Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SiMoon

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nokia bejelentette, hogy megkezdődött a Nokia Lumia 925 készülék árusítása Magyarországon. A Nokia Lumia 925 okostelefon fémházas dizájnnal és a legfrissebb PureView kamera innovációval rendelkezik, illetve tartalmazza a Nokia Lumia készülékcsaládban hamarosan elérhető új…..
SiMoon 2013.08.28 11:13:07
@pushalias: én is irigylem magam. Omnia 7ről váltottam, úgyhogy most dömping van az újdonságokból.
apropó, beázás miatt sötétszürke fátylas kijelzőt omnia 7-en cserélnek valahol működőképesre?
MozogBlog A németek tökhülyék 2011.06.14 11:13:34
 Mindig is vonzottak az alpesi többnaposok.  Mivel célom az etalonnak számító Transalp, ezért úgy gondoltam, hogy a Trans Germany tökéletes kezdésnek és edzésnek bizonyulhat. Mivel nem a legjobb a regenerációm (köszönhetően a combos áttételeknek,…..
 Megtanultunk egykerekűzni... félig... majdnem... mégsem... "Egy egykerekűnek gyakorlatilag semmi értelme nincs, azon kívül, hogy cirkuszi mutatványosok ezzel teszik látványosabbá a produkciót" - mindmáig erősen él ez a sztereotípia.Az igazság azonban az,…..
Gondoltad volna valaha, hogy eljön az idő, amikor autópálya matricát kell venned a bringádra? És eljött! Nem, nem a klasszikus habos szomjoltó beszél belőlem...A jövő elérkezett, Németország bemutatja a világ első nagyteljesítményű elektromos kerékpárját. A világ…..
Meglehetősen hihetetlen havazás előrejelzéseket kaptunk a következő hétre. Legtöbb helyen bő fél méter friss hó várható, de nem kizárt az egy méter sem. Az elkövetkezendő napokban a libanoni sípályákra egy méternél több friss, természetes havat várnak, és Olaszország…..
MozogBlog KacajFitness 2011.02.16 11:35:00
Röhögd végig nyerítve az aerobic órát! Ha morcos típus vagy, majd Kerry, az edző lekeni a pókerarcodat...  A fitness jó, a nevetés jó, de ketten együtt még jobbak - ez Kerry alapelve.A nevetés pozitív kémiai folyamatokat indít el a testen belül és hatással van a…..
José Antonio Hermida megmutatta új, a 2011-es versenyszezonra készült bringáját. José Antonio Hermida a spanyol hegyikerékpáros olimpiai- és világbajnok megkapta bringáját és szivárványszínű pólóját, melyekkel elindul a nemzetközi 2011-es versenynaptár legfontosabb…..
De durván hangzik: csontrezgéses fejhallgató... Nagyon kíváncsivá tett a dolog, azonnal ki akartam próbálni személyesen is és igazából valami csodát vártam. Sajnos csalódtam, mert csodáról nincs szó, "csupán" egy ötletes és sok esetben hasznos kütyüről, aminek -…..
Összesen mintegy 30 km-nyi freeride útvonal közül választhatunk, ami tuti megdolgoztat!  Krippenstein-hegy Salzkammergut legszebb részén 2100 méterrel magasodik a Hallstatt-i tó felett! 1db 11km hosszú pályájával nem sorolható a hagyományos sí központok közé, de talán meg is…..
MozogBlog Mi lesz veled síszezon? 2011.02.02 11:01:34
A következő napok enyhébb időjárása nem csak hazánkat érinti, hanem szinte az összes szomszédos régiónak kijut belőle. A következő napokban enyhébbre fordul időjárásunk. Az enyhülés azonban nemcsak hazánkat érinti, hanem szinte az összes szomszédos régiónak kijut…..
… néhány órával később pedig már egy méterrel fekszel a hó alatt, fejjel előre, teljesen beásva, csak hogy érezd a saját bőrödön, milyen az, amikor elsodor egy lavina…Egyre magasabbra mászol a levegőt kapkodva a fenséges, hóborította hegycsúcsok között,…..
Lavinaismereti tábor? Minek az, amikor Magyarországon szinte hegy sincs, nemhogy lavina! Ugyan már!Pedig szomorú tény, hogy minden évben sok magyar síelő és túrázó hal meg a különböző országokban azért, mert felkészületlenül vág neki a havas hegyoldalaknak. Bizony: hullunk,…..
Mennyire pontosan és honnan lehet tudni, hogy hány centi hó várható? Lehet-e befolyásolni az időjárást és jelezheti-e előre egy karóra?  Amióta nem csak azt tudjuk, hogy hány centi hó van a sípályákon, hanem azt is, hogy mennyi fog esni a következő…..
A magasság 7100 méter, a levegő mindössze mínusz 20 Celsius fok, a hegyoldal színtiszta jég... ez jó, mert így kisebb a lavinaveszély...7100 méter felett a a levegő sűrűsége a normál érték 35%-a, mínusz 20 Celsius fok van, a hegyoldal színtiszta jég. Ez jó.…..
MozogBlog Így lehetsz túravezető 2011.01.17 10:03:00
Imádsz a természetben barangolni, új helyeket felfedezni, és a barátaiddal túraprogramokat szervezni. Magadra ismertél?És nem gondolkodtál még azon, hogy a szenvedélyeddel pénzt is kereshetnél, mint hivatalos túravezető? Olvass csak tovább! Hogy lehetsz túravezető?Túravezető…..
...az eredményeimet nem véres küzdelemmel értem el, hanem mintegy „melléktermékként” jöttek, mert szeretem, amit csinálok... 10 éve sportol és olyan eredményeket ért el, melyre az egész ország büszke lehet. Vőneki Antalra méltán lehetünk büszkék, a szegedi…..
Amikor megkérdeztek, hogy elvállalnám-e hogy ingyen oktassak vakokat (minthogy ez az egy tanuló-egy oktató felállás miatt amúgy igazságtalanul drága lenne), azonnal igent mondtam. Nem azért, mert iszonyú jófej vagyok, és még csak nem is azért mert lelkiismeret furdalásom van,…..
A piacos gyöngyszem az MK-Chic kooprodukció végeredményéből. Starring Ráhel. Videó: Bringavideó Creative Commons: Mk, Belvár, Chic "Bringával a piacra? Mindig. Mint mindenhová. Kisbevásárlás hátizsákkal, nagybevásárlás túratáskával. Nagyon nagy bevásárlás az…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
SiMoon 2009.07.17 09:16:38
@gogyimogyi: Lehet nem jó ötlet a pontonhíd, de józanul támadd! Óránkánt kelhet át 600-800 autó, nem naponta, úgyh a 25e/autó kijelentésed erősen téves.