Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tvscoopie

844 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog Nagy Duett több platformon 2011.04.08 18:00:00
Pénteken indul a TV2 legújabb, élő showműsora, A Nagy Duett! A műsorban sztárpárok versenyeznek egymással: minden pár egy profi és egy amatőr énekesből áll, akiknek hétről hétre bizonyítaniuk kell énektudásukat a nézők és a háromtagú zsűri előtt.A műsor…..
tvblog Arnold visszatérése 2011.04.07 18:00:00
Azt hiszem, nem árulok el azzal nagy hírt, hogy nemsokára (mondjuk ez relatív) Magyarországon is látható lesz a The Governator, melyet Arnold Schwarzenegger rajzfilmsorozataként emlegetnek – jogosan, hiszen nem csak a készítők között van ott a volt kormányzó akciósztár, hanem…..
tvblog Műsorváltozás 2011.04.06 18:00:00
Hopp, hopp. Április 24-én vasárnap este 21:45-től, a Pata tanya: Baromi buli után nem az eredetileg tervezett filmet fogja adni a TV2, hanem a Jóbarátnőket, ami nem mellesleg Jennifer Aniston egyik legjobb filmje. A Jóravaló feleség után. (Ezután minden csúszik, így a My Fair Lady is…..
tvblog Brenda Strong Dallasban 2011.04.05 18:00:00
Brenda Strong, azaz Mary Alice Young igazi Született feleség, kár, hogy már az első részben meghalt, de legalább narrátorként halljuk a hangját a sorozatban. A színésznő, miközben egyik fix tagja a szériának, több másikban is feltűnt, általában egy-egy vendégszerep erejéig,…..
tvblog House és Masters 2011.04.05 11:00:00
Új orvos érkezik Doktor House csapatába, bizonyos Martha M. Masters, aki a legújabb rész promójában bemutatkozik nekünk és meg is szólal. Egy kis zseni matematikus-orvosról van szó egyébként.- gépész..
tvblog A Seherezádé-szinkron 2011.04.04 23:00:00
Ha valaki gyűjti a szinkronhangokat, akkor íme a Seherezádé listája, őket fogjuk hallani minden héten, nap, mint nap, meglehetősen sokáig:ONUR - ZÖLD CSABAKEREM - TOKAJI CSABAPERIDE - SZABADOS ZSUZSASZEVAL - HALÁSZ ARANKASEHREZAT - HUSZÁRIK KATANADIDE - BORDÁN IRÉNFÜSZUN - BALÁZS…..
Jó idő volt tegnap, vagy mi? Egy ideig azt hiszem, hogy kissé féloldalasak lesznek a filmes nézettségi listák, hiszen köszönhetően a Való Világnak, és az azt vasárnapra taszító Csillag születiknek, szünetelnek a vasárnapi filmes párbajok. Éppen ezért a heti toplista is kissé…..
Április 15-én hajnal kettőtől egy új sorozattal jelentkezik a TV2. Illetve egy régi sorozattal, mely újnak számít a magyar képernyőn. A címe Víruskommandó (The Burning Zone) és valamikor tizenöt éve, még 1996 mutatták be Amerikába. Igaz, mindössze egy évadot ért meg, de az az…..
tvblog Megint Knight Rider 2011.04.03 11:00:00
Van, aki inkább vasárnap esténként néz tévét a szombat délutánok helyett? Nos, nekik feltétlenül jó hír, hogy a TV2 ismét leadja az új Knight Rider sorozatot, mely sokak bánatára csak egy évadot ért meg. Az első részt, ami valójában egy felvezető film első fele április…..
tvblog NCIS: LA 2. évad a sarkon 2011.04.01 18:00:00
Gondolom, akik nézik az NCIS-sorozatokat, észrevették, hogy kicsit féloldalasan meg az NCIS és az NCIS: Los Angeles. Ezalatt azt értem, hogy miközben az NCIS új évada tavasszal indult, addig az NCIS: Los Angeles jócskán az évad közepén folytatódott pár hete. Ez az őszi…..
tvblog Műsorváltozás 2011.03.31 18:00:00
Mondanám, hogy szorítkozzunk a lényegre, de nehezen fog menni, hiszen április másodika egy merő műsorváltozás lesz. Persze a változások jórészt a fix műsorok kezdési időpontjait érintik minimálisan, de hát a változás, az változás.Ezek szerint 10:25-től Született kémek a…..
tvblog Gombos Edina az Aktívban 2011.03.29 18:00:00
Visszatér a TV2 képernyőjére Gombos Edina. A műsorvezető Papp Gergő váltótársaként tűnik fel az Aktívban. A csatorna népszerű magazinműsora április 4-től új díszlettel, hosszabb adásidővel kerül képernyőre.Több, mint két évvel ezelőtt nyolc hónapos terhesen ment…..
tvblog A TV2 filmes tavasza 2011.03.28 23:00:00
Most lehet, hogy hatékonyabb promóció lenne, ha egymásra halmoznék pár filmcímet, de szerintem a TV2 tavaszi filmes promója önmagáért beszél. Sikerek és még nagyobb sikerek jönnek.- gépész..
