Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loop80

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép illusztráció, az Árpád hídi aluljáróban készült(Fotó: Urbanista) A Corvin-negyed (lánykori nevén: Ferenc-körúti) metró-aluljárójában vettem volna automatából metrójegyet. Előttem egy magányos japán turistanéni bámulta áhítattal a masinát, de önálló…..
loop80 2014.07.01 12:00:23
@Hoppácska:

1.: Amennyiben normális képminőségű és jól (teszem azt, az automaták fölé) elhelyezett kameráról beszélünk: igen. Ha a magyar rögvalóságból indulunk ki: nem. Amúgy passz, nem Mo-on élek. Bár éltem 9 évet Bp-en. Ez utóbbit azért írtam le, nehogy bele tudj kötni ebbe is. ;)

2.: Irónia. Az "ügyeletes" megteheti ezt, ha van rá meghatalmazása/jogköre. Elvégre ő az, aki ügyel a dolgok helyes menetére. Pont az a baj Magyarországon, amit te is írtál: mindenkitől csak azt hallod, hogy "én ezt sajnos nem tudom/tehetem, de tessék megkérdezni a Józsit, hátha!"

+1: Odahaza neked kell bizonyítanod mindent, mielőtt próbálnának neked segíteni az ÜGYFÉLSZOLGÁLATon, ami minimum vicces. Ha a (nyilván minden adatot naplózó - lásd Cefrekecske telitalálatos hozzászólását!) szolgáltató nem tudja megállapítani a panaszod alapján, 10 percen belül, hogy igazat mondasz-e, akkor az már eleve "no comment" kategória, a 2-4 hetes, bürokratikus mókáról nem is beszélve...
Ezzel a 3,5 perces kampányfilmmel jelentkezett a kormányváltós-összefogásos balliberális Szupergroup. Ezek szerint még mindig nem tanulták meg hogyan kell kampányolni, pedig ha jól tudom, több helyen is tanítják...A klip túl hosszú, a főszereplők rettenetes minikával próbálják…..
A Jobbik és a DK után szerencsére az MSZP is elkezdett kampányolni Facebook-os képekkel, és a Fidesz igazán hálás lehet nekik ezért, mert ennél tökéletesebb lejáratókampányt a Habony-Rogán-Selmeczi trió sem tudott volna kitalálni az MSZP ellen. Itt a két kép, mindenféle…..
loop80 2013.12.04 22:31:45
Egy nem is olyan régi cikket/videót egyszerűen BE KELL IDE LINKELNEM:

mandiner.hu/cikk/20131119_verekedesbe_torkollott_a_ruhasosztas_csenyeten

Helyi polgármester, 03:02-nél: "Megkérnénk a mindenkori kormányt, hogy segítsen már ezen a falun! Ööö...jó, emeszpés érzelműek vagyunk, de azért mi is emberek vagyunk..."

Van még kérdés?
Sajnos még nem kaptunk fotót a zuglói polgármesteri hivatal vécéjéről, ami a jegyző asszony állítása szerint egyébként egy "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó- és konyharész", de addig nézzünk meg egy másikat. Csütörtökön jelent meg egy cikk…..
loop80 2013.07.16 00:54:24
@Jolka40: Nyilván azért, hogy kiskorúak még az üvegen keresztül se láthassanak cigarettát. :)

Amúgy a külföldiek jelentős része szexshopnak hiszi ezeket a boltokat, a sötétített üveg/18+-os kombó miatt. :D
Nem az erkölcstan/hit-és erkölcstan lesz az egyetlen új tantárgy, amit az 1., 5.,  és 9. évfolyamon bevezetnek szeptembertől. "A Nemzeti Alaptanterv (NAT) Testnevelés és sport műveltségterület szakmai anyagában szerepel a relaxáció – erősítette meg az FN24-nek az…..
Vastagbőr A legújabb csomag 2012.07.02 14:52:00
Tegnap este láttam a HírTv-ben, ahogy Matolcsy arról beszél, hogy "valamikor 2020 és 2030 közöttre Magyarország megkétszerezze, vagyis kb 200 milliárdra növelje a GDP-t". Jót nevettem a 10-20 éves időtartamon, és a hőségnek tudtam be az egészet, de ma azért megnéztem, miről is…..
Május 9-én különösebb visszhang nélkül közleményt adott az MTVA a labdarúgó EB és az olimpia közvetítésével kapcsolatban: "A Labdarúgó EB 2012 és a 30. Nyári Olimpiai Játékok London 2012 olyan kiemelt sportesemények, melyek bármely, Magyarország területén történő…..
"A rendszerváltás előtt ezerötszáz téesz és százhúsz állami gazdaság létezett, ezeket privatizálta el sok helyen a menedzsment a tagok elől. Tőkéstársaságok születtek, amelyek utóbb konglomerátumokká egyesültek. Olykor persze összecsapnak a jobbosok a balosokkal, de a végén…..
loop80 2012.05.21 12:11:29
Vastagbőr Fejér megye kipipálva 2012.04.26 11:01:00
"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta…..
loop80 2012.05.01 13:07:26
@ketroot:

OFF

A Cozma-ügy ítéletéhez kapcsolódóan:

Ha valaki szórakozni megy, miért visz magával kést? Én olyankor csak pénztárcát, lakáskulcsot és telefont tartok magamnál (esetleg BKV-bérletet, ha viszonylag messze megyek).

A fentihez hasonló esetekben NÁLAM súlyosbító tényező volna (mondjuk + 5 év), ha valaki késsel megy szórakozóhelyre. Az meg pláne, ha használja is!!!

Sztojka 2 év múlva szabadulni fog. Szerintetek megváltoznak addigra a szórakozási szokásai?

Durva ilyesmit leírni, de Magyarországon már nem cigányprogram kellene, hanem cigánypogrom... A multikulti Nyugaton sem működőképes, ne is áltassuk magunkat.

Igazuk volt a rómaiaknak: "Hasonló a hasonlónak örül".
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
loop80 2011.03.28 16:55:20
@zero:

Pont ott voltam én is, amikor kifelé igyekezett az Instantból. Ha a csaj, akivel volt, nem terelgette volna, meg sem találja a kijáratot szegény fiú... :) Nem "csöppet" lehetett fejfájós az ébredés... :)
loop80 2011.03.28 17:06:13
@dajcstomi:

Afffenébe, Secnir megelőzött... :) Ott a pont!
A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter mellett dolgozik a Földrajzinév-bizottság, immár 1989 óta. Feladata, hogy szakmai véleményt adjon a földrajzi neveket érintő döntés előtt. 21 tagját a különböző minisztériumok delegálják, valamint a Közigazgatási és…..
Tarlós Istvánnal kapcsolatban reggel még az volt a friss hír, hogy most épp nyílt levélben harcolnak a Budai Fonódóért. Késő délelőtt aztán előállt egy sokrétű sajtótájékoztatóval:  - valószínűleg átvállalja az állam a BKV 77 milliárdos adósságát, neki már…..
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
loop80 2011.01.16 17:01:11
@kubana:

"Egyébként meg meghalt 3 primitív létforma."

Ezt milyen alapon mered kijelenteni? Ismerted bármelyiküket is? Te pöcs...

@Muity Mijo:

Na, ha valahol, akkor vidéken bőven lehet találni agyhalott alkoholistákat, szóval ez gyenge duma volt. Mondom ezt úgy, hogy én is vidéki vagyok.

@Lófasz Hadnagy:

Igen, ez ugyanaz a WB, ami 8-9 éve a Kopaszi-gáton volt. Utána a Corvin mozi mögé, a Futó utcába költözött, még később pedig 2-3 utcával arrébb, a mostani Grund helyén volt fellelhető.

A Kopaszi-gáton fantasztikus környezet és hangulat, életem egyik legjobb koncertjét ott láttam, az (akkor még nem csak a nevében létező) Anima Sound System előadásában. Imádtam oda járni, csak aztán jött Leisztinger úr, és...
Gyorsan zavarjuk le az utolsó két hónapot ... novemberben teljesen egyértelmű, hogy ki volt a hónap (vagy az év) legarcosabb embere. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: ma-gán-nyug-díj ... 1. Schmitt Pál Pali bá', a Nemzet Tolla megválasztása óta sok mindent nem csinált, mindent…..
loop80 2011.01.01 13:25:45
@Kartal (fekete mellényben):

El se érjük...

Már nincsen tízmillió magyar állampolgár sem kis hazánkban, ebből ráadásul kb. egymillió a cigány (hivatalos népszámlálási adatok? vicc...). Leszámítva az egyéb kisebbségeket, kb. 8,5 millió MAGYAR élhet Magyarországon.

Ha csak azt nézzük, hogy mennyire megtollasodtak, elszemtelenedtek a "brazilok" az utóbbi 10 évben, ráadásul kezdenek összetartani is...

