Regisztráció Blogot indítok
Adatok
?aztaaa?

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Einstand 2011.12.16 19:00:00
A kormány (pillanatnyilag) 320 milliárdos lyukat tömköd. Például a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradók (mintegy 10 ezer ember) 10 %-os munkavállalói járulékának átirányításával foltozná a — maga ütötte — lyukat. Sőt, szemet vetett a maradók 250–300…..
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
A Schloßstraße 1900 körül (teljes kép forrása)...   ...1946 tavaszán, alig egy évvel a "tűzvihar", vagyis az (hat percig tartó!) bombázás után (kép forrása)... ...1980-ban a romos királyi palotával (forrás)... ...2010 októberében a már újjáépített…..
?aztaaa? 2011.11.04 10:46:07
@iSten:
ezek szerint meg sosem jartal drezdaban azert irod hogy disneyland....

Nekem volt szerencsem az "atkosban" evente kijarni, es a rendszervaltas utan is. Most valami hihetetlen hangulatos es rettentoen profin kivitelezett a belvaros.
regen mi volt? nagy pusztulat volt, gyakorlatilag a haboru utan hozza sem ertek. A palyaudvarrol nem is beszelve... aki jart drezdaban az tudja mirol beszelek
Officespotting SAP Hungary 2011.11.02 09:00:00
Bérlő: SAP Hungary Bérlő profilja: szoftverfejlesztés, -értékesítés, -támogatás Irodaház: Graphisoft Park Kiadó irodák Alkalmazottak száma:…..
?aztaaa? 2011.11.03 04:15:23
@Hegyi:
latod, az ilyen hozzaallasu emberek miatt mint te, nem lesz semmi ebbol az orszagbol. Lefogadom hogy folyamatosan az oradat lesed hogy mikor mehetsz haza.... igazi fonyeremeny lehetsz a munkaadodnak. Arrol nem is beszelve hogy az esetleg eszedbe jutott hogy TE laksz messze az irodatol, nem pedig az iroda van messze a lakasodtol????
Hozzatennem hogy nekem 60-70 oras munkaheteim vannak megsem panaszkodok. Meg vagyok fizetve, tudom tervezni a jovot, es szerintem ez igy fair. Halkan megjegyzem hogy orommel csinalom azt amit csinalok.
Ha kerek 8 oras munkaidos elfoglaltsagot keresel, akkor elmehetsz valami gyarba sori melosnak gombokert. Ott aztan tuti nincs konditerem es miegymas.
?aztaaa? 2011.11.04 06:01:48
@EvilHedgehog:

nyilvan nem. es nyilvanvalo az en peldam nem mindennapi es tavolrol sem ez az etalon.
De: azon nyavjogni hogy az altalam valasztott munkahely milyen messze fekszik a lakasomtol...ez azert kemeny. Fel kell mondani, aztan keresni egy irodat/muhelyt a kert vegeben.
?aztaaa? 2011.11.04 06:12:33
@Krumplicukor1987:

