Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pandacsökiboborján

0 bejegyzést írt és 1173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellene feledni, hogy Oroszország az egyik bástyája az Európa irányába terjeszkedő szélsőségesek elleni küzdelemnek. Miközben a KGB utódszervezetének igazgatója Washingtonban értekezik, sokan még a szerelmi életüket is a putyinozás jegyében szerveznék. Magam is…..
Mi meg azt hittük, hogy Matolcsynál nincs dilettánsabb jegybankár a földön. Jó érzés, hogy van, de egyszerűen értetlenül állunk a történések előtt. Amit Thomas Jordan vezetésével a svájciak csináltak, az már most bekerülhet a Guniness rekordok könyvébe a tök feleslegesen…..
pandacsökiboborján 2015.01.18 19:49:19
Milyen érzés, ha fél napon át bezárnak egy repülőgépbe, amely nem tud felszállni például köd miatt? Kevesen tudják a választ, de aki beleszalad ilyesmibe, biztos megemlegeti. Az utas majdnem teljesen kiszolgáltatott, miközben persze a légitársaság alapvető érdeke, hogy ne…..
pandacsökiboborján 2015.01.13 10:11:34
@galaxiscsirke: igen,a magyar utasok meg kapnanak mar 15 perc varakozas utan rantott hust,meg kenyeret,mert nehez kaja nelkul kibirni 1-2 orat,ugye...
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok,    az én sztorim rövid lesz, nem untatlak titeket a rizsával, csak…..
Hiába lel az egyszeri utas olcsó repjegyet, ha a bejutás a városba, meg a szállás ára égbe nyomja a költségeket. London jó példa arra, hogy különösen könnyű beleszaladni irgalmatlan kiadásokba, de aki résen van és ismeri az olcsó szolgáltatókat, hatalmasat spórolhat. Íme a…..
pandacsökiboborján 2014.11.15 11:42:28
@sullyedohajo: felre ertes ne essek,de egy ilyen utba nem fer bele,pl egy kave,vagy hideg sor,mert az 2 vagy 7 euro?
Amugy London egy putri, olyan,mint egy raktarnegyed. Ha nem lenne ott a vilag minden reszerol osszerabolt ertek a muzeumokban,nem eri meg oda menni...Europanak a csatornanal van vege...
Mindenféle pénzintézeti leminősítésnél, meg hitelügyi bóvli-fokozatnál többet mond el a magyar közállapotokról egy mai hír: Magyarországra látogatnak a legnagyobb brit szendvicsgyártó cég munkatársai, százával toborozni takarítókat és gépkezelőket angliai vendégmunkára…..
pandacsökiboborján 2014.11.11 11:55:25
@Brix: nem zavarnak ki senkit sem,csak aki munka nelkul jon ide az nem kapna semmi segelyt...meg mondjuk ujakat nem engednenek be,ami ertheto is,mert tele van az orszag,de rengetek a del-europai is es erdekes modon a 3. legnagyobb nemzetiseg a nemet...amugy az angolok kepzettsegevel es munkamoraljaval nagy gondok vannak...
pandacsökiboborján 2014.11.11 12:28:54
@Brix: ez igaz. Szerintem a gond nem a kelet -europaiakkal van ( nelkuluk nehany agazat azonnal bezarhatna ) ,hanem a sok ,dolgozni nem akaro moszlim bevandorloval, csakhat ha Mr. Farage ezt igy mondani ki,azonnal lerasszistaznak....
pandacsökiboborján 2014.11.11 12:31:06
@♔batyu♔: Demszkyek-Gyurcsanyek soha nem voltak baloldaliak, ok azok a vadkapitalistak,akikrol pl. Micheal Moore filmje is szol. Az igazi balosok a Fideszesek.
A devizahitel háború már évek óta zajlik a bank, a kormány és a hitelfelvevők között. A háborúba menet közben becsatlakoztak ügyvédek, hiénák, máltai szeretetszolgálatosok és az érdekvédelmi szervezetek. Az elmúlt évek folyamataiból nagyon jól lehetett látni, hogy a…..
Közleményben fényezi a Budapest Airport azt a szolgáltatását, mellyel kikerülhető a biztonsági ellenőrzés előtti sor. A Fast Track viszont szerintünk nagyrészt lehúzás: olyan valamiért kérnek pénzt, amit illene ingyen is biztosítaniuk. Az elmúlt időszakban egyre többet állunk…..