Ahogy azt a múlt heti filmes nézettségek alapján meg lehetett jósolni, ismét Jackie Chan (és Chris Tucker) volt a legnézettebb a héten, bár a Csúcsformában második részét majdnem lenyomta Martin Lawrence kifejezetten jó komédiája, az Állj vagy jövök! A két vasárnapi film…..
Ha az Élet becsuk előttünk egy ajtót, akkor minden bizonnyal kinyit egy ablakot, mondhatjuk, azonban a tévézésben fordítottnak tűnik a helyzet, hiszen egy tévécsatorna, ha kinyit egy ablakot, akkor bizony be kell csuknia egy ajtót. Természetesen arról van szó, hogy ha egy új műsor…..
tvblog Frizbi kontra Heti hetes 2011.03.26 18:00:00
Nem lehet időről-időre nem írni a vasárnap esti hatalmas TV2-RTL Klub csatáról, hiszen az egyik héten a humor, a másik héten pedig a bulvár győzedelmeskedik. A múlt héten úgy tűnik, hogy ismét Hajdú Péter hívei voltak többen, hiszen a Frizbi Hajdú Péterrel 926 733 nézőt…..
Egyszer minden véget ér, még az Árva angyal is. Azt már most biztosra lehet venni, hogy a népszerű mexikói telenovella április 13-i adása rekord (vagy rekordközeli) nézőszámot fog produkálni, arra viszont nem lenne egyszerű fogadni, hogy a délutáni tévéző egymillió néző…..
Húzzuk tovább a rajongók idegeit, valószínűleg így gondolkodnak Amerikában a Fox és az ABC csatornák fejei, hiszen még mindig nincs döntés arról, hogy folytatódik-e ősztől a Doktor House, valamint a Született feleségek. Mindkét sorozat a nyolcadik évadra való csatornaigény…..
Az ünnepeknek köszönhetően jóval szélesebb volt a heti filmválaszték, viszont a prímet ismét csak a vasárnap esti filmek vitték el – ezúttal jóval többen tévétek a hét utolsó napjának végén, mint előző héten – nem hiszem, hogy a filmek minősége döntött, egyik…..
A The Hollywood Reporter információi szerint Arnold Schwarzenegger az idei MIPTV rendezvényen fogja megosztani az újságírókkal tervezett új tévésorozatának első részleteit. Egyelőre természetesen hatalmas a titoktartás, de aki április negyedikén Cannes-ban jár, az nézzen el a…..
Március 14-én, hétfőn hirdette meg az RTL Klub a ValóVilág4 jótékonysági akcióját. A Villalakók ebben a szériában a lemaradt kistérségekben élők, elsősorban az alultáplált gyermekek problémáira hívták fel a figyelmet és egész héten a “Minden Gyerek Lakjon Jól…..
A Trinity kórház első szezonját itthon a TV2-n (majd később az AXN-en), a folytatásra viszont már a PRO4 csapott le. Akár azt is mondhatnám, hogy egyelőre nem tudjuk, hogy a harmadik évad melyik csatornára kerül, de egyelőre azt még Amerikában sem mutatták be, hiszen csak nyáron…..
tvblog A Nagy Duett 2011.03.20 18:00:00
Vadonatúj élő showműsorral jelentkezik péntek esténként áprilistól a TV2! A Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el,…..
tvblog Csoda egy nő! 2011.03.20 12:00:00
Ki tudja, talán, ha sorozat lesz a Csodanő legújabb tévés kalandjaiból, akkor még a TV2-n is landolhat. Persze, ha jó és megvételre érdemesnek tartják a csatorna képviselői. De nem érdemes ennyire előre szaladni, hiszen még az sem biztos, hogy lesz sorozat a klasszikus…..
03.19 dupla részekkel a Jóban rosszban Április negyedikétől ismét dupla részekkel jelentkezik a Jóban Rosszban köszönhetően annak, hogy pihenőre vonul A 40 milliós játszma. A sorozat a 19:20-as Aktívot követően 20:10-től. Az esti sorozatok kezdési időpontja 21:20 lesz, míg a…..