Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar rosszlány

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a költöztetésnek!!! Hurrá, van szép stúdióm!!! Festettem falat, fuga nevü trutymákot kentem a csempe közé a fürdőben, az egész kipergett a második zuhanyzásnál, mert elbénáztam, lett szép karnisom mélybordó függönnyel hatodik felszerelésre, de most készen vagyok,…..
Stricik. A szükséges rossz. Strici nélkül egy átlag lány soha nem jutna ügyfélhez. Egyszerűen lusta hozzá. Egy átlag lány akkor szeretne dolgozni, amikor már kopog a szeme az éhségtől. És ritka, hogy pont akkor csörrenjen meg a telefonja. Strici nélkül a lányok nagy része…..
Wow, micsoda komment. Kicsit fáradt vagyok a blogoláshoz, meg az elmúlt napokban igen sok műsor foglalkozott a TV-ben is azzal, hogy mi mindennel bolondítják a naiv kislányokat az ügynökségek. Meg én is utánajártam egy-két dolognak. Többek között ezzel voltam elfoglalva a napi…..
Egyszerű napom volt. Délelőtti vendég nem késett, beszélgettünk egy kicsit, majd rendben, délutáni vendég még jobban rendben.Ám elkövettem egy hibát. Este nem kapcsoltam ki a telefonomat. Hívás jött, szabad vagyok-e? Végül is, fáradtan, de igen, visszajáró kuncsaftért bármit.…..
Körbenéztem az erotikus munka hírdetéseket. Nem volt jobb dolgom, meg érdekel is. Káprázik a szemem a monitortól.Ez egy vicc. Nem, sok újság együtt már egy egész kabaré. Például az expressz. Erotikus munkára keresünk csinos lányokat 8-10 napos turnusokban Svájcba,…..
Megjártam a rosszlányok játszótereit. Nem volt tolongás. Két igen szép félvér lány unatkozott egy fekete merci mellett ott, ahol eddig sorban álltak kuncsaftért. Vagy 100 méterrel feljebb állt még 2 fekete kocsi kopaszokkal, levetkőztettek a szemükkel és finoman szóltak, hogy vagy…..
A tegnapi események után, hmmm nyalogatom a sebeimet. A patikában az idős gyógyszerésznő adott valami fertőtlenítő-hámosító hüvelykúpot, csíp, de ez van. Keveset mozgok vele.Rossz hír: legjobb barátnőm nem bírja tovább a magyar állapotokat, megy végleg külföldre. Először…..
Mára volt egy kétfős szeánszom. Három fős lett belőle. Felhívott a pasi, hogy nem jöhetnének-e hárman. Én mohó liba, kell a pénz, simán rábólintottam az análra is. Jobb meló úgysincs mostanában. Hát ezek nem kíméltek. Az egyik pasi már járt nálam, korrekt ügyfélnek…..
Reggel felkel: napsütés, utcára kimegy: szélvihar! Napsütést ma csak a reggeli kávém mellől láttam, lehangoló. Erőt vettem magamon, elpöfögtem aerobikozni. Lihegtem vagy 40 percet néhány agyonparfümözött nyuszóval a hátam mögött, szokás szerint egymás lenéző méregetése…..
Ez a nap is eltlelt. Egy szeles, undorító szombat. Bementem a főiskolára, a sajátomra, hát nem tolongtak az érdeklődők. Két órát leültem, néztem az unott, fáradtan ásítozó arcokat meg a banyát a táblánál, aki az integrálszámítás szépségeit ecsetelte volna, csak nem negyon…..
Pocsék napom volt. Egy csomó telefonáló, érdeklődő, de időpontot egyik sem kért. Péntek van, a hétvégére összesen 3 vendég van beírva a naptáramba. Bassza meg, holnap mindenképpen bemegyek a főiskolába, nem lesz jobb dolgom. A sok kiéhezett kan majd csorgatja a nyálát. Ingyen…..
Ez már igen! Csúcsszupi vagyok! Mostantól igazi bloggernek számítok. Szép napom volt, gazdasági válságnak nyoma sincs, tele vagyok ügyféllel. Szupi!..
Behalok! Hová fejlődik a világ! Még egy olyan technikai analfabéta buta tyúk is, mint én, blogot tud indítani. Elindult a magyar prosti blogja.... Majd olvasgatom öregkoromban. Átlagos napom volt: két kliens, az egyik lemondta. A másik percre pontosan jött, visszajáró lélek évek…..