Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trixi1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves díszmarháim! Megfogalmazom én, pontosan és a nyilvánosság számára is érthetően, de meg ám, csak győzzétek az ablakotokba tenni! Művészkéim, nyolc éve guggolunk a hatalomért, már azt hittük, hogy soha nem jön el ez a pillanat, de szerencsére tavaly meglett. Nem…..
Trixi1 2011.10.13 11:03:08
A social network háborút már nem Magyarországon vívják, de még csak nem is Európában, így - ahogy a Blog.hu blogján is olvasható - nekünk is lépnünk kellett. Az Indanet augusztus elején elolvad, de az Indafotót érintő funkciók megmaradnak, sőt, könnyebb lesz őket használni! A…..
Kedves Felhasználónk!Lényegesen egyszerűbb lett az avatarok kezelése az Indán. Mostantól bárki, aki rendelkezik Indapass-szal, tölthet fel profilképet, ami a nickje mellett jelenik meg a Blog.hu-ban vagy az Indafotón.Ehhez nem kell mást tenned, mint belépned a profilodba, majd a…..
Trixi1 2011.08.03 09:50:11
@lordblog: A feltöltött avatar képem fejre állt. Hogy lehet a rendes nézethez megfordítani?
Filmdroid Cyborg She 2009.03.03 20:09:29
Kwak Jae-yong dél-koreai rendező ( The romantic president ) dirigálásval forgatott japán film, a szuperszép Ayase Haruka főszereplésével, aki nagyon bűbáj volt végig. A sztori a már agyoncsépelt "visszaküldtek a jövőből, hogy megmentselek" feeling, csak itt most nem egy…..