Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bad_girl

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szeretném figyelmetekbe ajánlani az egy hónapos deguimat. Heten vannak (mint a gonoszok) de nagyon aranyosak. De erről győződjetek meg ti magatok, itt. Nevük nincs, mert nem tudom megkülönböztetni őket" - írja OBrien. További deguk reményében kattintson ide...
"Nos, a mellékelt képhez sok mindent nem kel hozzáfűzni, azt hiszem" - írta levelében Liquid. "Én alapvetően kutyás vagyok, a macskákat csak messziről szoktam szeretni. Mégis úgy alakult, hogy összebútoroztam egy apró szőrmókkal, aki szépen lassan felcseperedett.…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Bad_girl 2008.03.19 13:54:23
Azt mindig tudtuk, hogy a szuperközeli fénykép a legtöbb állatnál cuki, eddig empirikus tapasztalatunk azonban nem terjedt a nagyragadozók effajta megfigyelésére. Eddig. Egy mauritiusi oroszlánsimogatóból Sün küldte az alábbi képeket, amelyek alapján a tételbizonyítás…..
Molnár Anikó nagyon, de nagyon szeretne elutazni nyaralni a barátnőjével. De ötlet híján a célpont kiválasztására a "rábökök a térképre" módszert alkalmazták. (még jó hogy a világatlaszt használták, nem pedig Magyarország térképét, mert még képesek lettek…..
Subba 2008-at írunk baszkikáim... 2008.02.22 10:01:22
...és nem túl menő egy tízéves film elcsépelt és már közhelyes képi világával eladni a termékünket, legyen az bármilyen fasza digitálisos játszótér. Arról nem is beszélve, hogy vajon fizetett-e közpénzen működő Millenáris Kht. a film készítőinek az igénybe vett…..
Bad_girl 2008.02.22 10:09:33
Először is egy videó, hogy a letöltés bűn. A tovább után egy kis fejtegetés. Szóval ha a letöltés bűn, akkor: Mégis, akkor hogyan nézhettem volna meg a House doki USA-ban most leadott epizódját tegnap este? Vagy tényleg várnom kellene 2010-ig, hogy a TV2-őn megnézhessem…..
"Ő Brúnó, a 3 tappancsú kalózhörcsög! Mindenesetre jobban mozog, mint Hook kapitány, alig vettük észre, hogy kis testi hibás a drága. 4 tappancsú társait megszégyenítő sebességgel fut, és egyáltalán nem zavarja, hogy hiányzik a lába vége! Például ugyanúgy vakarózik…..
Haus Presenhuber, Vnà / 2007 , (Holiday house)Tudom, súlyos és első ránézésre nem egy barátságos fészek, ennek ellenére egyre jobban tetszik. Bár az épület formája, struktúrája sem érdektelen, a legnagyobb hatást mégis a meghitt, családi bunker és környezetének összhangja,…..
Bad_girl 2008.02.01 15:02:40
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
14:44-kor kaptuk a levelet Andristól, aki ezek szerint 14:24-kor szakított. Első lépésként nekünk írta meg történetét, mi azóta megdöbbenve nézzük a monitorunkat. Andris fájdalommal búcsúzik szerelmétől. Mindez néhány sms miatt. Kivételesen ne szórakoztató posztra…..
Megabullshitbombát dobtak fővárosunkra! Az állítólag "januárban induló" Modern Plasztika Sebészet állítólagos amerkásmagyar plasztikai sebésze kíván forradalmat indítani a hegyes végűre műtött fülekkel. Ilyen szövege van, hogy: Új divat terjed New York zeneőrült…..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
Bad_girl 2007.06.22 13:53:02
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
Bad_girl 2007.06.14 17:27:00
Subba Ilyen a bicikli, néger! 2007.06.14 14:13:00
Éljen a múlt! Óriás jófejség volt a két perce biciklizni "tudó" Pákót kitenni 40 méter magasra. Nagyon vicces tud lenni, ahogy szegényke jajong az utolsó cérnaszálba kapaszkodva. ..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Bad_girl 2007.06.13 16:34:21
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..
Subba Érettségiző Nemzedék 5. 2007.05.21 12:21:00
A múltkori összeállításnál a lelkünk mélyén már reméltük, hogy legyen végre vége, de nagyon úgy tunik, hogy a magyar kamaszokra 18 körül rátör valami megmagyarázhatatlan, megállíthatatlan viccelodési kényszer. Ahogy a mostani eresztést elnézzük, teljesen egyértelmu, hogy…..
Honnan jövünk? Hová megyünk? Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Ha buta vagy, inkább csak a heti iwiw-linkeket kattintgasd!- Főállású picsa- Arctetoválásaim- Kötelező unalmas idézetek- Fluffer wanted- Szomi srác- Parádé 2006- Az SS csillag újra az égen..
Subba Egyszerű arcú kisvirág 2007.05.08 14:21:00
Talán túl sokat láttuk eddig a képét (vagy túl keveset?), mindenesetre nekünk nem esett le egyből, hogy kinek az új produkciójához készült ez a promófotó. Pedig neki aztán tényleg egyszerű arca van...
Subba ZsoltáRock: Oltári srácok 2007.05.07 12:14:00
Keményen kezdjük a hetet, máris megtaláltuk a hét videóját. Hófehér ruhás férfiak énekelnek és táncolnak egy templomban. Oltári srácok musical, van videóklip, sőt, hakni-verzió is. A nyolcvanas évekből itt maradt koreográfia, Travoltás mozdulatok.…..
Subba Kis zene, kis pénz: Ogli G 2007.05.03 00:19:00
Nagyon rendes ember lehet Ogli G haverja és menedzsere, Big Máni. A szuper repper eddig 20 millióba' van neki klipestől mindenestől, és a befektetett pénznek a mai napig csak töredéke jött vissza. Na mi van, itthon csak akkor megy a hiphopi, ha…..
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
Lassan most már tényleg itt a meleg, úgyhogy szeretnénk is bemutatni kedvenc nyári slágerünket. A Delta együttesről eddig még nem hallottunk, de tuti, hogy nagyon sikeresek (valahol). A téma persze a Balaton és a bulizás.   Heeeeeej-Hóóóóóó…..