Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi67

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
tomi67 2010.12.05 14:22:38
@''autónepper.'':
"megveszem" egybe írjuk, igekötős ige, ne égesd tovább az autónepper társadalmat! :)
tomi67 2010.12.05 14:23:36
@terrer:
Sajnos már nincs fent, 2 kommenttel feljebb ott a számom
Van, aki nem tud visszavonulni, én ilyennek tartom Schumachert és Madonnát is. Madonna nem tud méltóságteljesen megöregedni. Értem én, hogy hatalmas a kísértés, hiszen rengeteg pénzt kap egy agyonphotoshoppolt reklámplakátért, viszont aztán izgulhat, hogy ki ne szivárogjon az…..
Az ötlet nem az enyém, az Index olvasói összeállításában olvastam, de szerintem az ötlet zseniális.SZÜNTESSÜK MEG MAGYARORSZÁGON A KÉSZPÉNZHASZNÁLATOT!.Hogy is nézne ez ki. Mindenhol csak bankkártyával átutalással vagy ún. személyi csekkel lehetne fizetni. A mai információs…..
Zseniális matematikai térgörbületet avagy alternatív dimenziót fedeztek fel ern0 ismerősei a balatonberényi Paprika Csárdában. Arrafelé a teljes személyzet meg van róla győződve, hogy a 30+20 az összesen 50. Hát, nem mindig: Barátomék hétvégén négyesben Balatonberényben…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
tomi67 2009.04.15 09:24:32
@kukaberci: A szentendrei út melletti kerékpárút legfeljebb mountain bike-kal használható. Akkora huplik vannak rajta, hogy egy versenybringa kerekét azonnal hazavágja.
Nekem is van nagy és drága autóm, de ha 10 km-nél közelebbi helyre megyek és jó az idő akkor bringával közlekedem. Aki meg profi szinten nyomja versenybringával az nem tud bicikliúton menni, mert (a) szar a bicikliút, (b) keskeny és sok a lassú bringás és gyalogos. 35-40-nel nem lehet kerékpárúton tekerni.
tomi67 2009.04.15 18:42:48
@PUG 607: Te is jó nagy köcsög lehetsz a francia szaroddal. Egy rendes autóra sem tellik, oszt' itt osztod az észt?
tomi67 2009.04.16 13:37:56
@PUG 607: Megsértődtél mert leszaroztam a kocsidat? Szerintem te egy ilyen kis nyüzüge szemüveges kis pöcs vagy, aki ül a gép előtt és itt éli ki az agresszivitását, mert az életben nem viszi semmire és ez frusztrálja :)
Állandó és a blogon is visszatérő probléma az autóvezetők és az ő útjukat keresztező gyalogosok közötti ellentét, ma is egy ilyen történetet olvashattok Jin_Ke jóvoltából. Bosszantó az, amikor egy drága autóstársunk balesetveszélyes helyzetet teremt, de vajon mennyire…..
Tardai történetek Harmincnégy 2009.03.19 14:00:00
Cicukára rájár a rúd. Régen is így volt, csak akkor benne járt, nem is kevés. Valszeg' nagyon ő sem hitte, hogy Zsorzs lesz neki az utolsó, mondjuk úgy, az életformának esküdött örök hűséget Comói-tavastól, merdzsóstól, filippínó személyzetestől, de hogy a pap által…..
Az ország helyzete siralmas. De talán nem reménytelen. Egy „magyar csodára” lenne szükségünk. Becsülettel, felelősséggel, bátran és okosan újra kell építenünk ezt az országot. Hogy pontosan hogyan csináljuk? Ki mit tehet érte? Nem tudom. Azért hoztam létre ezt a…..