Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozicsenko, aki inkább lenne pék...

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debreczeni József, Gyurcsány Ferenc és Kuncze Gábor bemutatták Debreczeni új könyvét, ami a magyar politikai korrupcióról szól. (Fotó: Index) Köszönjük szépen, hogy új megfejtéssel gazdagították a "vastagbőr" kifejezést! (Debreczeni amúgy a Gyurcsány vezette…..
Sokat hallottunk már a tőkepiac sötét oldaláról, de akkora lóláb ritkán lóg ki a bankházak falai mögül, mint pénteken. A gazdasági portálok egy héten át futószalagon ontották a forint szakadása miatt aggódó, majd - a forint drasztikus erősödésén örvendezés helyett - az…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2011.11.20 20:22:57
@Új, szakértői kormányt de azonnal!: szakértőket, persze...
kit? mert hinni csak a vona-schiffer koalicionak hinnék (a leguotlsó "szakértői" kormánynak tagja volt szilvásy, kiss péter és szekeres imre: kösz, de nem szakértői kormány kell, hanem elszánt, aki nem fogja egy szavazói rétegnek sem...)

@Kuku: a bankok Ft-ban fognak hitelezni, az otp és a takarékok viszik tovább, amit a német, olasz vagy osztrák bankok nem akarnak
pár év múlva lesz egy ítélet, amiért fizetünk pár mrd Ft-ot nekik, de addigra valszeg kinn leszünk a sz.rból (vagy épp államcsőd lesz, tehát tökmindegy, mert nem fizetünk senkinek semmit)
naszoval: ha lesz a köv hetekben (nov végére várják a kamatláb növelését?) jegybank alapkamat emelés, akkorra 300 Ft-on jegyeznek majd pl 8%ért, ami jővőre 260 körül lesz

s ez nagyon-nagyon megéri majd a külföldieknek, ha Ftban lesz a kötvénykibocsájtás
(1 mrd euroért ugye most kapnának 300 mrd Ft-ot: egy év mulva 8%-os kamattal ez majd 324 mrd Ft lesz, 260-nal visszaosztva 1,24 mrd euro lesz: egy évre! bödületesen jó hozam... csak azt kell majd hiresztelni, hogy itt kérem minden jó...)
Csodálatos NGM-közlemény: Bevezetés: "Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. Ehhez távol kellett tartanunk magunkat…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2011.11.17 22:47:52
@Viktus: nem bántom a valódi nyugdíjast - elfogadom a nekik kifizetett pénzt és segítem őket

ha elmúltak 67 évesek

de aki 55 év alatt van, az alibizik, egy utolsó potyautas a szememben: lehet rendőr, tüzoltó, űrhajós, piszkosfred, tökmindegy: nem akarok miattuk többet fizetni és nem akarom hogy a csendjük miatt hitelt vegyenek fel, amit én fizetek vissza: görögország ebbe bukott bele...

vicc, de azt vettem észre, mind több cimbora kér számlát, ha egy szaki dolgozik nála: a megbízó biztosan tudja igazolni, hogy ki járt nála és a tökük is tele van, hogy a másik kerüli az adót...
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2011.11.18 10:51:40
@Doktor Kotász: nono, álljunk meg: ferkóék minden költségvetését elfogadták, tehát volt kormány --> pénzügyileg bármit megtehettek volna, de nem merték a szavazatvesztés miatt: inkább a lovak közé dobták a gyeplőt orbánt hibáztatva: ki alakított 2006ban kormányt? orbán v. ferkó? - a vizitdíj meg egy lett volna az újabb sarcok közül, ami ráadásul nem is állami bevétel lett volna, hanem pár csókos elvtárs bevétele (igen: magáncégeket a TE pénzedből tőkésítettek volna fel...)
@neoteny: még nem kell: de szines barátaink újra bevezették az észak amerikai kontinensen a rabszolgatartást...
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2011.11.18 11:17:54
@laspalmas: a nagyonokos molnárcsba (vagy ki a lótüdő) osztotta az észt pár hete, amikor ferkóék kiléptek az mszp-ből és saját frakciót csináltak - ment a szöveg, hogy ez nem kiválás, nem kilépés és nem is közös megegyezéses szétköltözés
hanem egyéb módon
hangoskodtak, hogy egyéb módon léptek ki, jár nekik a frakció, majd jött kövér, az orrukra b.szta az ajtót: fél év bünti

valahogy erről ez jutott eszembe: egyéb módon szerződünk, valaki meg majd az orrunkra b.ssza az ajtót: bünti lesz érte...
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Mióta kiszivárgott, hogy az MSZP "úgymond" feladja az országot, és csak Budapestre, Miskolcra és Szegedre kíván koncentrálni a 176 egyéni választókörzetek közül, már vártam mikor lesz már valami "szaftos ügy" a három érintett városból ... Sokat nem is…..
Vastagbőr Öncenzúra az RTL-en? 2009.03.30 12:01:00
Tiszta szörnyűség történt a Showder Klub legutóbbi felvételén ... Az egyik humorista (a weimarizálodó Kiss Ádám) aktuálpolitikai témát mert érinteni. Kapaszkodjunk meg: személyesen Gyurcsány Ferencet "vette a szájára". Hogy merted,…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.30 12:18:53
@zero: cenzura az nincs, de igény rá az van!

