Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macitalp

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami…..
macitalp 2019.02.13 22:30:48
@MACISAJT:
Nagyon bonyolult dolgot mondok. Kevés az esély rá, hogy megérti, de tegyünk egy próbát. A valóság/igazság NEM FÜGG ATTÓL HOGY KI MONDJA. Császár-király-vezére nyolc éve állítja a kutyaszarról hogy csokikrém, mégsem lett az.
A legváratlanabb helyről kapott kemény kritikát a kormány propagandagépezete. A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriumának minap lemondott elnöke ugyanis alaposan megtépázta a korábban általa felügyelt kormányzati médiakolhoz tekintélyét. A 476 orgánumot tömörítő alapítvány…..
macitalp 2019.02.07 16:24:02
@dunántúli gyerek:

Látom a történelemről is annyit tud mint az újságírásról.

"A Watergate-botrány (vagy „Watergate-ügy”) amerikai politikai botrány és krízis volt a 70-es években, ami Richard Nixon elnök lemondásához vezetett."

Ezzel a mondattal indul az oldal: hu.wikipedia.org/wiki/Watergate-botr%C3%A1ny

Jaj, lehet hogy ezt is újságírók írták, na akkor biztos hazugság.
macitalp 2019.02.07 16:31:08
@dunántúli gyerek:

A két újságíró neve egyébként Bob Woodward és Carl Bernstein. Mozifilm készült róluk és könyvek is jelentek meg az esetről. Ezért gondoltam hogy esetleg maga is hallott róla. De tévedtem.
macitalp 2019.02.07 16:54:11
@dunántúli gyerek:

