Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dtibor

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. Kim Dzsongun, észak-koreai diktátor egy sikertelen interkontinentális ballisztikus rakéta tesztje után..
dtibor 2022.04.01 14:07:34
               " Magától értetődőnek tartjuk azokat az igazságokat, hogy minden ember egyenlőkéntteremtetett, az embert teremtője olyan elidegeníthetetlen Jogokkal ruházta fel, amelyekrőlle nem mondhat, s ezek közé a jogok közé tartozik a jog az Élethez és a Szabadsághoz,valamint a jog a…..
dtibor 2020.07.14 21:27:54
Elég csak egy eszközt vásárolnunk, amely megoldhatja mindkét problémánk ha épp egy légtisztítót keresnénk a lakásunk levegőjének tisztántartására. Mellette pedig szeretnénk a nyári napokon egy ventilátort behelyezni a lakásunkba. A Xiaomi Youpin WAEWOO lapát nélküli ventilátora mindkét problémát…..
Itt a nagy benzinár esés. Örülünk, mert végre 10 ezer környékén is tele tud lenni a kocsi. A legkevesebb fogyasztó listában azok szerepelnek, melyeket 2010 óta gyártanak napjainkig, a felhasználói adatok alapján legalább 20 ezer km került beletekerésre a kocsiba és további kritériumként ~70-150 le…..
Kell egy új(abb) autó mert máshogy nem jutunk el munkába / ügyfélhez / iskolába / idős szüleinkhez, de nincsen meg rá a teljes vételár? Az internetet böngészve hamar kirajzolódik alapvetően két finanszírozási konstrukció. Az egyik a klasszikus autóhitel, a másik pedig a lízing. Most ez utóbbival…..
dtibor 2019.11.15 13:29:57
@geegee: Tavaly néztem egy ilyen konstrukciót a Skodánál: abból az jött le, hogy az üzemanyagon kívül kb mindent (biztosítások, kötelező-időszakos szervizek, átvizsgálások) tartalmazza a díj. Változás lehet a megtett km alapján, de ennek már nem néztem utána.
A nyár utolsó Napi érdekesét láthatjátok ma. Szerdán még jön egy bejegyzés, ám utána kis szünetre vonulunk el mi is. Szeptember 15-én vasárnap láthattok újabb Napi érdekest, aztán egy 300., jubileumi monstre válogatás érkezik majd.  Szükség van a pihenésre, a fotók felfrissítésére, és ígérhetem…..
dtibor 2019.07.22 09:07:13
@acycloren: Amikor Trump azt mondja, hogy "minden bevándorló menjen haza", akkor szerinted az őslakos indiánoknak mi lehet a véleménye???
Mindenki ebbe a kib*szott városba akar költözni Magyarországon?  https://www.origo.hu/gazdasag/20190510-mindenki-ebbe-a-varosba-akar-koltozni-magyarorszagon.htm..
dtibor 2019.05.17 07:25:13
@ClownPepito: Köszönöm, ennyi elég. origóból és maszlagból is. Üdv.
    1, Igazából három vízesés   A Niagara-vízesés (Niagara Falls, franciául: les Chutes du Niagara) egy hatalmas vízesés-együttes a Niagara folyón. Kanada és az Amerikai Egyesült Államok határán fekszik. Két fő részből áll, az egyik a Patkó-zuhatag (Horseshoe Falls) a kanadai oldalon és…..
Négy kerékkel a halál mezsgyéjén A mai Napi érdekes ismét egy tematikusan szerkesztett képsorozat lesz, melyben sokszor teljesen hihetetlen pillanatokat örökített meg a kamera. Csodás megmenekülések, repülő alkatrészek. Gépek, emberek és halál. Száz év balesetei az autósportban...
dtibor 2018.12.11 09:43:32
@Fotósképző: Nekem a "Sebességláz" ugrik be.
dtibor 2018.12.11 20:55:02
@Fotósképző: Ott konkrétan kettészakította az embert az autó. Én is gyerekként moziban láttam, akkor sokan kimentek. Nekem beleégett az agyamba az a jelenet.
dtibor 2018.12.11 20:56:28
@dtibor: Sztem @ZON is erről a jelentről írt.
Még a legalaposabb tesztelés mellett is becsúszhat valami hiba, legyen szó tervezésről vagy dizájnról. Aztán az internet jól sárba döngöli a kiadót érte. Ilyenkor a gyors reagálás a legjobb megoldás, ha komoly sebek nélkül akarnak kimászni a slamasztikából. Három estet szedtem össze, amikor nem…..
dtibor 2018.10.25 17:45:19
@Mónika Bódi: Én ezt úgy ismerem, hogy:
"tátott szájjal rohan a f.@.s.z.erdőbe"
Még napjainkban is döbbenten nézem a fényképeket. Ez itt történt Pécs főterén? Igen! Több mint 35 évvel ezelőtt a Széchenyi téren történt egy elképzelhetetlen tragikus esemény. 1983. augusztus 20.-án bekövetkezett városunk egyik legsúlyosabb autóbusz balesetéről, augusztus 22.-én és 23.-án számolt…..
dtibor 2018.08.29 11:23:19
@Jankove: Egyetértek, de kicsit mégsem: amikor a sofőr átveszi a buszt, ellenőrzi amit kell (fék, lámpa, stb), valószínűleg ott minden OK. Elindul a városba, fullra szedi magát utasokkal, és jön le a hegyről. Ott már kevés az, hogy műszakkezdéskor SÍK tepen, és ÜRES kocsival volt elég fékhatás, de az a lejtő közepén elfogy.
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
dtibor 2018.08.23 09:42:08
@Infamous:
Off
Gusztus dolga...
