Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli (SSDB)

1 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van ez a szép mosógép, régóta 80 ezer forint az ára. De most a nagy akcióban 25 százalékkal olcsóbb, csak 60 ezer. Óriási, nem?  Azt miért tegyük hozzá, hogy nem ugyanarról a modellről van szó, hanem egy olyanról, amiből kispóroltuk a centrifugát. Nagyjából hasonlót ügyeskedett a Wizz Air is a…..
Zoli (SSDB) 2017.03.29 19:46:13
@Fillér B. Gusztáv:

Szia kedves Gusztáv,

Bár hiszek neked és rendszeresen olvaslak most kételkedésbe estem. Mivel rendszeres Privelege Pass használó vagyok áttúrtam az egész WizzAir weboldalt, de semmi olyan bizonyítékot nem találtam ami az általad említett "lehúzást" alátámasztja. Minden apróbetűs rész az eddigi feltételeket írja mind EN mind HU nyelveken. Mind azt írja, hogy az első sor (front row) és extra leg room rows is benne van/marad.

Kérek egy linket, vagy pontosítást, mert semmilyen hivatalsos wizzair.com weboldal részen nem találtam megerősítést az általad adott információra.

Köszönettel,
Zoli
Nehéz szülés volt. Több tucat remek pályázat közül kellett kiválasztanunk a legígéretesebbeket, tipikus „melyik ujjamat harapjam”-helyzet, úgyhogy túlzás nélkül állíthatjuk, térdig gázoltunk a leharapdált ujjbegyekben. És hogy tökéletessé fokozzam a képzavart: a végén…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
A magyar felhasználók jelentős része veszélynek teszi ki személyes adatait azzal, hogy nyilvános számítógépekről is bejelentkezik e-mail és Facebook fiókjába, vagy akár internetbankjába. Az ESET Magyarország felmérése szerint a magyar internet-felhasználók 58 százaléka…..
Zoli (SSDB) 2011.08.24 16:00:26
@B Tomi: Ha még el is fogadom, hogy email esetében működhet (nem feltételezve, hogy mondjuk valami régebbi emailt kéne elővakarni a postafiokomból, ami kellene a válaszhoz és csak a régi vagyis eredeti postafiokomban van meg). Fészbukon tutti nem működik... vagy mégis hogy? Kapok egy üzit válaszolni másképp nehezen tudok, jó esetleg még játszhat az email, de a news feed meg h újat irj mindenképp bekell lépni, a Fészbuk csetről nem is beszélve...

