Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muslic

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Elégtétel 2016.05.31 06:46:00
Mostanában egyre többet lehet olvasni, hallani arról, hogy mekkora szakemberhiány van Magyarországon, olyannyira, hogy az építőipar, sőt, a balatoni turizmus szereplői is katasztrófahelyzetet emlegetnek. A mai poszt szerzője, Digger egy külföldön élő magyar szemszögéből írta meg…..
muslic 2016.06.03 13:21:26
@muslic: Bocsánat. Egy kicsit utánanéztem diggerdrájver-nek, és nagyon úgy tűnik, hogy mégis csak egy nehézgépkezelő írta a cikket. Le a kalappal. Így még sok újságíró sem tud fogalmazni.
egészen beleszédültem. Mennyivel egyszerűbb dolga lett volna Kolombusznak, ha inkább ilyen tojása lett volna! Tényleg zseniális!..
muslic 2015.08.27 13:38:31
@Hivatásos beszólóművész: BESZÓLTÁL? Neszójjálbe! A pókhálófonálból készített szuperelasztikus és szuperkönnyű anyagból kell készíteni a labdát.

Kanadai tudósok a keresztes pók egy génjét beültették nigériai törpekecskékbe. A szálakhoz szükséges protein a tejjel együtt választódik ki az állatokból. Miután ebből a kecsketejből kivonják a zsiradékot, a tejproteint és a vizet, ragadós selyemoldat marad vissza. Ezt azután parányi nyílásokon préselik át és ezáltal fonal képződik.
Az így nyert anyag szuperelasztikus, könnyű mint a toll és - súlyához viszonyítva - erősebb az acélnál.

