Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namaste2

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag a pesti Gerbeaud cukrászdában a 80-as években a kielégítetlen, tehetős, idős hölgyek pénzért fiatal fiúk szerelmét vásárolhatták meg.    ..
Lakásvásárlás előtt állsz, de soha nem laktál a legalsó lakásban, így nem ismered az előnyeit és a hátrányait? Most segítünk, hogy bepillantást nyerhess, hogy milyen lenne ott az élet. De, hogy tetszik vagy nem tetszik a lefestett kép, azt már neked kell eldöntened...
Már régóta le akartam cserélni a Voyo A1 Plust, mert bár mindig azt mondom, hogy irodai feladatok elvégzésére alkalmas, a 2 GB-nyi RAM memória még ebben is le tud korlátozni. Gondoljunk csak az egyszerre megnyitott böngészőablakokra, szövegszerkesztőre, és egyéb programokra. Nem csoda, hogy kevés a…..
namaste2 2017.02.20 19:26:50
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Írnál erről bővebben. Tbook 10 működött 4 hónapig. Előbb behalt a Win10, de az Android még működött. Aztán újra telepítették egy szervízben, de jött rá egy Win frissítés és totál behalt. Nem bootol be, hiába van újra telepítőm, biosom nem megy fel.

Gearbest? Nevetséges, a garanciális ügyintézés. Felajánlottak egy 65000.-es gépért 25€-t és néhány pontot...
Persze ez csak akkor ha náluk költöd el. Felhasználhatóság a teljes vételár 30%-ig. No comment...

Vagy vissza küldöm 10-15 ezer Ft.-ért idegeskedem, és úgyse csinálnak vele semmit...
namaste2 2017.02.20 23:38:36
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Na ez az ami nekem nem ment. Köszönöm a választ.
namaste2 2017.02.20 23:47:37
@mrgergoke: Élnék a lehetőséggel, ha megoldható.
Már azt sem bánnám, ha valaki még ránézne mielőtt lemondok róla teljesen. Egyébként teljesen meg voltam vele elégedve.

BIOS-om van a Teclasttól, Win 10+Android 5 a Gearbesttől.
Két szervízben volt. Az egyik annyit derített ki, hogy valószínűleg BIOS frissítés kellene, mert nem látható a teljes memoria. (Egy Chuwi fórumon valaki már írta, hogy Win frissítés során "megtelt, beragadt?" a memoria. Teclast fórumon is valaki a memoria "frissítésével" oldotta meg a hasonló problémáját Win frissítés után. A BIOS frissítést nem vállalták a garancia miatt.
A másik szervíz szintén nem nagyon akart belemászni a történetbe a garancia miatt.
Akkor még bizakodtam a garancia érvényesíthetőségében. Most, hogy látom, hogy a Gearbest sem nagyon töri össze magát, nem bánnám ha még futna vele valaki egy kört.

Lehetne valamivel hatni a Gearbest supportra?
Egy utazás során nem várhatjuk el, hogy a kanapé a szállásunkon épp ott legyen kiülve, ahol otthon. Joggal mondhatjuk, hogy aki nem tud alkalmazkodni a körülményekhez, az maradjon a saját kis pecójában, de bizonyos elemek mégis szükségesek a komfortérzethez még a fapados turisták…..
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Vic torio szerint lehúzza. Olvasónkat az háborította fel, hogy ha egy Ferihegyre érkező külföldi nem vált pénzt a reptéren, és euróban akar fizetni, a 4400 forintos negyedik zóna 20 euróba kerül neki. Vic torio elámult, hogy a Zóna 220 forintos árfolyamon számolta az eurót a…..
namaste2 2010.11.25 10:17:11
meg@ms. popy: ha már megszólítottál..., negedd meg!

nekem édes mindegy hogy ki a vezető taxis cég ferihegyen, sem taxis nem v agyok, sem ismerősöm ebben a bandában

nekem személy szerint semmi negatív tapasztalatom nem volt a zonával és a vendégeimnek sem, (és nem évi két rendelésem volt tőlük...)

elkurvulni meg bármelyik taxis cég tud mert ott is csak emberek dolgoznak

a probléma inkább a háttérszerződés "mögöttes" tartalmával meg a visszaosztásokkal lehetett..., ez egy idő után már csak rontja a színvonalat, mármint a vissza osztásra vissza szedett furvardíj...

alapból nem a borravalóból kellene megélni a sofórnek sem...

ha emlékszel a zona előtt jóval magasabb volt a transfer budapesten

a zona árcsökkenést hozott és a maga szintjén a kezdetekben színvonalasabb szolgáltatást

én csak azt a kedves utast fikáztam aki már mindenből fikát csinál, mert sznob, mert kurvára nem ismeri az itthoni jogszabályokat..., és kurvára egy szar CHEAP, mert az lehetetlen és az ég szakad le, ha ő vmiért 10 forinttal többet ad, mint szerinte kellene..., de meg is érdemli, ha ettől egy percre is gyomorgörcse volt, főleg, hogy igaza sem nagyon...

alapból abból kellene kiindulni, hogy a hivatalos fizetőeszköz itthon a forint, oszt jónapot, aki euroval fizet az meg vagy bevállalja az adott hely árfolyamát, vagy nem..., de ezért panaszkodni INKORREKT...

azon meg miért nem gondolkodik el senki, hogy ennyiért basszus, sehol a világon nem jutsz be a városba taxival, hogy külföldön már az járja, hogy divat budapestet a legolcsóbban megúszni...és ezt hogyan kell csinálni?

a szálláspiacon már régen elindult az az irreális árverseny amiért a taxisok most verik magukat...

prójálj meg veszteségesen dolgozni több havi szinten vagy a nyereségesség határon vergődni, mikor tudod, hogy az amortizációdat már régen zsebből fizeted...

na ezért van oda a sok olcsó szar turista pestttől, meg ettől annyira nagy szám nekik pest, mert OLCSÓ..., és ez náluk nagyon bejön....

a.... már tele van a sok olcsó jánossal itthon is, akik elvárják, hogy nekik mindenki olcsÓn szolgáltasson, akár veszteségesen, csak ő munkáját fizessék meg, de azt nagyon

neki kijár, hogy mindenhol elfogadják a szar pénzét akármi is van ráírva...
A Magyar Turizmus Zrt. marketingstratégiájának egyik alappillére lett a "budapesti romkocsma". Nem rossz ötlet, még ha nem is igazán friss a téma. De tényleg jellemző a fővárosra, Magyarországra (akár szóösszetevői külön-külön is), a külföldiek imádják, beszélnek róla,…..
Amikor január elsejével Bombera Krisztát két év után hazavezényelték New Yorkból (az MTV-nek a megszorítások miatt már nem volt pénze a tudósítói posztra), lehetett tudni, hogy a riportert megtartják a köztévénél. Akkor ugyanis Bednárik Imre hírigazgató azt mondta, hogy…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
namaste2 2009.09.26 09:18:55
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..