Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paaj

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hír TV-ben készült a napokban interjú a címben említett tudós emberrel. Abban a tévében, ahol a riportalanynak nem kell összeroskadnia a műsorvezető kérdéseinek súlya alatt. Jelen esetben Velkovics Vilmos is – kérdések helyett - készséggel adott további ötleteket az amúgy arra rá nem szoruló magát…..
paaj 2020.02.18 10:52:25
@apro_marosan_petergabor: Valóban, Lomnici ilyen. Az ifjabb Lomnici meg nem. Hát ez van. "Csódálkozhatsz".
„Az új híd akár 35-50 ezer autóval is csökkenthetné a belvárosi hidak, és napi 6 ezer autóval a belső Üllői út forgalmát” – ezzel az érvvel igyekszik indokolni a kormány a Galvani-híd megépítésének tervét. Az eddigi tapasztalatok viszont ezt egyáltalán nem támasztják alá. A Galvani híd és a…..
paaj 2020.01.24 08:29:09
@Allesmor Obranna: Vitézy urat tisztelhetjük benned? :) Igazad van egyébként. Hozzáteszem, amit leírtál az úgy kb. 15-20 év múlva megvalósulhatna HA most nekiállnának előkészíteni, tervezni. Addig viszont valamit csinálni kell és erre csak elég elborult tiltások és megszoritások léteznek ötlet szintjén.
paaj 2020.01.24 08:43:26
@Levegő Munkacsoport: :DDD Lottózni fogok.
Túl vagyunk a Gyulai Memorial-on. A tegnap délután öttől este nyolcig közvetített verseny elég jól sikerült az M4-en. Az Európában túrázó sztáratléták, köztük olimpiai- és világbajnokok két Gyémánt Liga-rendezvény között kiruccantak a kimondhatatlan nevű városba, Székesfehérvárra. A szokásos…..
paaj 2019.05.29 12:38:03
@Kivlov: Tévedsz nagyot.
Még annál is nagyobb a baj a paksi bővítéssel, mint gondoltuk! Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy az évszázad legsúlyosabbnak kinéző üzleti buktája ezer sebtől vérzik. Fenntarthatatlanul drága, még a kormány által is módosítani kívánt orosz hitelszerződés, öt év alatt…..
paaj 2019.05.23 10:38:10
@Pipas: Kell a villany valóban. De biztosan így kell? Paks2 egyelőre egy előkészítetlen, elhamarkodott, előnytelen, kibaszott szar szerződés szerint épülne fel. Igaz, csak így lehet belőle irgalmatlanul sokat lopni bárki is van éppen helyzetben.
Hogy aztán mikorra és hogyan lesz kész? Az senkit sem érdekel...
Azon sem lepődnék meg ha egyszercsak kitalálnák, hogy Paks1 üzemidejét meghosszabbítják 20 évvel.
Egyébként már működik naperőmű a világban amelyik éjszaka is termel áramot :)
Azt meg Nagymaros óta tudjuk, a gyors és bővizű folyó egy erősen relatív fogalom :D
paaj 2019.05.23 12:53:01
@teéjesenmindegy: Valóban nem olvastam de vettem a fáradtságot és nem csak Jávor hanem sok más ilyen olyan okból érdekelt, ellenérdekelt, támogató, ellenző véleményét elolvastam.
Gondolom itt senki nem olvasta a teljes 20 ezer oldalas szerződést.
paaj 2019.05.23 13:11:00
@Pipas: Nekem bőven elég bizonyíték az előkészítetlenségére az, hogy még el sem kezdték de már csúszik éveket. Egy jól előkészített szerződésnél ilyen, ebben a stádiumban ahol most tart az "építkezés" nem fordulhatna elő.
Szerinted nem fognak lopni? Másról sem szól ez az ország az elmúlt 20 évben csak erről. :(
Sajnos igazam van, senkit nem érdekel mikorra lesz kész, lazán tologatják évekkel a határidőket már most. Mi lesz itt később???
Nem, nem a téma mély ismerete birtokában mondom amit mondok a üzemidő hosszabbításról hanem mert "szokássá" vált, hogy mindennek az ellenkezője is simán bekövetkezhet...
Bizony van olyan naperőmű amelyik éjszaka is termel de te már máshol ott tartasz, hogy ősztől tavaszig használhatatlan a naperőmű. Jelzem, tudom, hogy a naperőmű alkalmatlan alaperőműnek és soha nem is lesz alkalmas rá.
Dehogynem relatív fogalom a gyors és bővizű folyó, emlékezz, hiába mondták, hogy a Duna magyarországi szakasza alkalmatlan rá, csak belekezdtek volna az erőműépítésbe, "majd jól felduzzasztjuk!" felkiáltással...