bővebben: www.origo.hu/tudomany/elet/20021119pokhalo.html
comment:com De ki az a Charlie? 2010.02.20 16:30:00
Ha ma pasi írná az ajánlót, akkor biztos Lucy Liu lenne a napicsaj a Charlie angyalaiból (19:30 RTL Klub), de azért megpróbáltam hasonló választ adni: Casper Van Dien hasizma (A fáraó bosszúja 19:45 Tv2) talán van olyan izzasztó, mint a macskanő keble. De hogy igazságos legyek,…..
muslic 2010.02.20 16:46:09
A mai napunk annyira retró, hogy arra már nincs is kifejezés, vehetjük az autóskártyát, meg a régi pajtás magazinokat és Hungária szemüvegben ülhetünk a tévé elé. Már megy a Nyomás utána BS&TH egyik legjobb filmje, láttuk már ezerszer tévében is, dvd-n is, de akinek nincs…..
comment:com Így csókolnak ők 2009.03.17 12:22:00
..
muslic 2009.03.17 22:11:52
?
Elhunyt szegény Václav Bedrich cseh gyermekfilmrendező és képzőművész. Ő csinálta a Bob és Bobeket, Tündér Amálkát, mi is emlegettük többször a nevét itt a Comment:com Retró főcímek-sorozatában (Bob és Bobek, valamint Cseh és szlovák esti mese szignálok).…..
comment:com Fiala felnőtté vált 2008.11.25 17:33:00
Nincs több busmancsajszi, bajban vagyunk a fotókkal, ráadásul a modellcsajok is kiestek a mellükkel együtt, úgyhogy rá kell fanyalodnunk a maradék celebre, a reszlire. Akiknek most remélem, nagyon szar lesz, mert olyan területen táboroznak, ahol a rinocérosztól kezdve a millió…..
Már majdnem elfelejtettük, hogy ma este 22:00-től jön a Kaliforgia című kiváló sorozat az AXN-re, írtunk róla itt, itt, meg itt is. Kötelező darab, holnap reggel hogyvolt is lesz róla...
muslic 2008.06.15 21:59:55
Már a tegnapi Az Este adásánál is felfigyeltünk arra a címre, hogy "A társulat legjobbjai", amiről nem derült ki pontosan, hogy ez egy interjúsorozat címe-e, mindenesetre a leendő Koppány, Vadkerti Imre volt a vendég, és Szikora János. Azóta ez a mondat olvasható…..
comment:com Van bőr a képükön 2008.05.09 13:29:00
A TV2 trükközik, írtuk márciusban, mert a Jóban-rosszban című szappanopera epizódjaiból összebarkácsolt "mozifilmmel" tudják le a médiatörvényben meghatározott kötelezettségüket, miszerint a reklámbevétel bizonyos részét a csatorna "új,…..
Tibi bácsinak állítólag valaha nagy háreme volt, amit nehéz elképzelni, mert már 20 évvel ezelőtt is leírhatatlanul súlyosan nézett ki. Az alábbi videó ugyanis '88-as évjárat, és hosszan elbeszélgetnék azzal a "stylist"-tal, aki a fekete csokornyakkendő - piros…..
Mivel ünnepeltük '88-ban május elsejét? Ha elmentünk a majálisra, akkor természesen sör-virsli koktéllal - összerázva, nem keverve, ahogy James Bond mondaná. Ha a tévé előtt maradtunk, akkor Szupernagyival, a calcuttai könnyűlovasság utolsó támadásával és persze…..
Úgy tűnik, az MTV nem csak a kétséges minőségű Üdítő-adást rejtegette tarsolyában Antal Imre emlékére. Vagy ők is előre készültek, mint az RTL, vagy gyorsan összekapták magukat és gyártottak egy tisztességes emlékműsort, lényeg, hogy vasárnaptól hatrészes…..
muslic 2008.04.18 15:52:13
Nem ártott volna, ha a Simpsons írói kicsit utánanéznek a tényeknek: a FOX népszerű animációs sorozatának idei évadában, egészen pontosan a 10. epizódban hangzik el egy mondat, miszerint "francba a demokráciával, ott van Argentína, meg az a Peron, na, ha ő eltüntetett…..
comment:com Retró-képrejtvény 2008.03.28 12:00:00
Mai retró-képrejtvényünkben két olyan médiaszemélyiség ücsörög a kanapén, akik igazi médiatudósok voltak az átkosban, ők mondták meg a jónépnek, hogy mi az ábra, ha a gyerek hazudós, vagy ha éjjelente álmából felriadva pacalpörköltet követel. A baloldali urat talán…..
Régóta vadászom A negyedik emelet (19:05 Duna TV) című spanyol filmet, mert témája ellenére állítólag fergeteges humorú és felemelő mozi. Négy nagybeteg kamasz srácról szól, akik egy madridi kórházban élnek hónapok óta, de ahelyett, hogy megadnák magukat a sorsnak,…..
muslic 2008.03.19 19:49:05
comment:com Ideje az olvasásnak 2008.03.16 16:30:00
Hát barátaim, azt kell mondjam, ma csak a Tűzvonalban (m1, 19:55) és Az elnöknő (Viasat3, 20:05) rendszeres nézőinek, a fizetős mozicsatornák tulajdonosainak és azoknak terem babér, akik kifejezetten magasművészettel és portréfilmekkel akarják bombázni magukat az első munkanap…..
Végül is népszavazott az ország, valami háromszáz forintos bagatell tételről, három iksz, igen-nem, lila lapok, sok unalmas vágókép. Kit érdekel ez?Ha még a jégtáblán sodródó orosz horgászokat sem kapcsolta egyik országos kereskedelmi televízió sem, miért pont egy…..
Azért az tévétörténeti pillanat lehetett, amikor Vitray Tamás egy talpig egyenruhába öltözött közlekedésrendészeti fejes, meg egy mandzsettagombos elvtárs társaságában ezeket az idióta bukósisakokat próbálgatta a tévékamerák előtt. Pedig megtörtént, íme: Ezeket a…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
Ma már hihetetlen, de a jégkorongkapusok hosszú évtizedekig fejvédő nélkül álltak a kapuban. Alapos írásunkban részletesen végigvesszük-megvilágítjuk azokat a stációkat, amelyeken keresztül kialakult a mai rostélyos sisak. Sok kép és videó.A hokitörténelem első…..
Hóbelevanc Tóta W. és Mitrász 2007.12.25 12:12:00
Itt a karácsony. Meg is születtek az ezzel kapcsolatos postok, és ezek közül kétségkívül Tóta W. ez irányú írása váltotta ki a legnagyobb közfelháborodást. A post itt olvasható: http://w.blog.hu/2007/12/24/szuletett_december_25_enKicsit erre szeretnék reagálni. Nem úgy…..
Amikor tegnap este negyed kilenc magasságában a már-már Medveczky Ilona feszességű arcbőrrel bíró Korda György kissé galuskásan a mikrofonba böffentette, hogy "És most képletesen foglaljuk el Talmácsi Gábor világbajnok motorját!" akkor már tudtam, hogy a Sportcsillagok…..
Egy kanadai júzer nagyon megörült legújabb telefonjának, mert azt modemként használva böngészhetett a neten. Vásárlás után egyből kapcsolódott a mobilhálózathoz, aztán nagyfelbontású filmek meg hasonlók töltögetésébe kezdett. Eltelt a november és megérkezett a…..