Kommentjei alapján maga egy össze-vissza beszélő zavaros fejű buta ember.
15 perce még a háborúellenes lobbi buktatta meg Nixont, most már a két újságíró volt tehetségtelen.
Mi köze a holokausztnak vagy 9/11-nek a Watergate botrányhoz? Annyi, hogy ezekről is készült film? Igen, plusz még 1 millió más történelmi eseményről is.
Ja, értem már, a filmesek is hazudnak.
Sajnálom hogy vitába keveredtem magával, elpazarolt idő volt.
A Fidesz magává tette a kirúgott Varga István értékelését. ..
macitalp 2019.02.06 17:08:03
@E1G ellenzék egy geci:
Mondok valami bonyolultat, próbálj meg nagyon figyelni. A VALÓSÁG/IGAZSÁG NEM AZON MÚLIK HOGY KI MONDJA. Hiába állítja a vezéred 8 éve a kutyaszarról, hogy csokikrém, nem lett és nem lesz az. Legfeljebb nektek.
macitalp 2019.02.06 17:08:35
@E1G ellenzék egy geci:
Mondok valami bonyolultat, próbálj meg nagyon figyelni. A VALÓSÁG/IGAZSÁG NEM AZON MÚLIK HOGY KI MONDJA. Hiába állítja a vezéred 8 éve a kutyaszarról, hogy csokikrém, nem lett és nem lesz az. Legfeljebb nektek.
macitalp 2019.02.06 17:11:06
@Orbán 1 GÉNIUSZ:
A győzelem nem pár szón múlott, hanem azon a hazugságtengeren amivel a fidesz elárasztotta az országot. Ha az ellenzék ugyanúgy hazudna, már nem is különbözne tőletek.
Hétfőn reggel a lányom durcásan kérdezte, hogy miért nem vehet fel szoknyát. A válasz már rutinos volt, azért, mert hétfő van. Spórolásiból ugyanis pénteken asap kikapcsolják a fűtést az oviban, és hétfő reggelig nem is kapcsolják vissza. Az, hogy a mínuszokban a falak teljesen áthűlnek, az senkit…..
macitalp 2019.02.06 14:51:13
@teéjesenmindegy:
Nem kis fidesznyik demagógom. A fűtés bárhol elromlik, de csak Orbanisztánban nem tudják megjavítani HETEKIG.
macitalp 2019.02.06 14:52:41
@FF: Még régebben pedig a barlangban laktak. Ennyi ésszel neked is oda kéne költöznöd.
Megjelent egy írás az Indexen, melyben az MTA egyik történésze mond búcsút a munkájának, múltjának, s siratja a valószínűleg volt munkaadóját, mikor az MTA kormány általi bedarálásáról ír. Félreértés ne essék, igaza van, tudjuk, hogy mire megy ki a játék. Nincs ebben…..
macitalp 2019.02.05 16:18:03
@közíró MAXVAL bircaman:
Most szólok, hogy kenyéradó gazdái ennél sokkal többet várnak el magától. Egy-két sornyi szöveg, slussz?? És hol van Soros, hol vannak a migránsok?? Mikor volt utoljára eligazításon?? Vegye komolyabban a feladatát, mert különben a jövő hónaptól más libsizik, komcsizik, bolsizik, sorosozik, migránsozik itt maga helyett!! És sokkal szorgalmasabban!!
macitalp 2019.02.05 17:21:49
@közíró MAXVAL bircaman:
SOROSOZNI SOHASEM FELESLEGES! Tanulja már meg végre! Vagy ezt maga akarja eldönteni? És mi van a migránsokkal?? EZT MEGINT KIHAGYTA! Nem lesz ennek jó vége, én szóltam. Tudja hány agyatlan talpnyaló várja hogy a maga helyére lépjen?? Megcsinálja ugyanezt esetleg sokkal olcsóbban??
Bors, Lokál, Ripost - ha bulvárpápai álmokat szövögetnék, kiindulásnak lehet egy ilyen trióval alapoznám meg én is a birodalmamat, azaz az ingyenes, gigapéldányszámú Lokállal, amit Habony kezéből csavartak ki, és amiben az is elfér, ha egy lapszámban csak három cikk szerepel, a Riposttal, ami a…..
macitalp 2019.01.30 21:54:01
Sokszor kérdezik tőlünk ismerőseink, hogy hogyan jutunk ki a budapesti reptérre az utazásaink alkalmával. Felmerül a lassú és körülményes BKK járat, vagy a horror árú megoldásnak gondolt közvetlen reptéri parkolás. Kipróbáltuk már szinte az összeset. Most bemutatunk nektek 6 lehetőséget, ahogyan ki…..
macitalp 2018.11.02 20:36:27
@zenitó: @Szél Bernadett börtönben van már?: Igazad van Orbán a stadionokon kívül nem ígért semmi és ezt tartja is.
macitalp 2018.11.02 20:41:20
@Androsz: Azok az útvonalak amelyeket ír mind 1 sávosak, azaz egy koccanástól is bedugulhatnak bármikor. A kötött pályás (S-Bahn, U-Bahn) elérhetőség egy fővárosnál alapkövetelmény lenne, csak ezt a kommentelők képtelenek felfogni.
macitalp 2018.11.02 20:47:30
@zenitó: Figyú, olvasd már el még egyszer. Egy szóval sem írtam, hogy Orbán építette a gyorsforgalmit, vagy hogy Kóka jobban csinált bármit. A szerény szellemi képességű kommentelők kedvéért összefoglalom a lényeget két mondatban:
ORBÁN 8 ÉV ALATT EGYETLEN LÉPÉST SEM TETT ENNEK A HELYZETNEK A MEGOLDÁSÁRA.
EZEN SEMMIT NEM VÁLTOZTAT AZ, HOGY A KORÁBBI KORMÁNYOK MIT TETTEK VAGY MIT NEM TETTEK:
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
A magyar gazdaság – bármit is jósoltak a balos tudorok – nem fog összeomlani. Nem most. Nem is holnap. De amikor a valóság végül mégis beköszön, Orbán már a kanyarban sem lesz...
macitalp 2017.10.31 22:12:48
No akkor álljon meg a harci szekér, ahogy szeretett volt fizikatanárom mondta.

"A GDP 3 százalék felett bővül"
A cseh pedig 4% felett, a román pedig 5% felett az idén.

"az infláció kordában tartott"
Tartósan az inflációt egyetlen kormány sem tudja befolyásolni, mert ez a nemzetközi gazdasági folyamatokon múlik. Az alacsony forint infláció oka az alacsony euró infláció ami főként az energiahordozók árcsökkenésének köszönhető. (100 dollár helyett 50 dollár alatti olajár). Bájos, ahogy a fidesznyikek szerint a kormány "tartja kordában" az inflációt.

