Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zyndar

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Nem tagadom, a spanyol förgeteg előtt már a legtöbb mez kiosztásra került - enbéegyes szakemberek határozottságával mondhattam volna, hogy "egy-két poszton még változhat a helyzet, de a fejemben nagyjából összeállt az ideális kezdő" -, de azért kivártam a tizenhatodik…..
zyndar 2010.06.22 09:22:43
@nagyon halott: @ih bín ájn bájener: nagyon köszi, a videót meg otthon megnézem :P
zyndar 2010.06.22 09:50:44
@Hadrian77: Nem is azon nevettek, hanem a szerencsétlen védőkön :)
Esetleg Rorschach-teszt is lehetne?
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
zyndar 2010.06.02 08:16:31
Nou San Trafford Pimp My Schweiz 2010.05.26 07:30:00
A focit a zenével kombináló sorozatunk negyedik darabjának leginkább a svájciak szurkolói blogján lenne a helye, ugyanis vélhetően a Nati aktuális vébéhimnuszához van szerencsénk, mégis kirakjuk, mert kihagyhatatlan. Eredeti, hamisítatlan glam-rap következik az Európa-szerte…..
zyndar 2010.05.26 09:11:32
"Csöncsön és Rizla közt szakadék, / Nem baj, a lényeg, hogy ad a gép... / Popp fényezi Calcio-ját, / Kroos meg Uli hátsóját - / A többin míg csámcsog a maradék..." (montipájton)Az NST-n hagyomány tény, hogy  súlyosan elmebetegek vagyunk és ezt egy percig sincs…..
Az eddigiek közül a legsimábbnak látszó csoporttal folytatódik a RádióQ-val közös vb-váró sorozatunk, az E csoport küzdelmei elsősorban a hollandok felpörgetésére szolgálnak majd. Ugyanakkor mindenképp érdekes meccsek következnek, hiszen négy teljesen ellentétes…..
zyndar 2010.05.20 09:58:23
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
Nem szívesen szorítom korlátok közé magam, így az újévi fogadalmaktól is ódzkodom, mint török üzletember a banki átutalástól. Az viszont még jobban zavar, hogy az utóbbi években, mióta monitorral a fejemen közlekedem, csak napi, maximum heti szintű adatok maradnak meg bennem a…..
Érdemes olykor egy-egy hírbe, átigazolásba kapaszkodva benyomni egy gombot az időgép műszerfalán és megismerkedni ismeretlenségre vagy süllyedésre kárhoztatott klubok múltjával és jelenével. Most egy filmfesztiváljáról híres városka csapatával foglalkozunk, mégpedig annak…..
Idén hatodik alkalommal jelent meg a Haszon magazin listája, amelynek címe: 25 magyar, aki mozgatja az országot. A legfontosabb magyarok listáját évről évre neves szakértői zsűri segítségével állítja össze a lap szerkesztősége, melynek dilettantizmusáról mindent elmond, hogy…..
zyndar 2010.01.04 10:42:27
zyndar 2010.01.04 10:44:09
A német utánpótlás csapatok a legutóbbi nyáron elkövetett portyája után bő fél évvel már megválaszolásra is került a legfőbb kérdés, mely velük, s más nemzetbeli kortársaikkal, kapcsolatban legtöbbször elhangzott. Mikor jön el az idő a kezdeti fröcskölés után a…..
zyndar 2009.12.30 13:44:16
@popp: abból a csoportból jobb gólkülönbséggel fog kikerülni a 2 továbbjutó, körbeverések lesznek. Ezt nem azért mondom, mert egyébként nem csipázom a németeket.
Két lényeges kérdés el is dőlt már az utolsó forduló előtt. A Manchester United sorozatban harmadszor sem engedett senkit sem maga elé a bajnokság végelszámolásánál, míg a West Brom folytatta a Haladás üldözését a Ki esik ki többször az első osztályból című kissikerű…..
Öt meccsel a bajnokság vége előtt kirúgták Klinsmannt – na, ennek súlyos üzenete van. A klub teljesen inkompetensnek nyilvánította az utolsó német csatárt, akivel még a legalapvetőbb célok elérését sem látják biztosítottnak. Mindenki tudta, hogy Jürgen és Jogi Löw…..
Hosszas dilemma után úgy döntöttünk, hogy a soros bajnoki összefoglalóval megvárjuk a hétközi meccspótlást. Az esti Wigan - MU-val végre újra teljes lesz a tabella, így már a szőkenőktől - a jogászokon át - a bölcsészhallgatókig mindenki egyszerűen ki tudja számolni,…..
Átadták az SPL éves díjait, és amiért ez fontos, az László Csaba menedzserek közti elsősége. A legjobb játékos a Celtic védője, Gary Caldwell lett, míg a legjobb fiatalnak a Hibernian 22 éves támadóját, Stephen Fletchert látták a szakírók. Az év gólja a Paradicsomban…..
zyndar 2009.05.12 08:29:46
@Rait: Nem szimpatikus? Miért? Szerintem nagyon is az és elismerésre méltó eredményei vannak, még akkor is, ha nem a serlegeket gyűjti.
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
A Juventus múlt heti bénázása után óvatosan fogalmaztunk a Serie A eldőlését illetően, érdemes is volt megvárni a 31. fordulót, amikor a 4. helyezett Genoa ellen kellett volna életben tartani a meglehetősen halovány torinói reményeket. Nem sikerült, és bár az Inter is…..