Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donelly

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thaiföld Thaiföldi repülőjegyek 2009.04.07 09:16:00
Közeledik a nyár. Az legkényelmesebb utazási formák a repülős utak. .A repülőjegyeket különféle helyfoglaló rendszerekben online is lefoglalhatjuk .A légitársaságok számtalan kedvezményes  repülőjegyet  kínálnak az utazni vágyóknak. Az utazási irodák is…..
Ha szeretnénk elutazni valahova nyaralás céljából, fordulhatunk különféle utazási irodákhoz, ahol mindent megszerveznek helyettünk, vagy tervezhetjük saját magunk a nyaralásunkat. Erre nagy segítséget nyújt az internet. Ha kiválasztottuk az úti célt, otthon kényelmesen…..
Thaiföldi repülős utak, repülőjegyekUtazáshoz a legmegfelelőbb, ha repülős utakat választunk. Legyen szó akár egy- vagy több órás útról, a repülő az egyik legkényelmesebb, és leggyorsabb megoldás utazási célunk eléréséhez. Az internet sok lehetőséget biztosít egy teljes…..
Így tudtam meg, egy szép tavaszi napon, mi is az a műanyag plomba! Lakáson belül van a gázórám. Egy reggel arra ébredtem, hogy különös szag terjeng az otthonomban. Gázszag volt, és én nem mertem késlekedni, szakembert hívtam. Míg ő dolgozott én kérdeztem. Kis műanyag alkatrész…..
Thaiföld A Thai konyha 2009.03.06 12:19:00
A thai konyha öt alapvető fűszerezéséről ismert - fűszeres (erős), savanyú, édes, sós és keserű (tetszés szerint). Más szemlélet szerint az ételek az ország négy fő terültével vannak összhangban: északi, északkeleti (vagy Isan), középső és déli.Délen a curry-s ételek…..
Avagy a hely, ahol minden halad, csak a forgalom nem. Modern ázsiai metropolisz, amely még a gyakran 95 százalékos relatív páratartalmával együtt is üdítő. Bangkok futurisztikus és időtlen egyszerre, a két világ összes áldásával és átkával; régi templomok bújnak meg…..
„A kirakatokban félméteres cápauszonyok, döglött, feltekert kígyók. Aztán különféle rákok, halak, szárított tintahal, gombák, és az édességek garmadája, magyarul nevesincs gyümölcsök.”Srí Lanka után Malajziába repültünk, hogy végre nekiálljunk felszeletelni a…..
Thaiföld (hivatalos neve: Thaiföldi Királyság) délkelet-ázsiai ország. Keleten Laosz és Kambodzsa, délen Malajzia és a Thai-öböl (Sziámi-öböl), nyugaton az Andamán-tenger és Mianmar határolja. 1949. május 11-ig az ország hivatalos neve Sziám (ejtsd: szájám) volt. A thai szó…..