"a munkanélküliség sosem látott mélyponton"
Akkor meg mér' van még mindig 200 ezer közmunkás, pajtás? Ja, hogy a fidesz szerint ők nem munkanélküliek.
A munkaerőhelyzet javulása két tényezőnek köszönhető:
- több százezer magyar ment ki végleg vagy jár ki rendszeresen dolgozni
- elkezdett nyugdíjba menni a Ratkó generáció
Nem hinném, hogy bármelyik is a fideszkormány érdeme lenne.
Vidéken kisvárosban, falun ugyanúgy nincs munka mint korábban.

"a belső kereslet élénkül"
Valóban, de a válság előtti, 2006-os szintet még mindig nem értük el.

"az államadósságot soha nem lehetett a maihoz hasonlóan alacsony kamatszinten finanszírozni"
A kamatszint az inflációt követi, az pedig nem a fidesz érdeme.
Mellesleg az államadósság egy részét valutakötvények helyett hazai forintkötvényekkel finanszírozzák. Ezek fix kamatozásúak és azért népszerűek mert a bankbetéteken gyakorlatilag nincs kamat. Ha ne adj isten lesz 3-4% infláció, a kötvénytulajdonosok meg fognak lepődni.
macitalp 2017.10.31 22:25:25
@midnightcoder2: "járműipari összeszerelő-üzemként magyarországi gyárak alig állítanak elő hozzáadott értéket"
Teccettek volna nem csődbevinni a szocializmust, nem szétlopni a maradék vagyont az elvtársi kapcsolatokon keresztül, nem ellenségként tekinteni a hazai vállalkozókra az elmúlt 30 évben, és akkor talán, esetleg lenne hazai gazdaság is.