s tudtok jobb cenzort mondani, mint Lendvai, aki a rendszerváltás elött is az volt? - még ajánló levelet is kaphat, bár az akkori főfőnök épp nem elérhető...

az rtlklub meg ugye eleve testvériszocialistaország

öööö testvéri szocialista cég, tárt karokkal fogadják majd (csak Fábryval ne találkozzon...) :-)
e-Cafe light Egy bukás margójára 2009.03.29 06:01:00
Helyszín: Magyarország, Budapest, VI. kerület, Jókai utca, MSZP székház   Időpont: pár órával a kongresszus vége után   Jelen van: a párt friss elnöksége, az elnökön kívül - Ildikó kérlek, az Újhelyi Pistit meg az Attilát küldd már el szendvicsért. -…..
A páros 27 éves női tagja nem volt megelégedve  partnere teljesítményével, talán a méretével sem, így aztán vásároltak egy vibrátort, hogy jobb legyen az asszonykának az ágyban. De a fehérmájú perszónának az sem volt kihívás, orgazmusa egyre csak váratott magára. Ebbe…..
Egy film és egy könyv. Majdnem ugyanarról szól mindkettő. Két kisgyerek, mindkettőnek menekülnie kell az országból. Drámai korrajzok a kommunizmusról.  Az Amerikai rapszódia, a filmrendező, Gárdos Éva gyermekkorának igaz története. A Rákosi rendszer elől menekülő…..
Srácok, ez a mélypont ...   Takács János az MSZP új kormányfőjelöltje – tájékoztatott rendkívüli tudósításában a Hír Televízió pénteken.  Takács János román-magyar kettős állampolgár, a jászberényi Electrolux vezetője, valamint a svéd-magyar kereskedelmi…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.27 20:59:43
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.27 21:20:46
@elfelejtette:
-Orbán és a belső kör kényelmesen beül a karosszékbe,ok - közben a balmédia ápolja sebeit

-valami gazd. program -a balmédia magához tér: a cigányság leszakadásáról, a nyugdíjasok elszegényedéséről, 10%os gázáremelésről lesz meg visszasirják majd Lendvai Ildikót és hogy ott bezzeg NEM VOLT gázáremelés (agyhalál, ismeritek, nem?)

-megerősítik azokat a posztokat, amik egy Demokráciába kellenek, főleg mert a fideszt szivatják/szivatták ellenzékként, ha nincsenek (MNB, PSZÁF, APEH, ÁSZ, Ügyészség, Bíróságok, KSH: gyurcsányék mindet szétbarmolták mostanra, igen, szinte mindet, nem tudtok olyat mondani, ahol ne kavartak volna), persze csak jobboldaliak kerülnek hatalomra, dehát kit tegyenek oda? Thürmert??? - a balmédia szerint Orbán teljes letámadásra készül (ismerős?), weimar a küszöbön van!

-2/3addal átalakítják az alkotmányt, ok - a balmédia hangol, orbán a führer, a bizsergés elindul, apa kezdődik! -érzés jön elő, lehet félni

-félprezidentális rendszer lesz, ahol pl a közt.elnök feloszlathatja a parlamentet, ok - a balmédia elkezd hisztériázni, hogy orbán oda tart, weimar itt van, holnap numerus clausus! Brüsszeli tudósítók szerint (=kirugott baloldaliak mind) ez több, mint aggályos

