Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vctor

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
Új helyszínre tette át a Wizz Air a csomagméricskélést a 2A oldalon Ferihegyen. A szigor nem változott, majdnem zéró tolerancia van érvényben. Már nem a karámban meózza a Wizz földi kiszolgálója a csomagokat, hanem még a fő terminálban. Amikor az utas elindul a kapuhoz, még az automata kiengedőkapu…..
Meglepő módon a bulváron túl a mértékadónak nevezhető sajtóig is elért Angliában az a twitter-bejegyzés, amely szerint a Wizz Air ülészsebekben fellelhető biztonsági tájékoztató kártyája szexista. A tweetet készítő hölgy azon akadt ki, hogy a bemutató kártyán megrajzolt utas túlságosan szexi, hiszen…..
HRDoktor Mérgező negativitás 2019.05.06 07:38:00
Az nem szorul magyarázatra, milyen inspiráló lehet az egész cégre, az összes vele együtt dolgozó munkatársra néhány energikus, derűs, pozitív beállítottságú ember. Azonban ez fordítva is igaz: akár egyetlen negatív kisugárzású munkatárs is mérgező hatással lehet a többiekre, hosszabb távon a cég…..
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Sok magyar próbál külföldön idősgondozásból megélni és boldogulni, Margit mai rövid írása ugyanakkor azt bizonyítja, mennyire észnél kell lenni, amikor az ember belevág. Különben elég csúnya dolgok történhetnek. (A posztban értelemszerűen nem szerepel cégnév, hiszen elsősorban a jelenség a fontos.)..
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
Magyarországról sok rosszat ellehet mondani, meg persze szépet és jót is. Egy valami azonban biztosnak látszik, legalábbis a most pillanatából nézve. Az OECD legfrissebb adataira támaszkodva, a londoni székhelyű Kereskedelmi Unió Kongresszusának (TUC) előrejelzései szerint Magyarországon lesz (OECD…..
Most minden erről szól: hogy munkaerőhiány van. És közben látom a sok munkanélkülit, akik ezt nagyon nem így látják – megértem őket. Mert a munkaerőhiány is relatív, sőt, néha a munkáltatók által tudattalanul, mégis mesterségesen gerjesztett dolog (ezzel persze nem cáfolom, hogy a probléma valós is…..
vctor 2017.07.19 23:30:51
@Gyulimali: azt hiszem a kisvállalkozók többsége nem szórja úgy a pénzt mint a kormány a kisvállalkozóét, és sokan a magas bérteher miatt nem tudnak a vállalkozásnak több személyt vagy a meglévőknek több bért biztosítani
vctor 2017.07.22 08:18:42
@Gyulimali: Igen csak hogy igazságtalanul költik el a megadoztatottak pénzét ,orban,Lőrinc,Vajna stb - az o cegeik költségvetési pénzekből alapulnak, gazdagodnak es nem adóznak. Ezért dolgozzon az átlagember többség becsülettel felpenzert?? Tény h sokan teszik, de egyre többen nem. Az h otthon v külföldön dolgozva nem fizetnek be a kiltsegvetesbe, majdnem mindegy a hazai jövedelmek és a az ország szempontjából. Alapvetően beteg es egyre betegebb Mo. Politikailag és gazdaságilag egyaránt. Az unios penzek már nem fűtik soká a piacot,es utana csak magunkra számíthatunk.. Itt vmi teljesen más kellene mint ami 45 ota eddig volt..
vctor 2017.07.22 08:21:42
@Gyulimali: Igen csak hogy igazságtalanul költik el a megadoztatottak pénzét ,orban,Lőrinc,Vajna stb - az o cegeik költségvetési pénzekből alapulnak, gazdagodnak es nem adóznak. Ezért dolgozzon az átlagember többség becsülettel felpenzert?? Tény h sokan teszik, de egyre többen nem. Az h otthon v külföldön dolgozva nem fizetnek be a kiltsegvetesbe, majdnem mindegy a hazai jövedelmek és a az ország szempontjából. Alapvetően beteg es egyre betegebb Mo. Politikailag és gazdaságilag egyaránt. Az unios penzek már nem fűtik soká a piacot,es utana csak magunkra számíthatunk.. Itt vmi teljesen más kellene mint ami 45 ota eddig volt..
Sokan támadják a rezsicsökkentést, azonban az intézkedések előtti állapotokat is érdemes megnézni ahhoz, hogy korrekten értékelni tudjuk: tényleg szüksége volt-e az energia hatósági árazására. 2000-ben a háztartások kiadásainak 18 százaléka ment el rezsiköltségekre, míg…..
vctor 2017.06.22 00:43:32
@tamáska99: sajnos akarva, akaratlanul adók formájában kamatosan visszafizeti mindenki
vctor 2017.06.22 12:32:22
@tamáska99: van összefüggés, mert a korrupció, lopás és pazarlás mellett a "rezsicsökkentést" is a költségvetésből, azaz az adókból finanszírozzák, ahelyett h pl a felhasználás csökkentését ill.az áramtermelés fenntartható formáit - pl nap,szél (amit betiltottak) támogatnák egyszer, a radioaktiv v foszilis anyagok folyamatos elhasználása helyett - így valós rezsi felhasználás és nem mellesleg környezetszennyezés csökkenést eredményeznének hosszú távra mint az értelmesebb, előrelátóbb országokban (német,benelux,skandináv stb államok)
Rendszámgyűjtő Angol 2011.04.05 14:26:00
Ma voltam egy bontóba, és egy jobbkormányos meglehetősen hiányos Nissanon feküdt fejjel lefelé, és csodák csodájára ideadták. Mert ebben a bontóban már máskor is próbálkoztam, de eléggé pokróc a tulaj. Korábban is kértem tőle, azt mondta, hogy magyart nem ad, de ha találok…..
Clandestino Az út maga a cél 2011.03.01 06:08:00
A címben szereplő hatalmas életbölcsességet akár a Coelho-generátorról is szedhettem volna, bár akkor valami olyasmi jött volna ki, hogy „Az út végigjárása során a lélek mardosó ürességéből a cél árnyéka hűvös forrás vizét fakasztja”. Utazás közben az ember gyakran…..
Sokan írtak levelet az ausztriai lángost bemutató posztunk után, így ezennel el is indítottam a bolygó lángososait bemutató sorozatunkat. Aki ilyen közelében lakik, fotózzon, írjon pár sort a helyről, a környékről és magáról a lángosról! Illetve hogy az adott régióban a…..
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
Márton furcsa, üledéskes + valami oldott szennyezést is tartalmazó Margitszigeti ásványvizet vett a Batthyány téri csarnokban. A tulajdonos Pepsi azzal hitegette, hogy a laborjukban megvizsgálják, aztán eltüntek és nem válaszolnak a megkeresésekre, miközben a zavaros, egészségre…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..