Olyan hülye vagy helyből mint más nekifutásból. A szocializmust nem csődbevitték te idióta, az a gazdasági modell (akinek kedve van dolgozzon) hosszú távon életképtelen. Nem tudom feltűnt-e, de majd minden országban megbukott, ahol meg még megvan (Kuba, Észak-Korea) azt megnézheted. Olvass sok gazdasági és történelmi könyvet, mert rengeteg a pótolnivalód.
Beszállt volna a téli olimpiába, de Innsbruckban nagyon leszavazták...
macitalp 2017.10.17 12:35:10
@FCUK10: A mentális defektusok kézikönyvébe hamarosan új tétel kerülhet az "olimpiosz orbanitisz". A vezéred ugyanis mániákusan olimpia rendező (szeretne lenni). Számold össze hány tervezett olimpia ürügyén lopott már pénzt (kezd mindjárt a 2000-ben tervezett 2012-essel.)
Az üresfejű fidesznyikektől hányunk, akiknek van képük hazugságot emlegetni, amikor a tolvaj vezérük már akkor se tudna igazat ha akarna, persze miért akarna, ha ennyi hülye van aki hisz neki.
Sokakban vetődik fel a kérdés: Hogyan lehetnek annyira hülyék az emberek, hogy még mindig elhiszik a Fidesz hazugságait? Pedig a válasz egyszerű: az emberek nem hülyék, hanem csapdába estek. Pontosan úgy, mint azok, akik képesek benne maradni mérgező kapcsolatokban, családi kötelékekben,…..
macitalp 2017.10.13 20:54:07
@Ekrü:
"-Önköltséges képzés az állami mellett ha jól emlékszem a baloldali kormányok alatt is volt.Sőt pont a baloldal volt az aki a teljes felsőoktatást fizetőssé akarta tenni.Amúgy meg az önköltséges képzésre azok járnak (ha csak nem magániskola) akiknek nem volt elég a pontszámuk az államira.Ha ezt egy szülő bevállalja az az ő dolga."
Ez a szabvány fidesznyik duma, szóról szóra. Na akkor tegyük rendbe a dolgokat.
A baloldal általános, 30-40 ezer forint/félév tandíjat akart, ezt szavazták le Orbán uszítására a 2008-ban a vizitdíjjal együtt. ("Nem fizetünk a kommunistáknak") Ezt a döntő többség ki tudta volna fizetni, tanulmányi eredmény alapján meg a szociális rászorultság alapján kapott ösztöndíj ezt bőven meghaladta volna. Most 200-500 ezer forint közötti tandíjak vannak.
"Én pld. azt mondtam a gyerekeimnek ,hogy úgy tanuljanak,hogy felvegyék őket államira,mert én ,még ha meg is tehetném ,akkor sem fogom megfizetni azt ,hogy 4 évig lébecoltak a gimiben.Érdekes módon megértették,nem is volt probléma belőle."
Ebből tisztán látszik, hogy semmit nem ért az egészből. Orbán okos embere azt mondja, hogy mondjuk 28 történész kell majd az országba. Ennyi lesz az államilag támogatott helyek száma az egyetemeken a következő évben. Csak éppen abban az évben mondjuk 50 diák szeretne történész lenni. És a pontszámba nemcsak a tanulmányi eredmény számít, hanem szociális szempontok is. (pl. sok testvér, egyedül neveli a szülő, stb.) Vagyis ez a "tanuljanak úgy hogy felvegyék őket államira" erősen sántít. Ha szerencséje van és a gyerekei olyan szakra akarnak majd menni amit a fidesz fontosnak tart és így magas a keretszám akkor be tudnak jutni államira, ha peche van és más az érdeklődésük, akkor meg fog majd lepődni.
Hasonlítsa össze a pontszámokat az egyes szakokon és talán megérti majd, hogy a bejutás esélye legalább annyira függ attól hogy a fidesz mit tart fontosnak, mint attól hogy milyen a tanulmányi eredmény.
macitalp 2017.10.13 21:16:16
@midnight coder:
"@macitalp: Az épeszű pedig nyilván mindig az, aki ugyanúgy gondolkodik és ugyanabban hisz mint mi."
A hozzászólásomból egy szót sem értett meg, én még hasonlót sem írtam. Na, próbáljuk meg újra.
Épeszű ember: A kapott információn elgondolkodik, vajon logikus, ésszerű, életszerű-e amit mondanak neki. Nem hinni, hanem tudni akar. Kérdez és több forrásból igyekszik beszerezni információt.
Üresfejű: Nem tudni akar hanem hinni. Ez sokkal de sokkal kényelmesebb. Az agya csupán MP3 lejátszóként funkcionál, rögzíti amiben hinni akar és újra és újra ezt játssza le, többnyire szó szerint.
A legnagyobb baromságot is elfogadja, csak elég sokszor kell neki elmondani.
Told a román határ mellett található kis zsákfalu. Nehezen megközelíthető, a világtól elzárt hely, ahol sok halmozottan hátrányos helyzetű roma fiatal és felnőtt él. A Toldi Tanodában Lencse Máté neveléstudománnyal foglalkozó doktorandusz hallgató - korábbi Vodafone Főállású Angyal – szakmai…..
macitalp 2017.08.30 15:22:15
Gumikesztyű csomagoló. Álláshirdetés. Ülőmunka, kétműszak, betanítás. Nettó 150 ezer, évi 300ezer cafeteria. Bolti eladó. Álláshirdetés. Juttatások: kávé, tea, zöldség, gyümölcs munkaidőben, modern, csendes konyhában. (Állítólag, a hirdetés szerint.) Egészségmegőrzés, sportrendezvények, kedvezmények…..
macitalp 2017.08.21 14:19:33
tomfree
@marczy: " a tanárnak is jó esetben két, max három hét szabadsága van nyáron" - na ne túlozzunk azért. Az inkább 4-6 hét
Akkor annyi pubi, ha nem mész táboroztatni. Táboroztatni nem muszáj, én a feleségemnek megtiltottam hogy menjen. Megteheti mert ketten keresünk és egy gyerekünk van. Az egyedül gyereket vagy több gyereket nevelő pedagógus azonban megy, mert a pedagógus fizetés mellett kell a plusz.
Namármost a tábor az nem napi 8 óra munka, hanem napi 24 óra. Ugyanis ha éjjel 1-kor jön oda egy gyerek, hogy fáj a hasa vagy bármilye akkor nem mondhatod neki azt hogy "bocs kisfiam de lejárt a munkaidőm". Az pedig kizárt, hogy egy hét alatt a 15-20 gyerekből egynek se legyen semmi baja éjszaka.
