Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niro

0 bejegyzést írt és 1278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma még kevesen tudják, hogy Wirbur és Orvelle Wright  huguk, Katharine segítsége nélkül nem találhatták volna fel a motoros repülőgépet. A Wright családban Katharine az egyetlen lány szerzett csak diplomát, majd 1898-ban egy középiskolában kezdett el nyelvet tanítani. A…..
Szeptember 3-án nyitják meg a látogatók előtt az Oroszlány melletti, majkpusztai kamalduli remeteséghez tartozó konventépületet, benne Vogel Gergely az ebédlőt díszítő csodálatos freskóival, köztük az Utolsó vacsora ábrázolásával. Ezzel teljessé válik az épületegyüttes látogathatósága, amelyből…..
A minap egy versenyről szóló beszámolóban olvastuk, hogy: "az eredménylistán feltüntetett 3. helyezetthez képest 1 perccel maradtam le a dobogóról... Aztán tovább nézve a listát feltűnt hogy valami nem ok, mert a 3. helyezett hosszú távon indult. Később a csapattársam beszélt…..
Számos embert zavarba hoz Jehova Tanúi hozzáállása a vérátömlesztés és más orvosi ellátások témájával kapcsolatban. A tisztánlátás érdekében, Jehova Tanúi nem hisznek a “hitgyógyításban” és szabadon látogathatják az orvosokat, valamint fogadhatnak el gyógyszeres…..
Ebben az évben a Jehova Tanúi között élő testvéreink és testvérnőink 2015. április 3-án, naplemente után ‘tartják meg’ az Úr Vacsoráját, amit Krisztus halála Emlékünnepének is neveznek. Ez az év legfontosabb eseménye Jehova Tanúi számára, így erre az alkalomra az…..
Az utóbbi idők talán legfontosabb eseménye lesz a szcientológia elleni harcban - jövő vasárnap este lesz az első vetítése ennek a jól összerakott, komoly dokumentumfilmnek. A magyar változatról és bemutatóról ennyit tudunk az Éva magazin cikkéből (amely egyébként jól…..
Brusthom Ziamani heteken belül radikalizálódott, miután elűzték otthonról a JT szülei Brit újságok arról számolnak be, hogy egy fiatal brit férfi, akit bűnösnek találtak egy katona lefejezésének kitervelésében, a szélsőséges iszlám radikalizmus felé fordult, miután…..
Igen, tényleg ez történt. Ez landolt a e-mail postafiókomban: Tisztelt Cégvezető!  F. Tamás vagyok a Drogmentes Világért Alapítvány Magyarországi munkatársa.  Azért írok önnek, mert napjainkban sajnos már Magyarországon is ott tartunk, hogy vidéket is belevéve minden harmadik tizenhat éves…..
“Nem utasítanánk el, hogy testvérként kezeljünk valakit, mivel ő nem hisz abban, hogy a Társulat az Úr csatornája. Ha mások ezt másként látják, az az ő előjoguk. Teljes lelkiismereti szabadságnak kell lennie.” (Őrtorony, 1920. április 1., 100. old.)   Joseph Rutherford…..
Niro 2015.02.20 08:00:18
@marci said: azért érdekes módon pont a családszétcseszés nem divat a katolikusféle közösségeknél, az élet fintora, hogy olyan lett a jehova tanúja vallás, mint amilyennek 100 éve lefestették a többit, miközben pont ezek váltak olyanná, mint 100 éve elképzelték magukat a jtk, elgondolkodtató.
Itt a képes összefoglaló a legutóbbi tarhálós buliról. A nagy hír az, hogy B. József, a magyar szcientológia egyik legnagyobb anyagi támogatója "kitüntetett új civilizáció építő" lett. Persze nem azért, mert árvaházat épített vagy rászorulókon segített vagy a…..
Peter Sutcliffe 13 nőt tett el láb alól Broadmoor — Jehova tanújának keresztelték meg Anglia legszigorúbban őrzött elmegyógyintézetben Peter Sutcliffe-et (68), a Yorkshire-i Hasfelmetsző néven elhíresült brit sorozatgyilkost. Sutcliffe-et 1981-ben ítélték életfogytiglani…..
Cedarsnak sikerült felhívnia és beszélnie Tony Morris Vezető Testületi taggal. Úgy tűnik sikerült elkerülnie a Vezető Testületet irányító, mindent látó szent szellem figyelmét! Az angolul tudó olvasóinktól kérem, hogy az alábbi online dokumentumba közösen készítsünk egy…..
Niro 2015.02.09 19:52:15
@névtelenül: neki tuti, látszik alig várja, hogy a mennybe menjen, míg mi kegyetlen kínok közt halunk, az ilyen elmebeteg, csupán megtalálta a vágyott társaságát :-)
Ezzel kábítják a tagságot... (Igen, ilyen rossz minőségű volt az is, amit kiküldtek.)      ..
Niro 2015.02.06 15:53:38
@vittore: én az új tagjaikat manapság főleg nem értem, elég beírni googleba, hogy szcientológia, elolvasni pár találatot amit nem ők írtak és rögtön lejön kik ezek.
Getsemáné kert, Olajfák hegye, 1914 1914 – Elragadtatás 1914-ben az Őrtorony nagy dolgokra számított. Az Őrtorony vezetése azt hitte, hogy munkájuk a földön befejeződött és 1914 lesz az az év, amikor megtapasztalják az „Elragadtatást”, amikor is az összes igaz…..
Kedves Olvasó! Szeretném előrebocsátani, hogy a történetem valószínűleg azon írások egyike lesz itt, a blogon, amelyek nem fognak osztatlan sikert aratni, mivel - még a nem JT-k számára is - kényes témát feszeget. Ennek ellenére már évek óta gyűjtöm a bátorságot, hogy…..