Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorozatmania

13 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
sorozatmania 2011.03.28 15:03:47
@mizrolist: ez nagy butaság, néézz rtl-t és meglátod, hogy nincs igazad.
sorozatmania 2011.03.28 15:05:11
@nakiazaki: ez még nagyobb butaság, hiszen a környező országok közül négyben is 4:3.

egyébként vicces, ahogy páran képesek kábé 1%-ot érintő problémákon lovagolni. a magyar emberek zöme azt sem tudja, hogy van 4:3 meg 16:9.
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..
sorozatmania 2011.03.22 13:30:10
@nadivereb: nem téved fel a netre. egyszerűen csak élő a vetélkedő, nem hónapokkal ezelőtt felvett konzerv és erre rájátszanak
Nagy tapsot kapott a hétvégén Kiefer Sutherland és Chris North Broadway-darabja, a That Championship Season, amiben Jason Patric is szerepelt - ő az, akivel Sutherland már az 1987-es Elveszett fiúkban is együtt játszott, és Sutherland legjobb barátja volt, amíg össze nem jött a…..
sorozatmania 2011.03.07 19:32:00
@Llew: főleg, hogy chris noth is szerepel a darabban. a vészhelyzet főnővére...
Egy posztban lerendezzük a Showtime-híreket: a kábeladó második évadot kért a Shameless-remake-ből és az Episodes című vígjátékból, aminek örülünk, még jó, a Shameless kifejezetten jól sikerült, és hozni fog egy-egy Emmy-t Emmy Rossumnak és William H. Macy-nek (mi mondtuk…..
sorozatmania 2011.03.03 16:28:29
@zsok: egy macy-szintű színészből mindent ki lehet nézni, de ő folyton ilyen figurákat játszik, így azért nem meglepő a dolog.
Nagyon érdekes elemzést közölt a Kreatív Online a tévés tehetségkutatásról, kommentekben lehet vitatkozni az állításokkal, bár annyira nem érdemes szerintem.  Bár a csatornák fontosnak tartják az utógondozást, a médiamegjelenés és egy esetleges lemezszerződés…..
tvblog Hajdú 1 millió fölött 2011.02.24 18:00:00
Az apropó: a vasárnapi Frizbi Hajdú Péterrel című beszélgetős műsort Majkával, Torgyán Józseffel és a többiekkel kései kezdési időpontja ellenére is több mint egymillióan, egész pontosan 1 023 905-en látták az AGB adatai szerint. Az este tíz után a Frizbivel párhuzamosan…..
sorozatmania 2011.02.25 01:31:33
@kerdesek05: ja, persze, logikus. a bulvárt az újságárusnál veszik, de a tévében mindenki kultúrát néz. mondjuk szerintem is kamu, hogy csak egymillióan nézik.
sorozatmania 2011.02.25 03:19:01
@Klein Úr: mi lehet azon szar, ha egy ember leül és kérdez a vendégeitől?
sorozatmania 2011.02.25 11:55:21
@kamuszutra: teljesen félreérted a dolgot. ostoba kérdéseket tesz fel? más jobbat csinálna? és? nem jobb kell, vagy kevésbé ostoba, hanem nézett. ennyi. a jobb nem egyenlő a nézettel. hol érdekli a nézőt, hogy milyen a kérdés? ráadásul hajdú nem olyan, mint fábry, aki nézi a műsort, nem hajdú miatt teszi.
Néhány napja a Mokka reggeli adásában feltűnt Puzsér Róbert, aki a Batmanről beszélt. Az adás ezen része több filmes oldalon is megfordult, kisebb lincshangulat alakult ki. Puzsér is olvashatta a negatív megnyilvánulásokat és reagált rá. Nem is kerülhette el figyelmét, hiszen…..
sorozatmania 2011.02.23 22:34:15
@spontan: kicsit nagyon félreérted őt akkor.

igaza van teljesen, csak éppen azt nem veszi észre, hogy a kiakadás forrása az volt, hogy a mokka nem a nem létező trailert adta be és innentől borult minden, hogy miért nem jelezte, stb.

