Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosomaci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt éppen szerencsés éve a Trónok harcának, már ami a titoktartást illeti: meghekkelték a szerverüket, kiszivárgott egy forgatókönyv, véletlenül előbb játszottak le egy részt és így tovább (az összes balhét összegyűjtöttük a cikk végén). Úgyhogy nem csoda, hogy az HBO azon agyal, hogy érjék el,…..
Miért nem versenyképesek a magyar vállalkozók? Vegyünk egy egyszerű példát, a számlázást. A helyzet egy közismert anekdotával is jól leírható: megkérdezik a cigányzenekar prímását Yehudi Menuhin világhírű hegedűművész játékáról, mire fanyalogva csak annyit mond:…..
Nagyot akart mondani a belvárosi csődör, de csak szánalmas farokcsörtetés lett belőle. Rogán Tóni magáévá tette a hibás termék elméletet, a fideszes propagandagépezet egyre látványosabban mutatja meg, hogy a szerencsétlen devizahiteleseket egyetlen dologra…..
Ezt nem hiszitek el! Ezt én sem hittem el! Ezt úgysem hiszitek el!(Várjatok, megmosom az arcom és lenyugszom kicsit.)Szóval, EZT NEM HISZITEK EL!!! Mielőtt belekezdenék, szeretném megkérni az 1990 után születetteket, hogy legyenek kedvesek, hagyják abba az olvasást, és osszanak inkább meg pár…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Mosomaci 2009.12.01 22:01:12