Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QAQ

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
QAQ 2018.04.15 00:54:14
@sóhegy049:
Az a naplopó ITs beszél angolul, és általában egyeteme is van és ott is egy kezdő kb 150 körül keres és ha nem képzi magát ott is marad.
És ha a gépjénél ül 8 órát attol ö még dolgozik

Nehezebb is megtanulni/megérteni mint pl. egy ápolói részfeladatot.
QAQ 2018.04.15 01:38:44
@élhetetlen:

TAnár és tanár közt is óriási külömbségek van ott is magán szektor, vagy privát óra, esetleg vezetett külső pénzelésü projektek amiket a diákok raknak össze egy vezető tanárral. A lehetőségek vannak élni kell tudni vele.

Az ápolóknál is vannak magán szektorokba lehetőségek, meg privát ápolások stb.

Egyáltalán nem mondom azt ,hogy az ápoló nem fontos de ne várjuk el azt hogy egy ápolonak pl. nagyobb fizuja legyen mint egy rezidens orvosnak.
Mert mig az egyik részfeladatot végez amit betanult és csinál kérésre addig a másik látja,érti az összefüggéseket és 6 évet tanult rá.

(nyugati bérekkel hasonlitgatni az itteni béreket nem szabad mert akkor a keletiekel is hasonlithatnád)

EGyáltalán nem sztárolom az IT, a piac igy árazta be erre van kereslet, lesznek olyan idők amikor az apolókat,tanárokat fogja jól beárazni a piac.
QAQ 2018.04.15 01:52:06
@élhetetlen:

Szerinted melyiket könnyebb megtanulni egy adatbázis lekérdezést vagy leolvasni a kórlapról a gyogyszerezést és az szerint odavinni a betegnek ?

Hidd el kevesebb ITs van mint ápoló. Ennek oka van.

A felelősség az persze más kérdés...de valamiért nincsenek tömeges ápolói mulasztások. Mert könnyen behatárolható, megtanulható feladatokat kapnak ? Jók az érdekképviseleteik ?
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
QAQ 2016.10.03 14:52:12
@Atanos: Az 50%-nak lenne is értelme egy olyan országgyülés elött ahol van pl. 8-10 párt és nincs nagy többsége egyiknek sem de jelenlegi helyzetbe nincs sok értelme.

Pl. ha egy ellenzéki párt népszavazáson akar eldönteni valamit és nincs meg a kellő százalék akkor elsöpörhetik de ha megvan akkor meg szavazni kell róla kötelezően.
Ez esetben nagy többségű kormány párt inditott népszavazást és plusz még dönthet is hogy azt az országgyülés elé viszi.

Amint mondtam ez egy közvélemény kutatás volt amiből ki tudnak mutatni bizonyos pártok támogatottságot. pl. a Liberális párt meg a Kétfarku kutyapárt egyértelműena többiek kevésbé. Véleményem szerint csak pár százaléknyi ember nem ment el tudatosan szavazni, a többieket egyszerüen nem érdekli/nem ért rá szavazni más dolgavolt/soha nem volt még minek menjen/külföldön van de nem akar regisztrálni stb.
QAQ 2016.10.03 15:04:45
@Betelik Apohár:

A kulcsszó a kötelezhető nem az érvényesség vagy az eredményesség!

MAgyarország alaptörvénye:

(1) Legalább kétszázezer választópolgár kezdeményezésére az Országgyűlés országos
népszavazást rendel el. A köztársasági elnök, a Kormány vagy százezer választópolgá r
kezdeményezésére az Országgyűlés országos népszavazást rendelhet el . Az érvényes és
eredményes népszavazáson hozott döntés az Országgyűlésre kötelező.

(4) Az országos népszavazás érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele
érvényesen szavazott, és eredményes, ha az érvényesen szavazó választópolgárok több mint
fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott .
Múlt héten ért véget a Válótársak első évada, az RTL első olyan heti, fikciós sorozatpróbálkozásáé amire nem mondta senki első blikkre, hogy óbazdmegnemár, és nem akarta a pokolba kívánni az egészet. Az idősávja (BK után) és a költségei (információink szerint 4-500 millió forintról van szó) miatt…..
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
Majd' minden kisfiú életében van egy olyan időszak, amikor buszsofőr akar lenni. Vagy épp mozdonyvezető. Vagy troliáramszedőfelhajtó. A többségnél aztán ez elmúlik, s mire szőrösödik a zacsi, a srácok általában túllépnek a bazi nagy járművek varázsán. Persze van akinek ez…..
Elismerték a hibát, de a cég nem akart fizetni. Az igazgató bujkált, a biztosító mosta kezeit, a kár kétmillió forint. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
QAQ 2012.07.31 10:35:11
@Pingui:

Itt van összehasonlitás egy corsával, frontális ütközés betonfalal

www.youtube.com/watch?v=wmt6jMIuwZM
Akár negyedik fokozatból is rajtolhat, az 5600 newtonméter mindenre elég. A kanyarsebesség félelmetes, ehhez a teszthez gyúrni kellett volna még. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
QAQ 2012.05.17 15:42:23
@VipeR-T:

Valtoztattok a kamion festésén?
Nehéz kiszurni a fekete kamiont a többi fekete kamion közül :)

A videókban is amik fel vannak töltve, alig lehet követni hol is áll a mezönyben, a kommentátor se nagyon tudja.

pl. Zengőéknek a narancs sárga nagyon bejött :)
Miután Ifj. Ficza Ferenc menedzsmentje tudomásunkra hozta, hogy a Salzburgringen megrendezésre kerülő soron következő ETCC futamon Feri nem tud részt venni, kénytelenek voltunk a következő döntést meghozni: Mivel az autó és a csapat egyaránt felkészült a következő…..
WTCC Hírblog Megint szívunk... 2012.04.20 18:52:25
Az FIA közzétette a slovakiaringi WTCC fordulóra érvényes súlykompenzációs táblázatot, amelyből kiderül, hogy a BMW-k maximális ballasztot, azaz a Chevrolet-hoz hasonlóan +40 kilót kapnak majd. Mielőtt megindulna a "sz@r, csaló FIA-zás": a pluszsúlyt egy…..
Meglehetősen egyhangúra sikerült az első valenciai versenyen, Michelisz Norbi hetedik, Wéber Gabi pedig 17. lett. Gabriele Tarquini jól startolt, Yvan Mullert azonban nem sikerült megelőznie. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a győzelem kérdése, a francia elhúzott és idei harmadik…..
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
QAQ 2012.03.29 15:27:42
@fintorka:

Kovászna megyei és a SIC egy fizetett rendszám
SICULORUM-ot jelent vagyis Székely.

Általában RMDSZ-es autók, vagy kovászna megyei városi tanács autói.

Nagyon sok CV , HR megyei autőra van SIC matrica is van ragasztva amolyan "országjelzésként" hogy székely autó.
A Chevrolet gyári csapatának valamennyi meghatározó szereplője elégedett az új időmérő rendszerrel. Az idei évtől a Q1 csak a továbbjutó tizenkét pilóta kilétéről dönt, az első és a második futam rajtsorrendjét is a Q2 dönti el (értelemszerűen kivéve azokat a…..
WTCC Hírblog RCM: totális KO 2012.03.12 15:43:00
A hétvégi telefonbeszélgetések során egy-két részlet nem pontosan úgy jött át, ahogy az valójában történt, ám most Bende Imi írásából kiderül, valójában mi is zajlott vasárnap az RCM boxban, és merre tovább innen.Ezt nehéz szépíteni, nem jött össze. A történet…..