból álló udvari tákolmányban szenvedte…..
Raven! 2019.09.28 10:36:34
@Örömhernyó: Semmi olyan nincs egy normalis ember eleteben amit 100 millio dollarbol megtehet, de 20 bol nem ;) Mi a f@szt pereskedett volna tovabb? Mint olvashatod egy reszet igy is felajanlotta masok megsegitesere. De TE gondolom inkabb vettel volna meg 5 Yacht-ot :D :D :D
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Raven! 2019.09.22 17:07:08
@Greccsi Zsot: Na csak meg bir jelenni egy majom a politikai bubajaval. Es mit csinalsz f@szomoccse, ha Orban szemelyesen talalja fel az idogepet? ;)
  Az Intrepid múzeumhajót pár évvel ezelőtt látogattam meg. Manhattan 86. számú mólójához közeledve már távolabbról feltűnt egy jellegzetes, ismerős repülőgépforma, a sárkány mintha lelógott volna a fedélzetről. Először azt hittem, hogy az SR-71-esből szereztek be egy példányt. A felső…..
Raven! 2019.08.31 01:31:56
@GLiSKARD: Hogyne lenne szep! Egesz eleteben annyit se repult mint egy mai fapados egy het alatt :D :D :D
Huawei P20 Pro telefonom van. Azért kezdem ezzel a ténnyel, mert elég fontos információ ahhoz, hogy miért is jutottam el egy apró USB méretű DAC-hoz. Hogy mi az a DAC? Digital analóg konverter, ami a digitális jelforrást analóggá alakítja, tehát tudjuk hallgatni a biteket. Magyarán olyan, mintha…..
Hat éve még csak 250 ezer, tavaly már 340 ezer ember döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a brit fővárost. Csupán a nemzetközi bevándorlás miatt nem csökken drasztikusan London lakossága...
Raven! 2019.07.06 17:10:13
@Visceroid: Fizettem en mar eleget, ha nem talalod kerdezd gyurcsibacsit....
Utolsó részéhez ért az HBO Csernobil című ötrészes sorozata, amely korhű ábrázolása annak a XX. századi drámának, amely a csernobili atomerőmű katasztrófájával kezdődik és a szovjet birodalom összeomlásához vezet. A XX. század szabadította az emberiségre az atomkatasztrófa minden korábbinál…..
Lehet, hogy megvalósul Orbán terve, de nem lesz benne sok köszönet. ..
Raven! 2019.05.17 11:28:02