-s közben hiába profi a megoldás, hiába vagyunk egyensúlyban, 2020ra lenne euronk, hiába lenne a felső vezetés (Orbán és tsai, a belső 12) megelégedne a hatalommal, ha közben a másod-harmad vonal a fővárosban, a megyékben, a nagyobb városokban pontosan ugyanazt csinálja majd (talán kisebb elánnal, de a bevált szoci minta alapján) mint idáig az mszp-s, szdsz-s polgmesterek, stb, DE: erről a balmédia teljes hangerővel fog tudosítani: HÁNY lélegeztető gépet lehetett volna venni a tolvajbanda ellopott pénzein? (Ismerős ugye? megkapták 2002 elött bőven, csak olyan hülyék, hogy nem tanulnak a hibáikból)

nem kell félni barátaim, magyarországon két dolog biztos:

a jobboldal hülyesége, akik nem tanulnak
és a baloldali média, akik nem felejtenek...
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.27 21:22:53
@monstress: igen, meg decapitatorrol (de tényleg itt hagyom abba, mert jön a Peta és vegát csinál belőlem, vagy legalábbis vegetálót...)
Ez a válság minden szart a felszínre hoz ... Hétfőn a Kormányzati Jósda bukkant fel, mégpedig a Mokkában. Aki már elfelejette, hogy miről is van szó, egy kis ismétlés: A Kormányzati Tanácsadó Jósda  egy civil szervezet, amelynek tevékenységének egy része…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.19 09:38:50
@VonPerez /"Óriási ütemben fejlődik az ország. "/:

az a baj, hogy erre épeszű ember már nem tud mit mondani

nyilvánvaló hogy ez a figura sültbolond, más családi háttérrel tényleg sajnálnám

de amit Sz elvtársról és az egységsugarú kommunistákról tudok, simán kihoznak ebből is egy pénzmosodát -ami megint az elvtársak gerinctelenségét bizonyítaná (úgy emlékszem, volt valami cikk a Kormányzati Jósdáról, bár pénzre nem emlékszem)

mindegy: az egyik tesó legalább orvos, ő gyógyít/gyógyított ennyi jó van legalább ebben a családban...
 Szolgálaton kívüli rendőrre támadtak tegnap Budapesten, a Köztársaság téren. A rendőr hiába helyezte magát szolgálatba, így is eltörték az orrát, a vele lévő férfi koponyasérüléseket szenvedett, ráadásul ki is rabolták őket: telefont, notebookot és egyéb…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.18 16:27:01
@civilkontrol: Sün! Sün!

elöször azt hittem, sz@rniuk kell, és azért emlegetik, de valószinübb, hogy márc 15én sün alakzatban mentették ki a srácot

vgy konkrétan f@stak a harcinyugdíjasoktól és a kódrendszerükben azt jelenti, félek
Ez a vakmerőség, hogy kamerák előtt, nagy nyilvánosság előtt, a nyílt utcán bántalmaznak egy európai parlamenti választáson induló listavezetőt, ez arra vall, hogy Magyarországon most már Gyurcsány Ferenc nyílt diktatúrát vezetett be. (...) Az Európai Parlament elnökéhez…..
A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint a rendőrök nem bántalmazták Morvai Krisztinát - közölte vasárnap éjjel a BRFK. A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint vasárnap nem sokkal 22 óra után "a József Attila utcában a demonstrálók egy csoportja megtámadta…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.16 16:07:45
@Nanehogymá: gratulálok a hülyeséghez

azt láttad, amikor a rendőrök elfutottak mellettük és eléjük álltak?

azt nem láttad/hallottad, hogy az egész nem lett volna, ha hagyják őket simán hazamenni?

agyhalál tombol nálad öcsém, gyere be a memóriaambulanciára, segítünk az agymosottakan
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.16 16:23:03
@Nanehogymá: bocsánatot kérek, elöbb írok, mint olvasok
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.17 19:06:52
@elfelejtette: utcai harcok valószinüleg nem lennének

ahogy nem lenne molotov koktélos támadás sem

ahogyan már meglenne a kklacházai gyilkos is

ahogyan a papnál gyülekezőket bekisérték volna

viszont naponta lenne a Ny Eu-i sajtóban cikk a náci magyarokról és a fasiszta Orbán Viktorról
 Hol vannak azok a régi kommunisták? Hol vannak azok az örökké izzadó munkásarcok, azok a tűzben égő tekintetek, amit már annnyian akartak kőbe gyúrni, de sohasem sikerülhetett! Hol vannak azok a döbörgő dalok, azok a visszhangos szavak, amelyre összerándult a burzsoá…..
 A címben szereplő felszólítás címzettje Spanyol' kollega volt, feladója pedig egy két és félméteres rendvédelmi dolgozó, akinek nagyon nyomhatta a micsodáját a szűkre méretezett herevédő, mert különös szigorral tapogatta a Szent István térre bejutni igyekvő…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.17 15:02:35
@Muad\\\'Dib: Demszky Gábor szabadcsapata lett a rendőrségből

vajon felfogják a kékek, hogy ezzel pont a drogosokkal, buzikkal és az elnyomott kisebbségekkel kerültek egy társaságba?
Vastagbőr Ki a nap pofátlanja? 2009.03.17 13:01:00
Srácok, ez jobban fog fájni, mint Raffaelnek a Borsodis üveg. Három nagy kedvencünk megnyilatkozott, méghozzá szinte egyszerre. Lehetett valami a levegőben, vagy csak az a mocskos Vénusz kacsintott rossz szögben megint a földre, nem tudni, de ekkora arcátlanságokat összehordani…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.17 14:49:01
@Prinzessin Erbsen: még szép
"mit bánom én ha basznak is csak ne lopjanak, ha lopnak is meg csak a másét."