meglatasod jogos, es egyetertek. Nemet/osztrak cegnel dolgozom es tenyelg ez van. A munkaido az MUNKAVAL telik es nem facebook bongeszessel. DE: a munkaido beosztasfuggo. Kozepvezetotol felfele nem azert ulunk estig az irodaban mert nincs mas dolgunk otthon. Egesz egyszeruen a vezetokre bizott feladat megkoveteli/elvarja, elvegre ezert vagyunk atlag felett megfizetve. Nyilvan a 13. havi fizu + egyeb juttatasok is arra osztonzik az embert hogy a ra bizott terulet patentul mukodjon.
Es halkan megjegyzem hogy sok olyan ember van aki a feladatot nezi, kihivasnak tekint minden uj projektet. Ilyenkor a munkahelyen toltott orak osszege teljesen mellekes, nem fontos. A siker a lenyeg.
 Nem tudom, mitől van, de mostanában állandóan Ray-Banekbe botlok. Itt van például ez a Breitling-hirdetés John Travoltával. Az art director valószínűleg attól jött izgalomba, mennyire finoman sikerült elhelyezni a terméket: a Breitling alig lóg ki a bomberdzseki alól. A képet…..
Ilyen előnytelen kép - csillogó bőrrel, jól kivehető ráncokkal, kócos hajjal - talán soha nem jelent meg Kadhafiról az elmúlt néhány évtizedben, amilyet nekem sikerült készíteni róla, még 2004-ben, egy ad hoc megrendezett sajtótájékoztatón. Bár lehet, hogy nagyon is előre…..
?aztaaa? 2011.10.23 15:16:47
@malpaso:
nem ujsagiiiroo?
Akkor mi? Ha jol tudom allamilag fizetett tudosito, azaz adofizetok penzen mondja az okossagokat.
Vagy talan onkoltsegen vannak az emberek pl. Libiaban???? ugye hogy nem....
Nehogy mar martirt csinaljal belole :) Es fogadjunk hogy a Gadhafi interju idejen is kozalkalmazott volt? ugye? Ergo ez a poszt az adofizetok penze nelkul meg sem szuletett volna. Ha jo a logikam... persze lehet hogy tevedek.

De megcsak nemis ezzel van abaj. A baj ott van ha valaki meguli ezt a "Gadhafi maga az ordog" cimu tortenetet, ugy, hogy koze nincs hozza, es fingja nincs a dologrol.

Miert nem inkabb az ott elo emberek mondjak el a velemenyuket?

Mellekesen megjegyzem: kivancsi vagyok hogy fog kinezni Libia 2 ev mulva. Szurkolok nekik, de ha ezek a torzsek egymasnak feszulnek a hatalom/olaj miatt, akkor ott meg tavolrol sem lesz beke egy ideig. Sajnos.
A tegnapi iPhone bejelentés valóban nem hozott igazi meglepetést, de nem értem a fanyalgókat, mert jelentéktelennek vagy csalódást keltőnek egyáltalán nem nevezhetjük a tegnapi keynote-ot (hacsak amiatt nem, hogy az iPhone 4S magyar szempontból a legrosszabb elnevezés - “négyes…..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Rég elmúltak már azok az idők, amikor nevettünk a szaúdi, bringával driftelő srácon, akkoriban a helyi – menőnek látszani akaró – boyracerek már keményen csinálták azt, ami mára egy fogalommá nőtte ki magát: az arab driftet. Ez már szinte egy sokpontos, kezdődő…..
?aztaaa? 2011.10.02 17:50:53
@Bambano:
kivalthadod penzzel.
Felenk egy teve araban mernek ket feleseget :) es nem vicc, hanem komoly.
Új lap lesz kinn a standokon a következő hónapokban. Ha minden jól megy, valamennyi olasz régióról megjelenik ez a füzetméretű, tartalmas, igényes kiadvány. 178 forintunkba kerül. Négy-öt szám egészen biztos, hogy megjelenik, a továbbiak, annak függvényében, hogy…..
?aztaaa? 2011.09.30 08:46:16
@mbemba:
okes, koszi. Akkor ezek szerint rosszak voltak az infoim. :):)

Ha tenyleg igy van, akkor hajra! Imadom aolaszorszagot, es az olasz konyhat!! (najo, rakos, halas pizzaval ki lehetne kergetni a vilagbol)
A jelenleg éppen Lou Reeddel lemezt készítő, és magával túlságosan sok mindent kezdeni nem tudó Metallica nevű médiavállalkozás (ami a nyolcvanas-kilencvenes években még metálzenekarként volt ismert) a Forma1 idei versenynaptárának indiai állomásán lép majd fel az F1 Rocks…..
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Százasokkal olcsóbb lesz az Amazon tabletje, mint a rivális Apple legolcsóbb iPadje - állítja a New York Post. Az állítást fenntartásokkal kezeljük, de azért érdemes elgodnolkodni rajta. Az emberek szeretnének tabletet. Ezt abból lehetett látni a legjobban, amikor a HP 99 dollárért…..
?aztaaa? 2011.08.29 13:42:56
@cdrom70:

ez nem kapzsisag, hanem piac. Minden annyit er amennyit adnak erte.