Feleségem kolléganője egyhetes erdei iskolából jött vissza, a hétvégét alvással töltötte, hogy behozza valahogy a hiányt. Hétfőn mikor bement az igazgatónő azzal fogadta, hogy csináljon valamit mert nincs meg a heti 26 órája (kösz Fidesz). Szerencse, hogy nem a nejem jár így mert nem tudott volna visszatartani, hogy be ne menjek és úgy töröljem képen a drága jó igazgatónőt, hogy a fal adja a másikat.
Nem az a baj, hogy több évtizedes szivatásnak köszönhetően 5-10 év múlva nem lesz pedagógus - jó tanár most is nagyon kevés van már - és a fidesznyikek gyerekeit az érettségizett képnélküliek tanitják majd, hanem az, hogy a normális ember fizetheti a különórákat, hogy ne csak papírja legyen a gyerekének, hanem tudása is.
"Túl sok a diplomas" - mondá Orbán. Most már ott tartanak, hogy a gimnazista is túl sok.
Hamarosan pecsét kerülhet a CEU-megállapodásra – írja a HVG. Az egész ügy addig volt érdekes, amíg botrányt lehetett csinálni belőle, lehetett harcolni. Most hivatalosan is elismerhetik a vereségüket. Természetesen Sorosnak az egészhez nincs köze, de jó ezzel a propagandadumával cikizni a fideszes…..
Adott egy hétköznapi helyzet, hétköznapi nagykorúakkal. Nem felnőttekkel, direkt nem keverném bele ezt a szót, mert ekörül mindig áll a bál. Némelyek ugyanis nem csak azt hiszik, hogy 18 éves és nulla perces korukban automatikusan átlépnek a felnőtt kategóriába, hanem tisztára abban a tudatzavarban…..
Az utóbbi napok eseményei, nyilatkozatai, a mai Áder-beiktatás és utána a beszéde annyira megviselték az egyébként is magas érzelmi intelligenciával létező kis lelkemet, hogy most úgy döntöttem, nyilvánosan ventillálok. A magyar nyelv tele van szólás-mondással. Ilyen a "fejétől bűzlik a hal" is. Az…..
macitalp 2017.05.09 14:37:14
@midnight coder: sürgősen kezeltesd magad. Vagy nevezz meg EGYETLEN EMBERT A JELENLEGI MSZP-BEN AKI AZ ÁLTALAD LEÍRTAKBAN RÉSZT VETT. Eltelt 30-40 év demagóg kispofám. Ez a Fidesz szövege, aki a JELENLEGI MSZP nyakába akarja varni a 30-40 évvel ezelőtti bűnöket. És te vagy a legjobb példa rá, hogy mennyi hülye van aki el is hiszi. Ha picit figyelsz észreveheted hogy most pont a Fidesz jár az egykori MSZMP útján. Nem a név meg a betű számít agyatlan, hanem a módszerek.
Orbán kijelölte az irányt idei évértékelőjében: a következő 1-1,5 év "sorosozással" és "brüsszelezéssel" fog telni. A CEU ügy is ebbe a kommunikációs stratégiába illeszkedik bele. Az ország szellemekkel harcol.Előre megfontoltan, tudatos stratégia mentén, sok pénzzel és professzionális…..
macitalp 2017.04.10 11:04:58
@CSAK A dunába lőtt libsi a jó libsi !!!: Jó nicket választottál, ezen a szellemi és intellektuális színvonalon állsz.
A többieknek:
Szerencsére NAPONTA nem történik terrorcselekmény Európában, de kiváló ürügy arra, hogy terelje a figyelmet Orbán NAPONTA történő disznóságairól.
Ja, még valami, a pénzükért ennél a két mondatnál többet várnak ám tőled. A nickkel még nem szolgáltad meg a béred.
Nyögvenyelősen halad és kudarccal fenyeget a 2018-as országgyűlési választások előtti ellenzéki összefogás. Úgy tűnik, mindenki továbbra is a saját pozícióiért küzd, a közös érdekek háttérbe szorulnak. Pedig a megoldás Kolumbusz tojása. Jelen pillanatban a demokratikus oldalon egyetlen potens párt…..
macitalp 2017.04.05 22:25:26
@mandygabor: Gyűjtik ők azt saját maguk kitartóan. Ezen a héten például néhány ezer egyetemista gyűlölte meg őket örökre. Amint lesz egy vállalható erő, meg fogsz lepődni a földcsuszamláson. Három hónappal ezelőtt mennyi esélyt adtál volna az olimpia ellen a Momentumnak? Aztán lett hirtelen 158 ezer érvényes aláírás. Nagyon sokan gyűlölik már a Fidesz. Ez csak azért nem látszik-hallatszik mert bedarálta a média jó részét. Nézd meg mit történt az Origóval pl.......
Annyira nem jött be a Fidesznek és az Orbán-kormánynak a CEU elleni fellépés. Itt van például egy térkép, amelyik azt mutatja meg, hol álltak ki az egyetem mellett:  (A beágyazott térkép nem igazán kompatibilis a blogmotorral, lelassította az oldalt, eredetiben, real time itt lehet megnézni.)..
macitalp 2017.04.03 14:01:38
@koala kóla: Amikor egy cég (pl. a Tesla) arról dönt, hogy melyik országba telepít gyártókapacitást, akkor többek között a politikai kockázatot is mérlegeli. Ez nem valami elvont dolog, arról szól, hogy az adott ország kormányának a gazdaságpolitikája mennyire kiszámítható és befektetőbarát. Sajnos az Orbán kormány megítélése ebből a szempontból is nagyon rossz. Ezt mutatja az európai politikai elszigeteltsége. A külföldi befektetések munkahelyet teremtenek és adóbevételt termelnek. Ezért kellene, hogy a választókat érdekelje az Orbán kormány megítélése. Csak sajnos a többség számára ez már követhetetlenül bonyolult.
Reflektor A monogámia rossz dolog 2016.11.01 13:43:44
  Sokat írtunk arról, itt a Reflektoron is, hogy a pornó milyen negatív hatással van emberek tömegeinek szexuális életére. Arról viszont sokkal kevesesebbet írtak eddig, hogy azoknak a kulturális termékeknek, amelyek a monogám szerelemről szólnak milyen hatásuk van az emberek párkapcsolataira, és…..
macitalp 2016.11.02 12:26:18
Kedves Szerző!