a fanboyok röhejesek és hiába röhejes olykor puzsér is, hiába lepett meg mindenkit azzal, hogy lehúzta a filmet (na bumm), leginkább a netezők járatták le magukat a reakcióikkal, tisztelet a kivételnek. mert a véleménynyilvánítókat egy masszaként kezelik és abból a masszából a legnagyobb paraszt vélemények lógnak ki, mint ennek a videónak a youtube-oldalán a tarkólövést kívánó pattanásos 11 éves, vagy itt fent a kemény szétfejelős és hányingeres kis vagy kortól/termettől függően nagy ficsúrok.

tök jó azért, hogy lehet olvasni normális pro vagy kontra véleményt, nem csak ilyeneket.
A CBS olyan jól megél a procedurális sorozataiból, hogy eszük ágában nincs bevállalósabb, formabontóbb szériák felé kacsintgatni - minek is tennék, ha az ismerős kaptafáról le lehet húzni még egy bőrt? A CSI- és az NCIS-család mellé múlt héten érkezett meg a Gyilkos elmék…..
A Viasat6 és a Tv2 is elkészítette saját szinkronját az NBC ótvaros nagyon bukó remake-jéhez, amiről nekem a Sok hűhó semmiért című klasszikus jutott menten eszembe, de ne legyünk ünneprontók. A két szinkron alapvetően más, hiszen más stúdióban és más hangokkal is készült…..
sorozatmania 2011.02.14 15:28:03
@algi: a timecode-os kép ugyanaz, mind a kettő a tv6-tól van, ahogy a videó is, csak rávágták a warez verzióból a tv2-féle hangot.
Geekblog The Troll Hunter 2011.02.12 08:00:00
Norvégia válaszolt Hollywoodnak: André Ovredal áldokumentumfilmje keresztbe nyeli le nagyköltségvetésű álomgyári testvérét, a 2008-ban bemutatott Cloverfieldet, és mint több társa az utóbbi években, onnan pumpál friss vért a gyengélkedő, holtsápadt horrorba, ahonnan a…..
sorozatmania 2011.02.12 14:45:38
@Wostry Ferenc: Ehh, még nem is láttad. Előzetesből nem ítél a magyar.
Heteken belül visszatérnek a TV2 legnézettebb sorozatai. Természetesen a Doktor House-ról és az NCIS-ről van szó, de a Született feleségek legújabb epizódjait is meg lehet nézni szerda esténként. Ráadásul mindhárom sorozatból a legfrissebb évadok kerülnek adásba, ami azt…..
sorozatmania 2011.02.03 00:39:53
@Nazarin: hát, istenem. ne nézd és máris jobban fogod érezni magad. ha valami katasztrofális, akkor nagyon hülye kell, hogy légy, hogy nézzed.
sorozatmania 2011.02.03 09:14:58
@dr.beat: mióta adják hetente?
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Élménybeszámoló a Hungarocomixról, a nindzsafilmek idegrohamszerű áttekintése, melyik a legjobb Predator, most szar-e az Eredet vagy sem, Scott Pilgrim valóban megérdemelte-e a buktát, Seth Rogen való-e főszereplőnek, hogyan végződik a Preacher, Amerika kapitány sikeres lesz-e az…..
sorozatmania 2011.01.19 21:40:23
@Tiger Woods: "Kösz, hogy elmondtátok, amit a Scott Pilgrimről gondolok! "

ezt miért kell elmondani? vagy jó érzés hallani, hogy nem vagy különleges, hogy nem egyedi a gondolatod? vagy simogatott belülről a tudat?

megköszönni?
Bezony ám, Mr. White és amfetaminfőző kis haverja három évad és számos Emmy után (a főszereplő Bryan Cranston és Aaron Paul is kapott már, a többieknek is kijárna, a sorozatnak meg bőven) a magyar nézők előtt is bemutatkozik, szigorúan 18-as karikával és késő esti időpontban…..
sorozatmania 2011.01.19 16:23:13
@zero: A hangok, lehet, de Az elnök embereinél nem sok rosszabb magyar fordítás létezik. Szörnyű a szövege.
Az elmúlt időszakban egyre másra tűnnek fel a szuperképességek nélküli maszkos igazságosztók. Woody Harrelson a Defendor - A Véderőben okozott kellemetlen perceket a város gonosztevőinek, a Ha/Verben pedig Aaron Johnson és Chloe Moretz lépett a bűnözők tyúkszemére. Ezután…..
sorozatmania 2011.01.16 01:56:37
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
A múlt hét azon kevés alkalmak egyike volt, amikor nem a vasárnap esti szuperfilmek diadalmaskodtak, hanem a Való Világos kiválasztás 1,9 millió nézője által felhúzott szombati Jennifer Lopezes romantikus komédia. De a második és a harmadik helyet már a vasárnap este szerezte meg,…..
sorozatmania 2011.01.11 01:37:46
@MOPO3OB: "Torrent-statisztikákat átnézve feltehetően sokkal világosabb képet kaphatunk az átlag magyar filmválasztási szokásairól. "