a sajátjukat nem lophatják el :-)

ezek meg bérribancok, oszt kész

vgy lesz gyerekük, eltünnek a szemünk elől és majd a méhszájvizsgálatot adják ki Dvd-n, vgy nem lesz és azt nézzük 2050ben az operbálon, hogy a 80 éves Sylvit a 75 éves legifjabb Bárándy kiséri majd...
Rorgosh kollega újabb remek írással jelentkezett (előző: Egy új (gazdasági) világrend felé 1.rész és 2. rész):  Napjainkban – egy nem is annyira vicces (sokan kibírjuk nevetés nélkül) gazdasági válság közepette – a bankok mérgező eszközeivel, és a…..
A lopakodó Gyurcsány-Draskovics (fél)diktatúra még képes meglepetést okozni. A reggeli zászlófelvonáson a kordonon kívüli "ünneplő" tömegben két fiatalember kifeszített egy lepedőt, amire szépen, fekete festékkel ráírták, hogy „Felelős kormányt…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.16 17:20:05
Vastagbőr Fur TV - Albérletesek 2009.03.15 09:01:00
Hétvégi vidámság az előző albérletes poszthoz kapcsolódóan ... Sose hallottam még erről a sorozatról, de most megvettek kilóra... "A Fur TV egy network vígjátéksorozat, melynek szereplői bábok. Ezek a bábfigurák hasonlóak a Muppet Show szereplőihez, azonban sokkal…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
 Előbb az jelezték Sólyom Lászlónak Romániában, hogy nem időszerű március 15-i székelyföldi látogatása - állítólag azért, mert attól tartanak, hogy a köztársasági elnök a területi autonómia támogatásáról beszélne (korábban hasonlóan jártak el a szerb…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.14 20:13:43
@radiris: azért megy oda, mert dec 5-én szembeköpték a határontúliakat és nincs az a dolog, amivel ezt rendbe lehetne hozni
azért megy oda, mert ma az mszp/szdsz szerint nem él magyar a földön, csak
1. erdélyben románok
2. vajdaságban szerbek
3. kárpátalján ukránok
4. felvidéken szlovákok
5. itthon szent öregek és büdös nácik...

szar lehet neked, ha valaki véletlenül magyarnak szólit?
Vastagbőr Hagyó nem buszsofőr 2009.03.12 12:01:00
A soproni sörreklámnak létezik negatív változata is, Hagyó Miki pedig elkészítette a budapesti verziót. Nem tudom, hogy kampánycélból-e, vagy csak jófej akart lenni, de nagyot alkotott. BKV, Lehel kürtje, mézeskalács szív, minden együtt van a felvételen.(köszi VonPerez) Azt…..
Tisztelt Olvasók, Barátaink! Az NBH a segítségünket kérte; prezentálnunk kell egy fényképes adatbázist azokról az emberekről, kikre a jövőben rá lehet húzni a "fotelforradalmár", "fasiszta", "nemzetromboló", "közellenség",…..
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.12 11:33:00
@BálnaUhr: viszek zöldüvegben házilevet

nem benzin lesz benne, hanem pálinka

talán bodza (korrekt lé)

de az nbh szerint az is éghető, tehát még biztos molotovnak-koktélnak néznék, de mindegy...
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.12 15:30:13
hogy Bezuhovnak semmi sem jó? :-))))

megkeresem a legelső háromnégyzetet:

vastagbor.stripgenerator.com/2009/01/29/blogtalalkozo.html

ez az, csak Bezunak :-)))

(japp: most isszuk meg az utolsó adag pálinkámat:

aszaltmeggy, mézzel amit felöntöttem Szilvóriummal: a fene se vár vele félévet :-)))
Jozicsenko, aki inkább lenne pék... 2009.03.14 18:59:50
@DexterMorgan78/Séfbácsi:

szép jóeste!

ha te rosszalkodtál valahol korábban Ludolfként a pilos ollú lénszalvasként, akkol Üdv!

Annát (ha ő az, akire gondolok), ismerem régről, az NBH miatt nem írnám ide, hogy gyerekként hányszor húztam meg a copfját meg a Barbijait hányszor támadtam le a katonáimmal (ööö, kedves NBH, az nem úgy volt, nem vagyok kanibál/sátánista, csak hátugye, gyerekkor)