Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bikk

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
Kézifékrángatók, Zsiguli-betyárok és wannabe-drifterek, halvérű családapák, fiatal utcai versenyzők! Jön a hideg, jön a tél, ilyenkor remegve várja minden gázrugdosó az első havat-fagyot-jeget. Aztán - sokszor - csúnya baj a vége: országos botrány, autótörés, kórház,…..
Bikk 2013.10.10 09:53:47
Komoly kis timelapse Budapestről, komoly zenére. I love Budapest!..
Gyuri autója azonnal az érdeklődés középpontjába került, ahogy megláttuk a képeket. Nem volt egyértelmű a szerkesztőség álláspontja, hiszen volt, akinek tetszett, volt, aki rondának látta, de a befektetett munka alapján mindenképpen megérdemelte, hogy díjazzuk. Hiszen a…..
TComment Ilyet se látsz sokat 2012.04.21 06:15:00
1967-ben a világ döbbenten cövekelt le előtte, mert még csak hasonló autó se létezett akkor. Aztán jött a tragédia. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Bikk 2012.04.21 08:13:34
Belsőség Napóleon nem adja fel 2012.03.26 18:00:00
A futómű igen csecse lett, ha kell a kavicságyon is átgázolok, igaz, Becsületesnepper úr?:) Pista már hetek óta ismételgette: Zolikäm, olyän nincs, hogy nem jössz el a Sloväkiaringre! Persze feleslegesen oltogatott, naná, hogy ott leszek. Nem csak azért, mert egy pályanap (ahogy…..
Néhány hónapja már beszámoltunk Marcello Lotti egy bejelentéséről, melyben azt taglalta, hogy 2015-ben radikális változásokat vezetnek be WTCC-ben. Aki esetleg nem olvasta volna, most megteheti ITT. Hogy az olasz mennyire nem a levegőbe beszélt, azt alátámasztják Jean Todt szavai,…..
Bikk 2012.03.21 14:16:17
@Lanti_WTCC: Nem, olyankor alszom. Ellenben igazad van, kicsit túlreagáltam. Viszont szúrja a szemem
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Bikk 2012.02.22 15:43:45
Ideális kerékméret: 18 Mai kedvencünk ez az XT500. A Bastard, vagyis Kurafi névre keresztelt gép ügyes átmenet a café racer és a scrambler között. Az egykori terepgépre rá sem lehet ismerni: rövidebb lett a hátsó villa, Jurgi, az építő más típuséra cserélte – az…..
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Idén, december 10-11-én immár tizenötödik alkalommal jön Veszprémbe a rali Mikulás, és hozza el az egyik kedvenc versenyünket. Nem tehetek róla, de nekem talán csak a Mecsek Rallye, vagy az egri szezonnyitó versenyképes ezzel az év végi buliversennyel. Biztosan az is közrejátszik…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Gyógyulok, úgyhogy Björk betegedik... beosztottuk :( de nem erről akarok mesélni, hogy a szatyornyi kajáról.Történt, hogy a héten a munkahelyemen volt egy kisebb összejövetel - és így pontos, hogy kisebb, mivel kisebb volt annál, amire számítottunk. Két másik rendezvény is…..
A Zugügyvéd pilótaként is tudja, hogy a repülésnek megvannak a szigorú szabályai,  és pilóta gyermekeként arra is emlékszik, milyen volt felnőni Kecskeméten a reptéri lakótelepen a leszálló MIG-ek alatt. Tisztelt Zugügyvéd!Azért írok Önnek, hogy segítséget kérjek…..
Tíz emelet magas óriásplakát bögrével minek van? ..
 Vezetékes egér minek van?..
Bikk 2009.11.27 18:56:30
Budapest Száksz Napirokkant 2009.08.29 09:00:00
De most tényleg.Adók megkerülése miatt szlovák rendszám használata: elmegy. Bentley vásárlása ennyire semmilyen színnel: elmegy.Kutyahúgyos dísztárcsával közlekedni: elmegy.De egész egyszerűen egy 30 milliós kocsinak az ablakába kitenni a rokkantigazolványt, szóval az…..
Biztonsági szintje becsukva megegyezik a hagyományos zárt sisakokéval Láttak már feledékeny barmot? Ha nem, képzeljenek el engem, és nyugodtan hozzanak fel gyermekeik előtt intő példaként: így jár, aki szétszórt, így jár, aki nem figyel. Csak saját magamat hibáztathatom, hogy…..
Bikk 2009.09.23 21:09:45
@dextercapo: a sixsixone kerékpáros sisak, nem motoros. ha kicsit is érdekel, h életben maradsz-e egy esés után, motoron nem használod
Cameron Donald maga sem hitte, amikor a GSX-R 1000 superbike-ján 131,457 mérföldes, vagyis 210.82 km/h-s átlagsebességgel teljesítette a Man TT 60.72 kilométer hosszú utcai körét – ez az edzésidő nemhivatalos sebességi rekord a Mountain circuit szakaszon. A Man-sziget…..
A myspace nem artist része minek van?..
Bikk 2009.05.26 17:58:42
Valamikor régen, a kilencvenes évek elején, mikor a mindenható kábeltévé begyűrűzött kis városomba, nekem is, mint megannyi kortársamnak, gyökeresen megváltozott az életem. Hiszen a nyugati kultúra prófétájaként nem csak Emanuelle és a német soft-pornó diszkrét kozák…..
Naponta 5ször kell imádkozni. Nekem is, hogy fejezzétek má be baszki! Mondjuk a középsö hármat leszarom mert akkor amugy is elég zajos a város. Az esti az még határeset negyed tízkor, csak a reggeli szopó 4.20kor. Az imára hívást mindig követi egy "el lehet kezdeni…..
Bikk 2009.05.23 22:08:02
driftgarázs Már majdnem. 2009.05.21 08:26:00
A motor még nem indult be sajnos, de azért van haladás bőven. Sikerült összerakni a féket. Van hátsó körhöz elzáró, elöl főfékhenger, hozzá skoda tartály. Összekötve minden, már csak légteleníteni kell.  Kapott még egy átalakított váltókart, hogy rövidebb úton…..
Az idei divatminta a kockás Az olasz-japán ellentét régi, tudja minden kiskölyök, hogy a szájkaraténak fájdalmas a vége. Jobb is, ha nem háborgatjuk a látszólag nyugodt viszonyokat – senki sem akar önként kapni a szájára. A kocsim olasz, igazi kis vacak, ha fennhéjazni…..