Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galádriel

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holló jő a nyitólejenetben, és Brant látjuk két lábon, nahát. Álom, persze az egész, hiszen a kisklambó az ágyban fekszik odafent. A hollónak három szeme van, ettől én is rosszat álmodnék. Bran szegény ugye saját lábon nem tud haladni, a kerekesszéket meg párszáz évig még…..
Galádriel 2011.05.10 21:20:40
@Felagund: És még az sem egy életbiztosítás ha visszajött, ha hozott is onnan valamit ;-)
Három lovasemberrel nyit a Trónok harca, középen egy önelégült fejű, macskabajuszos kisfickó, ő a főnök láthatóan. A másik kettőhöz hasonlóan talpig fekete hacukában indul neki a téli erdőnek, valami bazinagy jégfalból jönnek ki, amikor a kamera kizoomol, láthatjuk, hogy van…..
Galádriel 2011.04.19 16:26:14
@genevieve: sehogy, sehogy, senkinek :-D

1.Ne kedvelj meg egyetlen karaktert se.
2. Ne gondold, hogy egy karakternek már nem lehet rosszabb.
3. Soha semmi nem fekete vagy fehér, Martin az árnyalatok mestere.
Galádriel 2011.04.19 16:29:16
@genevieve: természetesen bárkinek drukkolhatsz, én sem tartom be a szabályokat nekem is van kedvencem, de míg az ember meg nem szokja Martin stílusát, addig jobb tartózkodni a mélyebb elköteleződéstől :-)
Galádriel 2011.04.20 12:22:03
@Anak: a direwolf a megjelent magyar fordításban rémfarkas. Mármint a Martin könyvek magyar fordításában.
Sean Bean a Trónok harcában nagyjából ugyanazt csinálja, amit a Gyűkük urában is: lovagol, keményen néz, és egy bazinagy kardot forgat. A Sheffieldből származó, 52 éves színész nem szeretné, ha beskatulyáznák lovas-kardos szerepekbe, és az életben egy nagyon szerény, kedves…..
Galádriel 2011.04.19 16:23:47
@Equinoxe: Ha már megszegjük az alapszabályt, hogy soha ne kedvelj meg egy karaktert se, akkor nálam magasan Tyrion vezet. Már ha élhetek ezzel a képzavarral az ő esetében ugye :-)
Nu, az HBO elhozza nekünk a Trónok harcát egy nappal az amerikai bemutató után (ott vasárnap esténként, itt hétfőn szabadul el a pokol), mi meg hogyvoltozunk róla szabóZ kollégával, mert szeretjük a kihívásokat. Jóelőre szólunk, hogy a rajongók kiakadását elkerüljük: a…..
Galádriel 2011.04.18 21:15:39
@Equinoxe: and his sigil is a black keybord with a banhammer on a filed of white, and their words are " Die to the trolls"
Galádriel 2011.04.18 22:58:33
@foxglove: senki nem akar leköpni könyörgöm... Nem vagyunk egyformák, neked nem jött be megesik, gondolom ezer olyan dolgot tudnál mondani ami neked tetszik és sok más embernek meg nem. Elvileg ettől is lenne szép az élet, ha ezt így elbírnánk viselni egymásban.
Galádriel 2011.04.18 23:08:01
@foxglove: bocs, rájöttem közben nem sértés akart lenni :-) csak picit megborultam amit a comment:comos cikknél műveltek páran, agyrém volt és már ugrok feleslegesen
Schmitt Petronella, az Alkotmányelőkészítő Bizottság titkárának közleménye szerint az új Alkotmány W cikkelye helyesen: "A vérbulcsúkat és a jenőket a köztársasági elnök nevezi ki, a gyulák és a karboncák javaslatára". Ez a cikkely hatályon kívül helyezi a…..
Galádriel 2011.03.10 23:43:05
@Vitéz Kőbányai Világos: Pedig anyakönyvezni pld az 1894. évi XXXIII. tc. alapján fogunk ha hirtelen 67 év kitörlődik. Ugyanis tényleg nincs más, ezt egy 1952-es tvr. váltotta. (Megjegyzem korát messze meghaladóan magas színvonalon összerakott kis törvénycikk.)
Végig lehet játszani egyébként kezdve a még hatályban lévő 1990 előtti jogszabályokkal (van pár) hogy mi volt előttük.
Előrebocsátom, hogy nem értek az alkotmányjoghoz. Épp ezért érzem magam feljogosítva, hogy Pozsgay Imréhez, Szájer Józsefhez, valamint nyolcmillió polgártársamhoz hasonlóan elmondjam a véleményemet a Fidesz-KDNP alkotmánytervezetéről.A Hülyék Alkotmánya ebben a formájában…..
Galádriel 2011.03.10 18:09:45
@sajtohuba: Majd megtudjuk, ha egyszer be lesz pikkelyezve valahova, mint sarkalatos törvény. Jogtörténetileg azokat a törvényeket nevezték annak, amikben az Ellenzéki Kerekasztal megállapodott, hogy az átmenetet biztosítsák, de ezt megtaláltad Te is a linkeden.
A jelenlegi jogalkotásról szóló törvény sem tud ilyesmiről, de hát forradalmi időket élünk.
Galádriel 2011.03.10 18:21:53
Minket meggyőzött. A Vincent blog nem fog csatlakozni a fanyalgókhoz, a kákán is csomót keresőkhöz, az akadékoskodókhoz, a tudálékosokhoz, a saját bűneiket másra hárítókhoz. Mi örömmel üdvözöljük a Széll Kálmán tervet, mely végre kiutat mutat a szocialista kormányok…..
Galádriel 2011.03.02 13:57:51
@Kettes: Még szerencse, hogy Szijjártó is komolyan gondolja, mert viccnek kicsit durva lenne.
Washington nemzetközi repülőterén indít a történet, ahol egy rózsaszínbe öltözött jónő próbálja kideríteni, hová érkezett a guatemalai járat. Az információért még cicit is villant, de végül nem kell megvárnia, amíg a pultnál álló pasi összeszedi az állát a…..
Galádriel 2011.02.21 14:48:02
@penelope garcia: téged nem zavar, hoyg még nincs vége a Bones-nak? :-)