On
:))
A Xiaomi Amazfit Pace órájának megjelenése óta lassan két év telt el, így jogosan várhattuk az utódot. Ezt a ziccert nem hagyhatta ki a Xiaomi és vele együtt természetesen az a Huami sem, akinek többek között a jól ismert Mi Band szériát és az Amazfit Pace-t is köszönhetjük. Ezeket ismerve már elég…..
dtibor 2018.07.08 12:21:33
@xiaomifan: Az OLED felépítéséből és működéséből adódóan nem igényel háttérvilágítást. Vagy az erre vonatkozó technikai leírások nem pontosak?
dtibor 2018.07.08 13:37:32
@xiaomifan: Két külön dologról beszélünk.
Te a kijelző fényerejéről írsz, ami az OLED panel sajátja, háttér nélkül (Családban 4 db Samu telefon van, mindegyik OLED kijelzős, én is ismerem a lényegét).
Én a cikkben említett kijelző HÁTTÉRVILÁGÍTÁST vonom kétségbe, ami NEM KELL OLED kijelzőhöz.
(nem kiabáltam, kiemelés miatt volt a CapsLock)
Nem akartam trollkodni, csak zavar a pontatlan szöveg.
Sztem maradjunk ennyiben.
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
dtibor 2018.04.10 07:51:48
Mindenki tudja, hogy azokban az időkben, amikor sem (az) idegenek, sem belső ellenség pudvás foga nem rágja, tépi, marcangolja kicsiny országunkat, könnyű hazafinak tűnni. Azonban az igazi kiválóságot, a Dobogókővel (ugye senkinek nem kell magyarázni, hogy ma már a tudósok körében is nem pusztán…..
Reflektor Az Úr érkezése 2018.02.19 13:03:15
- Pisilni kell! - Kata, ezt már megbeszéltük. Felvettük az overálodat, erre most nincs idő, mindjárt megérkezik az államtitkár bácsi. - De nekem akkor is pisilnom kell! - Nyafoghatsz, de az előbb már megkérdeztelek, akkor azt mondtad, nem kellett, most már késő. - De… - Majd máskor jobban…..
dtibor 2018.02.20 07:33:32
A különböző összeesküvés-elméletek nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, ám van egy olyan teória, amely évtizedek óta a köztudatban van és híveik kitartanak mellette. 1969-ben röppent fel a teória, mely szerint a legendás Beatles zenekar énekese és basszus gitárosa, Paul McCartney egy…..
A rendszerváltás utáni magyar politikatörténetben ritkán látni ekkora böszmeséget, mint amit legutóbb megengedett magának Németh Szilárd volt rezsibiztos, meg mindenféle pártököl betöltésére alkalmazott képviselő. Egy parlamenti bizottság rendes tagját nem akarja beengedni egy ülésre arra…..
dtibor 2018.01.16 14:43:00
@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Tehát már a 80-as években viktor is a civiljei közé tartozott?
„Ugatnak a demokraták,De a népnek nincs mit enni.Fegyverrel kell ezt a szart,Végre rendbe tenni!” (Anyátok – Holiday in Kádár) Mi a Fidesz sikerének a titka? Ez a legfontosabb kérdés, ha le akarjuk győzni Orbán rendszerét. Az MSZP-SZDSZ kormányok örökösei ezt a kérdést vagy fel sem teszik, vagy…..
Komolyan nem lehet eldönteni, hogy nevessen-e az ember vagy éppen ökölbe szorítsa a kezét miután a Fidesz levelet küldött végső elkeseredésében az embereknek, hogy adjanak pénzt Soros ellen. Egyáltalán nem arra akarok célozni, hogy ne gyűjtsenek. Felőlem aztán gyűjthetnek, inkább arra utalnék, hogy…..
Reflektor ÁSZ a pakliban 2017.12.21 10:50:16
Ugye senki nem hiszi azt, hogy itt nem politikai megrendelésre folyik az ellenzéki pártok szívatása? Még a legelvakultabb fideszfanatikusoknak is nyilvánvaló a tény, csak ennek ők örülnek. Ez a választások előtti „játék” a legrosszabb gengszterfilmek hamiskártyásainak jeleneteit idézi amikor a…..
dtibor 2017.12.23 12:08:26
@n_dy: Én azt szeretném hallani, hogy viktátor azt mondja, hogy "nem kaptunk xx milliárd értékű plakáthelyet szaré-hugyé". A többit tudod....
@morph on deer: Sajnos a lovat már megkapták, megkaptuk. Részletekben, és nem a lóláb lógott ki.....
Ami vacak egyből szemét is? És ha igen, azt hol kell kidobni? A menthetetlennek ítélt darabot a bolt nyilvanos kukájába hajítani például ér? Kedves Homár! Szeretném megosztani veletek a MarketWorldnél történt kalandomat és kikérni a véleményeteket. Előre szeretném leszögezni, hogy egy alig több…..
dtibor 2017.12.22 12:23:11
@Recsegve fingó kecske: Meg talán tenger(óceán)járó hajókat is, amivel azokat az ezerforintos gagyikat hozzák ide Kínából. Az se egy utat bír ki.
Volt egy év, amikor az amerikai oldalon lévő Niagara rendszer két vízesése lassan elapadt. A majdnem teljesen kiszáradt mederben alig csordogált némi víz. A sebesen áramló víz helyén teherautók és gépek körül sürgő mérnökök jelentek meg. Kanadából és az Egyesült Államokból csodájára jártak az…..
Az autós menetrögzítő kamera hasznos, és nem csak Oroszországban!..
dtibor 2017.09.19 07:06:44