1. Az hogy neked a monogámia rossz dolog, még nem jelenti azt hogy rossz dolog.

2. Ami az írásodból kiderül rólad:

- Még egyetlen emberrel sem volt igazi intim kapcsolatod, mert ezekben a kapcsolatokban a monogámia a legtermészetesebb, függetlenül attól hogy a kapcsolat hónapokig vagy évekig, esetleg évtizedekig tart.
- Történelmi/vallási/társadalomtörténeti ismereteid igencsak hiányosak. Vegyük pl. ezt a mondatodat: "A nukleáris család (papa, mama, gyerekek egy háztartásban) például az ipari kapitalizmus terméke. " A házasság mint társadalmi intézmény több ezer éve létezik és az összes nagy világvallásban megjelent. Ez persze nem jelent automatikusan monogámiát.
- Valószínűleg nem egy szerető, összetartó, gondoskodó családban nőttél fel, mert különben tudnád, hogy egy ilyen családnak alapfeltétele az intimitás, még akkor is ha előfordulnak válságok, félrelépések, stb.
Nem tudom hány éves vagy, ez nem is számít igazán, de az írásod alapján elég keveset tudsz az életről. Hadd meséljek el neked egy történetet.
Három év körüli volt a lányom, és ebéd után megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne desszertnek: túró rudit, almás lepényt vagy csokis piskótát (mindhárom volt éppen a hűtőben). Válaszként sírásban tört ki, és látszott hogy ez igazi sírás, nem hiszti. Mi a baj, kérdeztem, hiszen három klassz dolog közül választhatsz? Igen, de én mindegyiket szeretném. Ő három évesen tudta azt, amit én csak negyven körül tudatosítottam magamban: Minden választás lemondás is egyben.
Vagy ha így jobban tetszik: Aki sok tűznél akar melegedni, az előbb-utóbb mindenhol fázni fog.
Ne zavarjon, ha mindebből nem sokat értesz, én is így voltam, meg kell érni rá.
Nem tesz jót, ha az állam pénzzel tömi a vállalkozókat - állítja Bojár Gábor. A Graphisoft Park még is kalandozott egyet az állami pályázatok terepén. Miért? Mi abban a rossz, ha egy induló cég egy szakmai pályázaton kap 100 millió forintot az adófizetők…..
macitalp 2014.04.11 19:56:53
@centenárium:
Nem engedünk a liberálbosikomcsi gyurcsányístabajnaistatrappista gyülevész hadnak! Le a multikkal, a komcsikkal, a libsikkel, EU-val, tatárokkal, törökökkel, osztrákokkal, szentkorona gyalázzókkal! Vigyázzatok jönnek a kommunisták! Légy résen, a haza nem eladó!