Szal kicsit ez a része nekem még mindig járhatatlan. Jó az alap h olyan cuccokra egy más jelszot és ugyanazt használok, amivel belépek nem csak saját gépen is. (értsd fb, mail, msn)
Appleblog Ledarálható az iPad 2? 2011.03.17 08:47:00
Le. ..
Egy medikus tisztelt meg minket azzal, hogy elmondja véleményét az Elégséges orvosok posztunkra reagálva. Megtudjuk leveléből, hogy minden vizsga előtt aláríratnak egy nyilatkozatot a hallgatókkal, hogy amennyiben puskázáson érik őket, azonnal kicsapják őket az egyetemről.Tisztelt…..
Az alábbi egyetemi körlevél igencsak furán értelmezi a személyre szóló figyelemfelhívás fogalmát.  Legalábbis a Zugügyvéd értelmezéséből is az következik, hogy egy figyelmeztetésnek személyre szabottnak kellene lenni, főleg, ha a szankció kirúgás. Tisztelt…..
Hogyha befogod a szemem, jobb, ha befogom a számMert a vakvilágba nem beszélek, ne haragudj rámHogyha kinyitom a szemem, akkor kinyílik a számAmit látok, arról szólhatok csak, ne haragudj rám (Zorán)Van abban valami félelmetes, hogy a közösségi kommunikáció hazai erejét egy…..
Érdekes dologra akadtam az 1956-os forradalommal és Puskás Ferenccel kapcsolatban.A fennmaradt források szerint, a forradalom és szabadságharc alatt Puskás halálhírét keltették bizonyos politikai körök.A Manchesterben megjelenő Guardian is lehozta címlapon, hogy a legnagyobb magyar…..
Zoli (SSDB) 2009.10.24 15:06:45
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
Folytatván a tegnapi írásomat, tegyük fel, hogy a Facebook valóban lenyomja az iwiw-et. Lássuk be, erre minden lehetősége megvan. Az iwiw alig változik, egy olyan nagyvállalati csapdában vergődik, ahol a gyors reagálás hónapokig tart, és egy-egy komolyabb fejlesztés évekig. Egy…..
A webdesignerdepot.com összeállított egy nagyon érdekes listát az operációs rendszerek designjának fejlődéséről. Megtetszett, úgyhogy megosztom veletek is! A grafikus felhasználói felület (GUI) az, amin keresztül a felhasználók kényelmesen kommunikálhatnak a…..
A személyszállító MÁV Start tervei szerint az év végétől mobiltelefonos egyenlegről is fizethetjük az e-Ticket rendszerben megvett vonatjegyet. Jelenleg egy jól használható, bár kissé fapados internetes jegyértékesítés működik a Startnál: a régóta ismert Elvira menetrendben…..
Steve Ballmer megmondta már egy éve, hogy több szempontból is érdemes a vállalatot az Apple hajója után irányozni. Persze ekkor már tudtunk a redmondiak zeneboltos terveiről is, úgyhogy lehetett sejteni, hogy a vezetőségnek tetszik a cupertinói siker. Ballmer a szoftver és a hardver…..
A szélsőjobboldali eszmerendszerű, de a jobboldali politikai erők hallgatólagos támogatását élvező Magyarok Nyilai, a Hátraféle Vágtában Is Veszélyesek Bandája és a Nyereg Alatt Kommunistát Puhítók Gárdája terrorcselekményekre készült, és ezt újabb videófelvétel is…..
Zoli (SSDB) 2009.07.29 10:41:32
SZEGEDI Csanád, a Jobbik új, magyar képviselője a betiltott Magyar Gárda egyenruhájában vesz részt az Európai Parlament alakuló ülésén az EP strasbourgi üléstermében. Az európai parlamenti választásokat június első hetében tartották az Európai Unió tagországaiban...
Zoli (SSDB) 2009.07.14 18:00:06
Megdöbbentő anyagot küldött át az egyik ismerősöm. Az írás a Magyar Távirati Iroda hivatalosan megjelent híranyaga. Vigyázat, nem vicc! (Kiemelések tőlem.)Csökkenhető a webcímek mérete Budapest, 2009. június 2., kedd (MTI) - Egyre népszerűbb a Twitter közösségi portál,…..
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
Bizonyára nem én vagyok az egyedüli ebben az országban, akinek tele van a töke a hazai politizálással. Nem tudnám kire leadni a szavazatomat, mert úgy látom, hogy csak a kevésbé rosszat lehet választani. Valami ilyesmi ok miatt indulhatott el a Fehér kocka mozgalom is. Honlapjukon az…..
Tíz éves az Index.hu Felemelő és szörnyű pillanat. Olyan szörnyen jó. Tíz éve emlékszem a váltásra, hiszen akkoriban már bőszen Internetto olvasó voltam, és szerettem. Aztán úgy alakult, kevesebb mint egy évvel az indulás után én is Indexes lettem. Emiatt az Index mindig is a…..
Na mi hiányzott mindig is az iPodokról? Na mi? Egy távirányító? Beépített rádió? Netán egy minihangszóró? Neeem! Egy búszar kamera! Legalábbis ha igaz a pletyka, hogy optikát raknak a lejátszókba, akkor ideje trenírozni magunkat, hogy a hivatalos bejelentésre már őszintén…..
Legalábbis az Appleinsider azt állítja, hogy a csökkenő keresletet és a gazdasági világválságot szemlélve a kaliforniai cég 100-150 dolláros árcsökkentés mellett döntött. Ennek értelmében az 1000 dolláros MacBook akár már 850 dollárért is elhozható lenne. Ez nagyjából 255…..
 Ma a magyar nyelv és irodalom írásbelivel megkezdődtek a felvételi vizsgák közép és emelt szinten egyaránt. Nézzük meg ezt a két adatot: a feladatsorokat ma 94276 diák írta meg középszinten, az emeltet 1429 tanuló választotta. Ez utóbbi az összes mai érettségizőnek…..
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
Zoli (SSDB) 2009.04.27 16:13:54
Mint bizonyára sokan értesültek róla, pénteken (btw, a szülinapomon) elindult a Nagy Twitter Verseny (#ntv2009). A verseny célja nem más, mint hogy kilendítse a hazai twitterezést jelenlegi, álmos, picit belterjes állapotából. Szóval a cél a 2009 követő elérése. Rögtön az első…..
Zoli (SSDB) 2009.04.27 15:13:56