Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szurke altalanos 2

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolc éve ismerjük egymást. Vagy tíz? Alig változtál. A hajad. Igen, a hajad akkor még fekete volt. Szürkésfekete. Most tetszik ez a narancssárgás árnyalat. Meg tetszik, hogy erre is figyelsz. Hogy nem hagyod el magad. „Éhes vagyok, segítsenek!” – emlékszem, már…..
Fájón aktuális lett Miklós nekünk küldött írása az elmúlt napokban. Ő így fogalmazta meg, mi pedig így hozzuk le. Utána Miklós rövid bemutakozása következik. Kommentekben lehet vele beszélgetni/vitázni. A napokban Gyurcsány Ferenc olyat tudott mondani, ami felkeltette a…..
szurke altalanos 2 2009.03.05 23:39:11
@La Tangolita: A c-nek onmagaban kiragadva nincs tul sok ertelme valoban. Ez inkabb csak egy utkereses, az elozo ketto valaszra. Valoban leereszkedonek hat, de nagyon nehez nem leereszkedoen irni ha valhova le kell ereszkedni (ezt ertsd jol).
@tommygun: nem, nem ezt szerettem volna irni, amit te irsz az az "A". "C" szembenez azzal a tennyel hgy nem csak aldozatok de bunosok, de valamifele foldontuli logikabol fakadoan nem gyulolni kezdi ezt az embercsoportot hanem szeretni.
Nyilvan felteszitek rogton nem tul kepmutato e ez. Akkor ha azt allitanam hogy tudok ezen az uton jarni, az lenne, de en nem allitom hogy tudok rajta jarni, meg azt se hogy feltelenul kivanjak tagjaim ezt az utat, de megis ez az egyetlen amit en jarhatonak latok.