Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deszus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbbször felmerült kérdésekre itt is válaszolunk: Megmarad-e a régi emailcímem? A freestartos emailcímed változatlan marad. A postafiókod tartalma érintetlenül megmarad.…..
deszus 2009.03.06 13:01:05
@support.inda.hu:
Ez a 15 perces limit kezd egyre nagyobb gáz lenni. Nem érti senki hogy miért nem tudok válaszolni levelekre negyed óra alatt. A mai világban ez a ciki kategória. És még mielött jön a freestart azaz ingyen azaz ne sírjak csak szólok hogy startadsl azaz szerződés azaz havi 10. És nem emlékszek limitálásra benne.
Szóval a kérdés egyszerű. Van esély hogy törlitek a limitet (ha már mindenki lázad ellene akkor talán el kéne gondolkozni rajta) vagy kezdjek szolgáltatót váltani? Nem szeretnék, mert mióta létezik a freestart/startadsl itt vagyok, de ha muszáj...

Deszus

UI: Ja és egy technikai kérdés/megjegyzés. "Mivel főleg webes bejelentkezésre terveztük a szolgáltatást, úgy állítottuk be, hogy pop3-mal 15 percenként egyszer tudod megnézni a leveleidet."
Szóval ha a webest használom akkor nincs korlát csak ha a saját programom. Akkor ezzek szerint a rendszer alkalmas erre (hisz "úgy állítottátok be") csak valamiért kényszerítitek a felhasználót hogy a TI felületeteket használja inkább. Miért? Van valami előny/hátrány ebből?