Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horverno

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Finnországban is tegnap este rendezték az ottani Dal döntőjét, melyet a Pertti Kurikan Nimipäivät (Pertti Kurikan névnapja) nevű banda nyert, melyet négy értelmi sérült punk alkot. A zsűri ugyan csak a negyedik helyre hozta őket, de a telefonos közönségszavazásban elsők lettek.…..
A múlt héten, március végén befejezte az új dalok írását a Deftones, a zenekar a nyáron lát hozzá a 2010-es Diamond Eyes című hatodik lemezüket követő új anyaguk felvételhez. A július 9-én kezdődő stúdiózásban – ahogy azt már korábban bejelentették – Nick…..
Viszonylag régen jelent már meg a Dillinger Escape Plan legutóbbi nagylemeze, az Option Paralysis. Annyira régen, hogy a komplex mathcore-zenekar már az új albumra készül. Ennek ellenére még egy klip megjelent a 2010-es anyaghoz, ráadásul teljesen magyar gyártásban.…..
Az Opeth új klipje pont olyan, mint az új lemeze, a Korn koncertvideót forgatott első hivatalosan megjelent dubstep-számához, Kid Cudi pedig hiába harcol keményen, alulmarad egy kegyetlen küzdelemben. Luomo új videója sötét és sejtelmes, a Dum Dum Girls tagjait kaleidoszkópon…..
Négy év hallgatás után kedden hivatalosan is elérhetővé vált egy új Shell Beach-szám, a The Greatest Skeptic. A modern rock/poszt punk zenekar őszre tervezett második nagylemezről származó dalt itt lehet elérni, a lényeg, hogy ebből a csapatnak is valamilyen haszna legyen, tehát…..
horverno 2011.09.14 16:05:37
Végr elenne értelme a front face kamerának a táblagépeken. Meg persze végre attól a vállalhatatlan kötöttségtől is meg lehetne szabadulni, hogy a 3D hatáshoz külön szemüvegre van szükség...
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
horverno 2009.12.16 14:46:44
@merkjam: ez ink nem működik.. de ha lehetne letölteném, honnan kéne?
Ahogy az Isten Háta Mögött a lemezkészítést sem szokta nagyon elsietni, úgy a videókkal is csínján bánik. A Kényelmetlen lemez még tavaly ősszel jön ki, az első klip hozzá viszont csak idén nyáron. (Ez már majdnem olyan, mint a Tool húzása, mikor az új album előtt kihoztak…..
Az amerikai Darkest Hour arról híres, hogy a svéd death vonalat ők (többedmagukkal) plántálták belé a tengerentúli hardcore színtérbe. A zenekar energikus, intenzív, és jó dalokat is ír, de legfeljebb szólók terén tudott igazán elszakadni a nagy mester (At The Gates)…..
Az egyik legnagyobb amerikai áruházlánc, a Wal-Mart nem hajlandó árusítani a Green Day legutóbbi, 21st Century Breakdown lemezét, mert a vezetés szerint a fiatalkorúakra veszélyesek ezek a szövegek. A (mellesleg híresen republikánus-beállítottságú) vezetés addig nem hajlandó a…..
horverno 2009.05.24 11:37:27
más: www.victorymetal.com -on elérhető a Memorial Day Metal Sampler mp3 formátumba ami többek között 1 ingyen darkest hour számot tartalmaz (no és további 9et más előadóktól)... szerintem ez megérne egy postot
Új rovat a Lángoló Gitárokon! Minden héten kiemelünk egy dalt a nagy zenei masszából, hogy vitatkozzunk róla, és ízekre szedjük. A hét dala cím nem jelenti azt, hogy a szám jó, hanem inkább aktualitása van. Ennél fogva előkerülhetnek klasszikusok is, de a lényeg mindenképpen a…..
Fél év szünet után újraindul a Kettőnégy, ami nem az eddigi megszokott helyén, hanem a Bandlanden érhető majd el. Elvileg tovább folytatják a megszokott ivós, hányós, fingós, pöcslengetős tematikát, de új rovatokat is terveznek a srácok. Az első adás május 7-én, addig…..
horverno 2009.05.04 11:36:35
addict Okosabb vagy a Samsungnál? 2009.04.23 11:00:00
Végre egy ügyes viral videó! A legtöbb vírusvideó trükkökre épül, amelyek csak addig voltak igazán érdekesek, amíg el nem árasztották velük a netet. Manapság már ha valami szokatlant lát az ember, egy pillanatig sem gondolkodik rajta, hogy ez valóság-e vagy trükk, mert…..
addict Miért Klippan a Beddinge? 2009.03.03 10:00:00
Te is azok közé tartozol, akiknek ha azt mondom Klippan, Beddinge, Inreda, akkor szemrebbenés nélkül dobják vissza a labdát egy Förhöjával, Ektorpppal vagy éppen egy Anebodával? Benned is megmozdít valamit, ha azt hallod Jokk-Mokk? Vagy épp ellenkezőleg? Egy Aspelund vagy Gullholmen…..