Nem vagyok szakértő csak olvasok, pro és kontra véleményeket és ebből alakítom ki a saját véleményem. Ami simán lehet téves is :)
Kiss Norbert az egyik legtehetségesebb magyar autóversenyző, a rengeteg küzdelem és csapatmunka mellett van még egy dolog, aminek a sikereket tulajdonítja. Az éles látásának. Pedig nem volt ez mindig így. Nagyszerű eredményeket tudhat magáénak. Ő az első magyar, aki egy versenyhétvégén négy…..
paaj 2019.05.10 14:19:09
@Zabalint: Nyugodtan rászánhatod magad :)
1. írják a keretesben, 1 nap "szívás" csak, utána visszaáll a rendes kerékvágás.
2. Valóban de csak 2-3 hétig. Utána nem kell ha nem szereted hordani.
3. Nagyon alacsony a kockázata de olyan alapos a kivizsgálás a műtét előtt amit sehol máshol nem tapasztaltam. Ha valami nem kerek akkor nem is műtenek meg.
4. Ez igaz de, tapasztalatból mondom, messze nem annyira mint ahogy azt sokan gondolják. Nekem azt mondta a doktornő, nem fogok tudni sms-ezni mert nem fogom látni, de tudok semmi gond nincs. :)

Szóval úgy gondolod, hogy segít akkor nyugodtan belevághatsz, az eredmény tényleg megdöbbentő... :)
Nekem 2011-ben csinálták, egy pillanatra sem bántam meg.
Úgy tűnik ez alkalommal talán mindenki egy kicsit komolyabban veszi az Európai Parlamenti választásokat mint korábban. Valahogy ezeket a választásokat korábban az ember (vagy csak én?) nem annyira tartotta fontosnak, talán mert Európa messzinek tűnt, talán mert az EP munkáját senki sem ismerte vagy…..
paaj 2019.05.08 15:12:52
@Istencsászáralfakirály: Hát...ha azok kihalnának a fidesz elvesztené szavazói több mint felét :D
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
Régóta lehetett sejteni (mit sejteni, TUDNI), hogy az AMC hosszú távra tervez a zombiapokalipszissel. Ennek első jele a Fear The Walking Dead volt, aminek a pilotja alapján jobb sorozatnak kellett volna lennie, mint az eredetinek, de valahol a kreatív koncepció és a csatorna elvárásai közötti fekete…..
A bohóc (kép: Tordai Bence) Polt Péter rendesen alákérdezős Magyar Nemzet-interjúban próbálja magyarázni a bizonyítványt, hogy miért is voltak képtelenek ráakadni a nyilvánvaló bűncselekményekre az Elios-ügyben, miért fél úgy Fidesz és annak a Legfőbb Ügyészségen működő alapszervezetei az…..
paaj 2019.02.26 08:49:33
@MAXVAL bircaman közíró: Tényleg? A tényeket cáfolta? Ki, te szerencsétlen? :)
"Egy kis bizalom nem ártana." Ezt olvastam egy kedvesnek tűnő, higgadt, a kormányt tisztelő kommentben. Mellbevágott a mondat. Önkritikára, mélyebb számvetésre ösztönzött. Mert tényleg! Mi lenne, ha egyszerűen csak bíznék? Mért van az, hogy ha a NER hoz egy döntést, kihírdet egy programot, vagy…..
paaj 2019.02.18 09:45:11
@Ballib vagyok mert rettegek: Nincs bizony. Kivéve azt a 23 ezret akiket beengedtek, nagy részüket pénzért. Terroristákat, köztörvényeseket is. Hogy arról sok tízezerről meg szót se ejtsünk akiket mindenféle ellenőrzés nélkül engedtek be az EU-ba. A "falnak" a migránsok megállításához pedig nem volt köze.
paaj 2019.02.18 09:47:01
@MAXVAL bircaman közíró: :DDDDDDD Rövidet írtál viszont egy szó sem igaz belőle. De legalább megpróbáltad :DDDDD
paaj 2019.02.18 09:53:42
@Ballib vagyok mert rettegek: Sz. Károly migri? Mit nem mondasz??? :DDDDD Ne hazudozz fideszes!
Az építészet a 3D nyomtatás leglátványosabb és legnagyobb médiafigyelemmel kísért alkalmazásainak egyike. A szaksajtó lassan már hetente cikkezik egy-egy újabb csodáról. Az épületnyomtatás 2018-ban gyorsult be ennyire. Évzáróként Szaúd-Arábiában printeltek egy házat, és…..
Bármennyire is hihetetlen, az idei a hetvenedik szezonja a száguldó cirkusznak, és ugyan az új éra kezdete még odébb van, de azért a 2019-es év is tartogat néhány változást a sportág szerelmeseinek, amiket a RaceFans.net össze is gyűjtött...
Sajnálatos módon nem kapott nagy hangsúlyt és megfelelő publicitást a magyar médiában az a különleges hír, mely szerint a magyar honvédség vezetése december 19 -én szerdán egy nagyon fontos szerződést írt alá egy német vállalatcsoporttal, mégpedig 68 db korszerű harci-jármű megvásárlásáról. A…..
   Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem ismerem Soros Györgyöt. Sosem találkoztam vele. Nem dolgozom egyik „soros szervezetnek” sem. Semmilyen formában nem kaptam vagy kapok tőle semmilyen juttatást vagy támogatást sem. A tanulmányaimat sem finanszírozta semmilyen módon. Sem belföldön, sem külföldön.…..
paaj 2018.12.20 10:38:54
@Jakab.gipsz: Szórakoztatóan ostoba vagy. De tényleg :)
A blogot kevésbé kedvelő olvasóknak teljesen igaza van, a blogger egy kattintásvadász köcsög. Mert egyáltalán nincs elegem az említett műsorból, kifejezetten szórakoztatónak találom, úgy várom, mint nyugdíjas Isaura felszabadulását. Először azért a bírálat. A műsorból - neve ellenére - hiányoznak a…..
paaj 2018.12.14 12:19:27
@Ma Baker: No mi van? Nem fizet a trollközpont eleget? Mindenhova be kell írnod? Darabbérre állítottak át?
A mindent egy kézből irányítani vágyó Orbán Viktor ezúttal a jobboldalinak hazudott, valójában kormánypropagandista médiát vonta egybe. A centralizáció olyan elképesztő cinizmussal és hazugságáradattal történt, amire azért kevés példa akad a NER történetében is...
paaj 2018.12.10 16:33:29
@Dickon: Ühüm...franciák tüntetett kb. 160 ezer ember összesen sok városban...a csaknem 70 milliós országban...itt meg kb. 10 ezer egy városban a majdnem 10 milliós országban. Arányaiban hogyan is áll ez? Na ugye. És itt NEM rombolni mentek az utcára mint ott.
Sokunkat nem hagy nyugodni a macedón politikusbűnöző ügye. Hiába próbálja a kormány egyszerű „jogi ügynek” beállítani Gruevszki befogadását, attól az még egy börtön elől menekülő korrupt politikus maffiafilmekbe illő szöktetése marad. Tételesen utánajártam, mi igaz abból, amit a kormány állít.…..
paaj 2018.12.06 12:08:22
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Neked. Csak azok a fránya tények ne lennének amik cáfolják a csúti pörköltös röfögését.:)
A turbópropaganda naponta szedi az áldozatait. Nem csupán azok szenvednek tőle, akiknek nekiugrik a Fidesz kommunikációs kivégző osztaga, de azok is, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének rajongótáborába tartoztak eddig. Ma már ugyanis a belső fegyelem legalább olyan fontos, mint a külső…..
paaj 2018.11.27 12:32:13
@Neo07: Pici nyalonc, tény hogy teljesíti a feltételeket. Erről, ahogy mondani szokás, pecsétes papírja van. A buzi kormányodnak meg hivatalos levele. A farok palkovics meg társai ott voltak látták, írásba adták, hogy minden rendben. Pont, nincs tovább. Lényegtelen, hogy te meg a ostoba fajtád mit gondoltok erről.
paaj 2018.11.27 12:34:50
@Neo07: Sosem volt még közelben sem államcsőd kicsi nyalonc. Ez a tény. A mesét vidd valami oviba, ott talán elhiszik.
Bejárta az ellenzéki sajtót a humorista mondása: „Három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van: az M1, a Hír TV és az Echo TV.” Ezt mondta ki november 22-én a negyedikben, a Duna TV-ben. Persze csak vicceltem. Ha komolyan venném Fábry szavait, akkor bizony így kellett volna folytatni az…..
paaj 2018.11.27 11:55:29
@Minden ballib bérretteg: Ehhez képest ott vagy minden blogon és kommentelsz. Csak nem ez a munkád?
Csak mondom Szemétség 2018.10.28 02:17:48
Előre megmondták, akik értenek hozzá, hogy ebből baj lesz. A szemétszállítás jól működött, de persze a Fidesznek ehhez is hozzá kellett nyúlni. Már évek óta tapasztaljuk, hogy nem az igazi a dolog, nekem például fogalmam sincs, hogy tartozom a szemétszállításért vagy túlfizettem, mert totális káosz…..
paaj 2018.10.29 11:06:00
@maxval balcán bircaman: Nem. A hülyeséget tolod ezerrel. :)
Magyarország ura és parancsolója úgy akar visszavonulni, mintha nem vonulna vissza: írásbeli garanciát nem fog adni arról, hogy az egyetem jogszerűen működik, elégedjenek meg a szavával. Higgyék el neki becsszóra, hogy nem nyúl a CEU-hoz...
paaj 2018.10.26 12:41:33
@MACISAJT1: Okosabb nem lettél az elmúlt években. Pont az az ostoba idióta vagy mint korábban.
paaj 2018.10.26 12:48:30
@Soha ne tegyel haver a fekete lora: A törvényben rögzített feltételeknek megfelel. Ennyi.
paaj 2018.10.26 12:50:18
@$pi$: Kissé más a leányzó fekvése ahogy mondani szokás. A CEU teljesíti a feltételeket. A törvény pedig nem csak az egyetemre ró kötelezettséget hanem a másik félre, a kormányra is. Csak éppen a csúti patkány és bandája leszarja a saját törvényeit is már nem először.