Majd ha almaekra rarothad a raktar az eladatlan cuccokkal, akkor majd lesz areses.
Addig meg minek lenne? Teljese ertheto.
A Sony Ericsson ma jelentette be legújabb Androidos készülékét amit „Live with Walkman” névre kereszteltek. Úgy tűnik, hogy a Samsung után ők is bepróbálkoznak a multimédiára kihegyezett kütyük terén.A készülék ismert specifikációi:- Android 2.3…..
Kumin szerint Kitüntetetten 2011.08.19 14:53:00
Az azonos című, nagyon szép dokumentumfilm szinopszisa az alkotó, Almási Tamás honlapjáról:1978-ban Kossuth-díjat kapott egy női brigád. Az azóta felnőtt generációk, már nemigen tudják, mit jelent: szocialista brigád, munkaverseny, kommunista szombat. A film a Zalaegerszegi…..
Sokan biztos elgondolkodtak már azon, hogyan is kezdjenek el golfozni, vajon mennyibe is kerülhet ez az "úri" sport? Jöjjenek a válaszok és a számok!  Az első feladat, mint minden sportnál ki kell választani a megfelelő helyszínt az adott tevékenység űzésére. Sajnos…..
A menzán mindig pénteken volt lekváros bukta. Gulyáslevessel, mert a nehéz tészta előtt a fene se kíván pörköltet, másik tésztát, vagy krumplit. De ha a fenti klasszikus mellé még kerül főétel, például borjúpörkölt, szalonnapörcös, túrós tésztával, az esetet csak a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
?aztaaa? 2011.08.13 06:17:56
@Szűcslaci:
ha Te egy komoly cegtulajdonos vagy, akkor tisztaban vagy (kellene) azzal is hogy mindennek ara van.
Ertem en hogy mindenki szeretne suzuki araban lexusban ulni.... de legyunk realistak, ez nem fog menni. Mintahogyan az sem hogy mindenfele csitri munkara tuliskolazott kollegat veszel fel. Mert lehet hogy el megy hozzad dolgozni, de attol meg ugyanugy keresi a munkahelyet mint elotte.
Te pedig eneriat es penzt dobsz ki az ablakon, mivel ilyen hozzaallassal eselyed sincs megtartani a tenyleg hasznalhato-terhelheto-agilis munkatarsakat.
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
?aztaaa? 2011.07.27 08:52:27
@Benbe:
persze, ertem. Szamomra csupan az tunik gusztustalannak hogy 37 MB 50ezer?????

Figyelmetlen vagy? Okes. Szerintem ember nincs avilagon aki beturol beture atolvas minden husegcsomagos szerzodest. Es pontosan ezt hasznaljak ki a szolgaltatok. A felhasznalok naivsagat....

de mint mondottam 50e???????? ha generlasz 50gigabajt adatforgalmat meg megerto is lennek.... de 37 MB , emberek!!!!!
Tegnap látogatottsági csúcsot döntött a Napszemüveg Blog. Felbukkant végre néhány kiváló troll is, a kedvencem azt írta, hogy:  Bakker...tényleg ez a problémád?biztos vagyok benne h tudsz majd venni ilyet valami nagyon trendi helyen -azt kellene már elhinnetek h annak a…..
Bár a blog teljesen nem erről szólt eredetileg, mégsem mehetek el szó nélkül az Apple - mint a nagy rivális - cég és annak ügyfélszolgálata mellett. Már itt feltűnhet a kérdés, miért is van egy Android fanatikus (én) kapcsolatban a nagy "ellenséggel"? Azért, mert…..