Arról már nem is beszélve, hogy David Boreanaz, aki valóban fejlődött az Angel óta, amikor csak kétféle arckifejezése volt, itt már ötöt is tud. Mondom ezt úgy, hoyg egyébként tényleg minden részt láttam a sorozatból, a mult hétig bezárólag.
Galádriel 2011.02.21 14:48:42
Ott hagytuk abba, hogy Buffy Calebbel vívott, amikor betoppant egy angyali vámpír, és úgy döntött, hogy ide nekem az oroszlánt is. Miután Caleb a helyén volt kezelve a nagy piros mordállyal, Buffy angyali érintésben részesült, amitől Spike elég tüskés hangulatban érezte magát.…..
Galádriel 2011.02.03 15:15:55
Huth Gergely, a Magyar Hírlap nevű Széles Gábor-szócső fizetett publicistája lapjuk szombati számában nekirontott szerzőtársunknak, Pásztörpercnek (Trollok támadása). Történt pedig, hogy Huth Gergely ült a monitor előtt, olvasta blogunk egyik legjobb posztját (a…..
Éjszaka van San Francisco-ban, rendőrségi diszpécser jelenti, hogy 35 év körüli, nagyon megvert és fejlövéses férfi holtestet találtak a Presidio parkban. A helyszínre érkező két ballonkabátos férfi nézi a holttestet, és az egyikük azt mondja: Szólni kell az FBI-nak, megint…..
Galádriel 2011.01.28 11:18:34
@ebilafan: február 16-án jön az új sorozat a CBS-re, szóval nem is igen nézhettél volna még bele :-)
A hatodik évadot meg persze, hogy nézem, csak elég hullámzó a színvonal sajnos.
comment:com Winter is coming 2010.11.29 14:30:00
Egyperces előzetesünk van a Game of Thrones-hoz, arra pont elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Nem szarral gurigázik az HBO, jön ugye a Boardwalk Empire, és a Treme második évada, folytatódik az Eastbound and Down, a True Blood és a Törtetők, újoncként pedig érkezik a Luck…..
Galádriel 2010.11.29 16:17:13
@szzsömi: már a Varjak lakomája úgy került ki, hogy azért csak ennyi, mert túl sokat írt, nem lehet egy könyvben kiadni. (Ugye a sztorik "fele lemaradt"). Azóta azért már be lehetett volna fejezni a következő adagot na. Biztosan fantasztikus lesz ez az HBO sorozat - bár vélhetően több mellékszál lemarad majd - de én azért már olvasnám tovább a dolgokat :-)
Galádriel 2010.11.30 00:07:00
@Nevem Earl: 39 én nyertem :-P Igaz nekem már a lányom is most olvasta el a meglévő 4 könyvet(15)

@Juraviel.Ihuan.Bedvin: Cersei motivációit nagyon jól kibontotta, ha végiggondolod az életét kizárólag a saját perspektívájából, teljesen érthető.
Egyébként félelmetes amit az író művel mindenkivel, ha megnézed indultunk egy kedves család megismerésével, négy kötet után ott tartunk, hogy a család 8 tagjából (apa, anya, 5+1 gyerek) él ha igaz a fele, azok sem tudnak egymásról és konkrétan a világ négy különböző pontján vannak. Havas Jon mondja Samnek, hogy van amikor nincs boldog vég, de basszus itt még semmi nem történt, ami csak megközelítőleg úgy bármelyik karakter életében mondjuk 3 nap boldogságot vagy nyugalmat eredményezett volna. Félelmetes világot rajzolt nekünk és azt hiszem imádunk elveszni a részleteiben .-)