Ez mekkora orbitális baromság. A torrentstatisztikáknál még bármilyen nézettségmérés is jobb képet ad, hiszen torrentezni nagyjából egy (vagy max 2) korosztály torrentezik. Egy szűk réteg ízlését remekül fedik azok a mutatók, de sehol nem fedik a 60 fölötti falusi néniket, vagy 39-49 között várandós anyákat vagy a 31-41 közötti felsővezetőket. Csak a mindentudó netezőket.
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..
sorozatmania 2011.01.07 15:39:43
@J.Z: a fringe is nagyon szar
Sziasztok!Mai bejegyzésem egy kicsit szokatlan lesz. Sok társasjátékról lesz szó, de ezek nem egy-egy játékbemutatónak készülnek, sokkal inkább a tapasztalatomat és a véleményemet írom le róluk a mai, közös játékparty után. Ugyanis a Szolnoki Társasjáték Klubban (SZTK) a mai…..
Ma délután a tv2-nél jártam titkos misszióban - kipróbáltam az új vetélkedőjüket! Fények, fanfárok, és 21 milliós bukás szeretett Békásmegyerem miatt. Fasza volt, egyébként.Pár napja kaptam egy levelet a tévé PR csoportvezetőjétől, hogy lesz ma ez a sajtótájékoztató,…..
sorozatmania 2010.11.27 06:25:38
@flimo13: Kiakaszt, hogy nem csak bulvárkérdés van, hanem gazdasági? Sajnállak.
Alan Ball, a true Blood - Inni és élni hagyni című sorozat készítője színészként kezdte karrierjét, de az írás mindig is jobban érdekelte. Először színdarabokkal próbálkozott, majd a Cybill című sitcom mellett dolgozott a tévében, amit ugyan kimondhatatlanul gyűlölt, de…..
sorozatmania 2010.11.23 22:05:44
ez a kecseg hol élt eddig?

@rocksoff: nem sok olyan sorozat van, ami ilyen hamar adásba kerül itthon
Úgy látszik, idén mindenki elirigyelte a CBS őszi húzását, és a többi network is úgy borogatja évek óta jól beállt műsorrendjét, mint az egyszeri gyerek a legóvárat. A Fox mostani bejelentésének első része a The Good Guys és a Running Wilde rajongóit érinti kellemetlenül:…..
sorozatmania 2010.11.22 12:33:23
@flimo13: Mintha nem lett volna kurvára mindegy a Good Guysnak, hogy mikor bukik meg. Így, hogy nyáron volt, legalább lementek belőle a részek. Ha ősszel mutatják be, mint ahogy a felettem lévő profi javasolja, kábé 2 részt lett volna műsoron.
Gondolom, Uwe Bollt senkinek nem kell bemutatni. Korunk Ed Woodja ő, a gyötrelmesen szar filmek Fellinije, Harvey Weinsteinje és Győzikéje egy személyben. A játékosok különösen mérgesek rá, mert a művész ráállt a videojátékokból készült vállalhatatlan filmekre. House of the…..
sorozatmania 2010.11.17 11:04:49
@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: far cry a címe a far cry filmnek.
Villámlik a Karib-tenger felett. Nem úgy, mint a naiv festők képein, cikázva, a viharban ágaskodó lovak mögött, inkább úgy mintha messze, a túlparton, egy jamaikai diszkó tetőteraszán bekapcsolták volna a nagy teljesítményű stroboszkópot. A tengerpart fölé, a sziklafal…..
A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak. Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A…..