Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zooglaw

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
ROFL-net CommanDOOM 2010.08.30 06:00:00
Az eredeti szerzője küldte nekem. Látogassátok meg a honlapját: mrbloodbunnyl.blog.hu  ..
Múltkor jeleztem felétek, hogy a kukás motívumú pólót hamarosan visszavonultatjuk gazdasági és praktikussági okokból. Az 50 darabos limit összegyűlt már, azonban még érkeznek megrendelések, úgyhogy a következőt határoztuk el: A hivatalosan "Szemétbe vele" névre…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
ROFL-net LEGO Híradó 2010.04.20 06:00:00
ZSE-NI-Á-LIS!  ..
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
Sokan ajánlották, kipróbáltam a demóját és valóban, azt kell mondjam: Ennek helye van a sorozatban... De még mennyire. Szánalmas Postal 2 kopizás az egész. Akinek van egy teljes példánya, az meg tudna dobni egy e-maillel? Megköszönném Aki nem érti miről van szó, annak itt…..
Ha Chuck Norris Monopolyzik, az ráhat a világgazdaságra Ki nem ismerné ezeket a kultikus és jó "tényközléseket", amelyek úgy 3-4 éve elözönlötték a világhálót. Szerintem kevesen tudják, hogy mi (pontosabban ki) indította el ezt az egészet. Walker, texasi kopó sorozat…..
ROFL-net A blog jövője 2010.03.01 05:57:00
2007 március 14. Ekkor volt ennek a blognak (és életem) legelső bejegyzése. Tiszta véletlenül észrevettem Youtube-on egy videót, ahol valaki Fűrész-babás maszkkal egy 5 mérettel kisebb triciklin ökörködik és történik ez. Ezt még viszonylag frissen vettem észre, nem láttam még…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Okés, kicsit túlzás, mert ahhoz le kellene vakarni a maradák 5762 blog nevét, de a hivatalos blog.hu pólón rajta van e kicsiny oldal neve. Rögtön az általam (*irónia mód bekapcs*) annyira nagyra értékelt (*irónia mód kikapcs*) "szakíts ha bírsz" blog mellett.Náluk 3500…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
ROFL-net Döbbenetes fair-play 2009.06.03 05:23:00
Nem tudja valaki a teljes sztorit, mi játszódott le egészen pontosan?  ..
zooglaw 2009.06.03 08:49:00
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..