Szóval én még mindig ott tartok, hogy jó jó a sorozat, de a könyvet szeretném már!
hogyvolt Smallville 8x10 - Bride 2010.11.08 09:00:00
Szólnak a harangok, Jimmy és Chloe esküsznek, mint arról Clark és Lois kézikamerás jókívánságaiból értesülünk. Az esküvőt valamilyen oknál fogva a Kent farm pajtájában tartják, bár ez még mindig ésszerűbb, mintha a Luthor-kastély dolgozószobájában rendeznék. Nagy a…..
Négy rövid jelenetünk is van a ma este két legviccesebb sorozatából, a Chuckból egy, a Castle-ből három, érdemes klikkolni.     ..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.08.13 09:30:00
Nahát, vigasztalhatatlanok vagyunk: a Bones készítői csak nem tudtak megegyezni a Situation néven ismert gyökérrel, így nem fog szerepelni a sorozatban.Az Office következő remake-jét Kínában készítik majd.Masi Oka (Hősök) és DL Hughley (Studio 60) vendégszerepelni fog a Hawaii…..
Galádriel 2010.08.13 10:15:29
A CSI-franchise kifulladására jellemzően a legkisebb testvér olyan tré évadzárót szállított, amilyen az egész sorozat kezd lenni, amit már sem Gary Sinise kétségbevonhatatlan tehetsége, sem a teljesen feleslegesen és random bevetett high-tech kütyük sem tudnak megmenteni a totális…..
Rock-koncerten nyitunk, fehérre mázolt arcú fazon énekli, mennyire belehalunk a szerelmünkbe, közönség tombol. Mikor a szám véget ér, az énekes távozik: a backstage-ben a menedzsere veregeti a vállát, az öltöző előtt visítozó, hullának sminkelt bakfisok visítozzák a nevét…..
A Variety információi szerint a 2010/11-es évadtól kezdve a CBS igáslovának és egyik legmegbízhatóbb pénzkereseti forrásának bizonyuló, 11. évébe lépő Helyszínelők-családban változásokat fognak eszközölni a csatorna fejesei. Az ok prózai: a legidősebb demográfiai csoportba…..
Három huszonéves srác egy rumlis lakásban a TV elé telepedik, és házivideót kezd nézni. De nem Pam Anderson és Tommy Lee ledérkedését, hanem a saját maguk által felvett műsort: Megvertek egy férfit, majd hazavitték, és az ott talált férfit és két nőt is nagyon durván…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.05 09:36:00
Julia Louis-Dreyfus megkapta saját csillagát a hollywoodi Walk of Fame-en, igaz a nevét sikerült elkúrni, és így belevésni az utcába: Julia Luis Dreyfus. Greg Jennings, a Green Bay Packers amerikaifutball-csapat egyik játékosa is szerepel majd a Criminal Minds ma esti…..
Jarod egy ószeres nénit zaklat, nagyon meg akarja érteni, hogyan is megy az a biznisz, amikor mások személyes tárgyait olcsón megveszi, aztán drágán megint másoknak eladja. Egy fickó nagy örömmel ront be a boltba, talált egy digitális kamerát, de tuti! Valami hülye biztos családi…..
Galádriel 2010.05.02 14:30:01
Nagyot bukott idén a csatorna, hiszen számos komoly ígéretekkel induló műsora lett elkaszálva. Hol van már a Prison Break? Manapság a Glee készteti hisztériára a nézőket, valamint House sanyargatja pácienseit és passz. Mindkét sorozat kiforrott táborral rendelkezik, viszont nem…..
Egy nő érkezik egy sötét lakás konyhájába, közben telefonon veszekszik a lányáról a volt férjével. Az egyik szobaajtó alól kiszűrődik valami fel-felvillanó fény, a nő lecuccol, és leteszi a telefont is, és a villanós szoba felé tartva kiabál Ben-nek, de nem kap választ.…..
Galádriel 2010.04.22 15:40:29
@hex.kelly: Na többek között ezért nézem angolul, max angol felirattal. Az eredetiben teljesen érthető, hogy pénzt nem akarnak már adni. Aztán Rossi közli hogy eszközölt pár hívást, ha jól emlékszem :-)
Galádriel 2010.04.22 17:19:54
@KiWiSaGe: igen
hogyvolt Sogun 1x03 2010.03.26 12:00:00
Rodrigues sétálgat az éjszakai Osakában, de nem gésalesre, a jezsuita misszióba zörget be. Előbb Alvitó atya fogadja, ravasz és okos fickó, de szerencséje van, Nagaszaki helyett itt tartózkodik DelAqua is, a jezsuita rend japáni főgenerálisa. Neki adja át személyesen Vasco a…..
Galádriel 2010.03.26 12:18:06