Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Anita

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek már ősi időktől fogva ismernek bizonyos növényeket és recepteket, amelyek serkentik a nemi vágyakat.  A kőrisbogár ugyan nem növény, de a belőle készült por talán a legismertebb nemi vágy fokozó szer. Tény az, hogy a kőrisbogárpor erős erekciót vált ki,…..
A mai táplálkozástudományi ismeretek és fejlett kutatási módszerek segítségével viszonylag könnyen kimutatható, hogy van-e alapja a több évezrede létező hiedelmeknek, babonáknak. Az egészséges szexuális étvágyhoz szükség van a szexuális működést befolyásoló hormonok és…..
Az emberiség kezdete óta minden kultúrában kiemelt szerepet kaptak az afrodiziákumok, melyeket vagy a potencia zavar, illetve a vágyhiány megszüntetésére, vagy a gyönyörszerzés fokozására használtak. Különböző helyeken és korokban azonban mindig más volt a divat.…..
A nők mintegy 40%-át érintő szexuális vágyzavarok gyógyításának lehetőségeit kereső angol-amerikai kutatók bíztató előrelépésről számoltak be.A nők közel felét érinti a szexuális funkciózavarok valamilyen formája. Ezek közül az egyik leggyakoribb a szexuális…..
SexWorld A gyermekágyi vágyhiány 2009.04.21 09:54:00
Brrr… Még hallani is rossz ezt a kifejezést! Pedig mennyire gyakori! Nők milliói vágynak a gyermekáldásra – legalább negyed annyian viszolyognak ettől - , majd amikor már megvan az „eredmény”, akkor szerepet váltva elfordulnak a párjuktól, mint nő. Teljes…..
Az évezredes hagyományokra visszatekintő testdíszítésnek nem csak vallásos és rituális céljai vannak: a test kívánatosabbá tételét, a ránk irányuló szexuális vágy fokozását is szolgálja. Hogy épp mi számít vonzónak és erotikusnak, az azonban erősen kor- és helyfüggő -…..
Csökkent szexuális vágy (ISD – Inhibited Sexual Desire), más néven hypoaktív szexuális vágy zavar (HSD), vagy szexuális anorexia, vagy szexuális anhedónia-nak is nevezik.  A nők 20-35%-át, és a férfiak 1-16%-át érinti ez a probléma.  A vágyhiány tipikus tünete,…..
SexWorld Extrém Dilidók 2009.03.06 23:49:00
A szex boltok kínálata határtalan, a számtalan segédeszköz között láttam már kutya pénisz formájú dilidót is, de most egy újdonságra bukkantam.  Különböző mitológiai, illetve fantasy lények, valamint egzotikus állatok fallosza „elevenedik” meg.  A…..
Nincs új a nap alatt. Vagy talán mégis? Házi kedvenceinkre már rég kivetette hálóját a divatipar, most a szex ipar szemelte ki őket.  Clement Eloy francia desiner a Hotdoll feltalálója, a termékkel segíteni kíván a kanos kutyáknak, és a lábukat húzó gazdiknak. A feltaláló…..
SexWorld Vibrátorok és Dilidók 2009.03.04 14:42:00
Tagadhatatlan, hogy az egyik legnépszerűbb szexuális segédeszköz. Egyaránt használják, nők, és férfiak. A szexuális segédeszközök már nagyon régóta léteznek, állítólag már Kleopátra is készítetett magának egy ébenfa műpéniszt, de a legrégebbi lelet kb. 30 000…..
Nincs olyan ember akinek, ne lenne valamilyen gátlása, az azonban nem mindegy, hogy az milyen mértékű, és miben nyilvánul meg. A gátlás nem más, mint blokkoltság, ami feloldható, de egyre jobban el is mélyülhet. Rengeteg fajtája létezik, sok ember gátlásos a külseje miatt,…..