Meg sem érjük a nyugdíjkorhatárt. :(
loop80 2011.01.01 13:49:53
@Kartal (fekete mellényben):

Még nem, de mindjárt megtekintem. :)

Időnként meg szoktam viszont nézni a c-press híreit. Hááát...tanulságos. Nem kicsit torzítják a híreket szegínyek...
loop80 2011.01.01 13:53:44
@Kartal (fekete mellényben):

A blogon belül hol? :)
A Siemens magyarországi leányvállalatának botránya röviden: 2001 és 2005 között nagyjából 800 millió forint profitot tüntetett el hét, hajléktalanok nevén lévő fantomcég segítségével."Kutrucz László és Baráth László a Jolly eszpresszó pultja mellől ült át a…..
King's City? Sukorón vagy Bábolnán?Ugyan kérem! Az "Álomsziget" Budapesten! Ez a tuti biznisz! A Hajógyári-sziget déli részét, összesen 32 hektárt 2000-ben még 7 milliárd forintra értékelte az APV, de -  micsoda meglepetés - 3 évvel később, 2003-ban végül…..
Tegnap bedobták hozzánk is a kopogtatócédulákat, de törvényváltozás miatt már csak 15 napjuk van a pártoknak, hogy összegyűjtsék az elegendő számú cédulát az induláshoz. Ezért minden segítségre szükség van az Egyetlen Pártnak, akinek határozott és remek elképzelései,…..
loop80 2010.08.19 10:13:23
Köszönjük meg Szanyi Tibor kinevezését a kampányigazgatói posztra, látszik, hogy mennyire értenek a politikához és a kampányhoz a vörös törpepártban. (Ezek szerint ők sem nézték végig az Elnök embereit) Ezek komolyan azt gondolták, mert Szanyi nyert egyéniben, meg mocskos a…..
Me reggel dobta be a Népszava a hírt, hogy a sukorói kaszinóberuházás befektetője, Ronald Lauder tárgyalt Orbán Viktorral. Arról a sukorói kaszinóberuházásról van szó, amely kapcsán több mint 1 milliárd forintos kár érte az államot, melynek kapcsán külön kormánybiztos…..
loop80 2010.08.11 09:53:06
Off

szentkoronaradio.com/belfold/2010_08_10_karddal-kaszaboltak-ossze-gabort

On

Ez már a Pintér-féle "rend" lenne?! Fényes nappal ilyet, bazz?!

(Australopithecusok voltak, tuti.)
Múlt héten a közép-franciaországi Saint-Aignan-ban összecsapások voltak rendőrök és cigányok között. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy cigány férfit, a 22 éves  Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a…..
loop80 2010.07.30 16:38:03
Off

www.origo.hu/itthon/20100730-nem-kapta-meg-a-tipusengedelyt-az-alstom-metrokocsija.html

Szerintetek mit mondana erre Ford Fairlane?!

Ja, és "ideiglenes meoldásként" a 2-es metró vonalán közlekedő kocsikat szeretnék FELÚJÍTANI, DURVÁN 3 MILLIÁRD FORINTBÓL??? Ha jól tudom, azok a kocsik évek óta nem is lehetnének már a forgalomban... Hihetetlen!!!

On
Vastagbőr Civilek Budapestért 2010.07.22 11:01:00
Új civil mozgalom indult, ez mindig megdobogtatja a szívemet, végre valaki nem csak pofázik, hanem tesz is valamit: "Meggyőződésünk, hogy Budapestnek olyan főpolgármester kell, aki nem valamelyik politikai párt helytartója, hanem – a városlakók által közvetlenül…..
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
Az egész ország összefog az árvízkárosultakért, és együtt érez minden felsőzsolcai lakossal,  akik meg nem számítanak arra, hogy pont a saját önkormányzatuk kezdi el őket szopatni. Pedig ... Felsőzsolcán 173 ház vált lakhatatlanná. 173 család vált földönfutóvá, és…..
Emlékezetes pillanat volt, mikor Eörsi Mátyás belenézett a Megasztár4-be, leszidta Mester Tamást, és kéretlenül, valamint teljesen indokolatlanul megvédte ellenében Nguyen Thanh Hien 16 éves versenyzőt. Illetve inkább az ő vietnami származását. Eörsi most hallgat, pedig a…..
loop80 2010.06.28 08:48:36
@Marcellusca: "Bögyös-faros" vietnami csaj?!

Ööö...elérhetőséget kérek, de rögvest! :D :D