A magyar stand-up egyenetlen fejlődését remekül mutatja, hogy a műfaj egyik legnépszerűbb és legrutinosabb alakja még csak a harmincas évei közepét tapossa. A szentesi származású Kőhalmi Zoltán első éves építészmérnök-hallgató volt, mikor írásaival elnyerte a…..
Magyar cég-e ez a Wizzair fapados légitársaság, amely hamarosan a londoni tőzsdére léphet? Szeretjük-e mi magyarok a Wizzairt, vagy árulónak tartjuk? Nem könnyű kérdés, két erősen eltérő álláspontot képviselnek azok, akiknek egyáltalán bármi eszébe jut e kérdésről, akik…..
pandacsökiboborján 2014.06.01 00:39:06
A brutális apartheid és ami mögötte van   -kb- „Fehér személy az, aki megjelenésében nyilvánvalóan fehér ember benyomását kelti…!” A náci párt által meghozott nürnbergi faji törvényeken is túltettek azok az intézkedések,  amiket Dél-Afrikában foganatosítottak a…..
pandacsökiboborján 2014.04.27 23:40:03
@_most_: ez így van,a magyarok balfaszok
2010-ben a kétharmados győzelem után sokan csodát vártak a Fidesztől, hiszen a kétharmados politikai hatalom lehetőséget adott rá, hogy politikai kompromisszumkeresés nélkül megvalósítsák azokat a szükséges strukturális reformokat, amelyekre Magyarországnak már 25 év szüksége…..
pandacsökiboborján 2014.04.19 15:33:04
@high up!: ezért keres ötödannyit,mert egykulcsos adó van?! Azért keres annyit,mert a magyarok közt semmi szolidaritás nincs, nincs érdemi szakszervezeti tevékenység és ha valakinek nem tetszik,mint nekem, csak kilép és elmegy külföldre dolgozni...ugyanazzal a technológiával dolgozom,ugyanarra a piacra termelek kicsit szarabb munkaszervezéssel,mégis 5ször annyit keresek.
Az ország szempontjából hatalmas hátrány lász,hogy a képzett munkaerő vándorol el...
A GDP/fő adatba meg bele lehet kalkulálni az 1 millió semmirekellő romát,akik SOHA nem fognak dolgozni és miattuk egyre nagyobb térségekben semmilyen gazdasági tevékenység nem folyik...
pandacsökiboborján 2014.04.19 16:57:22
@J.László: ezt elbaszni...el fog sivatagosodni az az ország
A paksi bővítés kapcsán az egyik legfontosabb kérdés, hogy miért is van, illetve volt szükség ilyen gyors döntésre, és miért kellett kihagyni (akár a népszavazás révén, akár a szakértői véleményekben vagy mély elemzésekben megnyilvánuló) nyilvánosságot egy ekkora…..
Jelentősen átalakult a munkaerő-piac az elmúlt 10 évben: lassúbb a növekedés, elöregedik a munkaerő és ezzel együtt a piac, folyamatosan változik a szolgáltatáspiac, a munkahatékonyság erőteljes növekedése. Ezek után nem meglepő, hogy „lyukak” keletkeznek a rendszerekben, a…..
pandacsökiboborján 2014.01.26 23:52:28
@Doomhammer:
ez elképesztően általános valami volt... gondolom olyan szakemberek,akik semmihez sem értenek.
" Mint állítják, egészen más képességeket és tudást várnak el a munkáltatók egy menedzsertől, mint korábban" például,hogy ne vigyenek csődbe olyan cégeket,mint a General Motors, lehetőleg legyen mérnöki tudásuk ( is) :)))
1. Bármelyik raktárra licitálj bátran! Olyan nincs, hogy egy raktár veszteséget hoz. Minden raktárban van valami, ami baromi értékes. 2. Ha egy raktárban látszólag csak értéktelen kacatok vannak, akkor sem kell pánikolni. Valamelyik értéktelennek látszó kacatról hamarosan ki fog derülni, hogy…..
pandacsökiboborján 2014.01.19 23:28:20
A szocialista párt adós a magyar társadalom alulnézetből történő elemzésével és az erre épülő programmal. Fejet hajt az MSZP az egykori 2. magyar hadsereg Don-kanyarban elesettjei előtt. A főhajtás rendben van. Az viszont nagyon nem, hogy „hős katonákat” említ az ezzel…..
pandacsökiboborján 2014.01.19 10:14:33
@TothLali: az 50 millióbnagy részét a komcsik pusztították el,sokszor tudatosan,amikor például a nem orosz nemzetiségű katonáikkal rohamoztatták a páncélosokat...hőssé pedig attól válik valaki,hogy mennyire bátor,önzetlen módon képes viselkedni a harctéren,ennek semmi köze ahhoz,hogy melyik oldalon harcolt!!!
Amúgy meg kit érdekel az MSzP?! A Jobbik úgyis beelőzi őket, és a következő választáson már lehet be se jutnak...
pandacsökiboborján 2014.01.19 10:35:15
@felcsutisuttyo: pici Sztálin,most már menj pihend ki a Vodkát!!!
pandacsökiboborján 2014.01.19 11:03:34
@wmiki: szerintem a normális emberek nem maradnak a korrupció királyainal, de tény,hogy a két szar közül ők a kevésbé szarok. Ez viszont jól leképezi Magyarország állapotát,mint a '30-'40-es években...
Kazincbarcika kedvenc építőipari cége, a Serol-Bau Kft. 2010-ben megbízást kapott a várostól 6 darab buszváró kivitelezésére 27,5 millió forintért. Az egyenként 4,5 millióba kerülő építményekben le lehet ugyan ülni, de széltől, esőtől egyáltalán nem védik a buszra…..
pandacsökiboborján 2014.01.14 21:15:06
A brit gazdaságot óriási veszteség érné, ha erősen korlátozná a bevándorlást, vagyis a számok alapján kijelenthető, hogy a britek tulajdonképpen hálával tartoznak a bevándorlóknak.A brit politika egyre ellenségesebb hangot üt meg a bevándorlással és a bevándorlókkal –…..
Szerencsétlen szánalmas Budai Gyula nem is gondolta, hasonló kvalitású kiflis szőke párttársával egyetemben mekkora szállóige kialakulását segítette, amikor Oszkó Péter Wizz Aires pályfutásán értetlenkedett. Szerény űrtartalmú elméjéig max annyi jutott el, hogy őt ugyan a…..
Annak ellenére, hogy az Egyesült Királyság lelkes támogatója volt az Európai Unió 2004-es „keleti nyitásának”, hónapok óta brutális adok-kapok megy a helyi médiában a keleti-európai bevándorlókról és annak hatásairól. Bizonyos konzervatívok, miután elmondásuk szerint a…..
pandacsökiboborján 2014.01.11 14:48:10
@Brix: ez igaz,de miért nem lázítanak mondjuk a németek ellen,abból is rengeteg van itt. Másrészt meg sztem inkább a cigányokkal van gondjuk...meg a moszlimokkal,de ez már ugye rasszizmus...a főnököm valamelyik nap kérdezte,hogyan lehetne még magyar kollégát szerezni? De mondtam neki,hogy nehezen,mert ennyi pénzért nem jönnek ide,mert a kontinensen jobban kereshetnek,pl Németországban...amúgy szakmunka szempontjából nem is a legjobb Britannia...
Képzetlen munkaerőből hatalmas a felesleg, míg képzett dolgozóból hiány van. Ezt a rést csakis úgy lehet szűkíteni, ha az államok megszervezik a munkáltatói igényekhez igazodó oktatást.A munkanélküliség aggasztóan magas, az ember azt gondolná, hogy azok a cégek, akik…..
pandacsökiboborján 2013.11.23 11:59:37
@igazságos: hát igen...Magyarországon nem éri meg dolgozni. De ez a magyar menedzsment kreatúrája: ugyanolyan technológiával,ugyanarra a piacra termelnek,mint mondjuk egy német cég...csak ott megfizetik az alkalmazottat,a magyarok meg nem. Pár év és a magyar ipar összeomlik,mert nem lesz szakember,csak jogász-politológus-közgazdász-média és kommunikációs ember meg műkörömépítő-fodrász...
Sikert jósolok Debreczeni József új könyvének. A fideszes rablógazdálkodás című kötetből részletek láttak napvilágot különböző újságokban, a szerzővel tévé- és rádióinterjúk készültek, egyszóval működik a beharangozás. Körülbelül félmillió emberhez jutottak el…..
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
Napi kínzó kérdés Lendvai Ildikótól: "Mi az oka annak, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kiemelkedően magas az elzárással sújtott fiatalkorú szabálysértők száma?" - kérdezi a veterán szocialista képviselő asszony a belügyminisztertől. Pintér Sándor pedig precízen…..
Valami ilyesmitől tarthatnak Bajnaiék, amikor prüszkölnek az igaziszavazós választásra. Tegnap a Mokkában az SMS-szavazáson akkora győzelmet aratott az MSZP, amit még a rendszerváltás előtt elért eredményeik mellett sem kell szégyellniük. 9:19-kor a szavazók 96 százaléka…..
pandacsökiboborján 2013.08.28 21:07:46