Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tron.

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor Wilfred Martens-szel, az EPP vezetőjévelForrás: belfoldihirek.comKOMMENTÁROrbán Viktor legnagyobb külpolitikai baklövése az, hogy nincs „hátországa” Nyugaton.     Orbán Viktort és kormányát számos jogos kritika érte az utóbbi…..
Ma Gyurcsány Ferenc az ügyészség előtt, az Index szerint azt mondta:  „rá kellett jönnünk, hogy évek óta más zajlik, nevezetesen az, hogy a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára”. És akkor lehet sajnálni, szeretni, utálni, szopni, nyalni, ütni,…..
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
tron. 2011.02.06 22:01:18
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
Az első hír: Csoportosan, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt 10 hónap - két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte elsőfokú döntésében a Pesti Központi Kerületi Bíróság Samu Tamás Gergő jobbikos országgyűlési…..
Olvasónk hiába mutat fizetési hajlandóságot, semmilyen rugalmasságra nem számíthat bankjától.Családunk 2006-ban 2 db jelzáloghitelt vett fel az ERSTE Banktól, mindkét hitel a fiam nevén van (ő volt a "hitelképes" az akkori elvárások szerint). 2 külön ingatlanról van…..
Vermes Géza első Jézus-könyvét már korábban ismertettem ebben a rovatban. A szerzőnek azóta már magyarul is megjelent az ötödik ilyen tárgyú kötete Jézus hiteles evangéliuma címmel (Osiris, Budapest 2005; az angol eredeti: The Authentic Gospel of Jesus, Penguin, London, 2003).…..
tron. 2010.09.19 01:38:55
hm ja csupán még annyi az elsö hozzászóló ...utolsó idézetében tévesen idézi a jános 1.1 -t mint szentháromság alapjaként sokan...ez lábjegyzetben ott a kezdetben levő Isten ,aki szól valakihez ,hogy teremtsünk embert ami képmásunkra " Jézushoz beszél Isten..,,ezáltal Jézus a Logosz(szó)vagyis késöbb azzá válik,amikor lejön a földre ,a jános 1.1 folytatásaként kiderül hogy miben eggyek az atyával és a Szent Lélekkel:szándékban.
Azt ,hogy ez három egy lenne sehol sem írja a Biblia :tesség megnézni..már ha megtaláljátok..)))
Istennek saját neve van és az nem jézus:zsoltárok 83.rész 19,20 verse.Tessék megnézni.Egyébként csak gondoljunk bele ,ha Isten halt volna meg,mi módon támasztotta volna fel Önmagát.
Csak a zsidók rettenetesen félnek e névtöl és ezért kihagyták belőle és mindenhova az Úr fordítást rakták.Hiszen tudják e név nevében,mondják azt szenteltessék meg Te neved...: melyik név?...jöjjön el Te országod...hol van ....az? mennyekben...és miképp úgy itt a földön is....nos ezt várjuk jelenleg...és .ezt folyamatot írja le a 2000 ezer éve mondogatott ima ,de csak kevesen tudják mit jelent.
Egyébként még anniy segitségül a hozzászólónak ..itt végén:Jézus nem ugyanazon tesben támadt fel ,mint ahogy meghalt,ne is tehette,mert ha egyszer feláldozta a tesét...mégegyszer nem támadhat fel ugyanazon test..ez pontosan az áldozat lényege és logikája miatt van így.
JT BLOG Isteni üzlet? 1. 2010.07.18 07:53:44
Ehhez a bejegyzéshez nehéz megfelelő bevezetőt írni, ezért csupán egy kérdést írok le. Van-e esélye annak, hogy Jehova Tanúi szervezete jó üzlet valakiknek? A saját véleményem az, hogy igen. Ezen véleményem okait szeretném összegyűjteni ebben a…..
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
tron. 2010.05.25 20:45:30
A dysthymia.blog.hu gazdijától kaptuk a következő írást:A történet talán 6 éve játszódott. Elszántam magamat, hogy elmenjek egy „ESZO masszázst” ígérő lányhoz. Ő is teljes névvel hirdetett (és persze arccal - pixeles fejű lányokhoz elvből nem megyek), de mivel…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
Rendkívüli felmondással szeretnék felmondani jelenlegi munkahelyemen, közel 10 éves munkaviszonyom van, de nem egy helyen csak ugyanannál a cégnél . Jelenlegi helyemen kb. másfél éve vagyok. Kb. fél éve sok minden megváltozott nálunk a régi osztályvezető távozásával, mert…..
Okkal gondolhatnánk, hogy sanyarú sorsuk van mostanság a luxusjacht-gyártóknak, hiszen még ha maradt is pénze valakinek, nem biztos, hogy olyan látványos ingóságba szeretné azt fektetni, mint egy hatalmas hajó - attól is tartva, hogy ellenségei Búvár Kundot játszanának.Úgy tűnik…..
Egy hónap múlva lejár az álláskeresési támogatásom. Azóta folyamatosan felkeresem a munkaügyi központot. A következő megállapításra jutottam. Január óta vagyok munkanélküli.   A központtól egyetlen egy állásajánlatot nem kaptam. Iskoláim befejezés után 3 évet…..
Subba Átverős orosz módra 2010.01.14 09:00:00
Az oroszok, mint mindent, ezt a műfajt is sokkal keményebben csinálják, mint bárki más.  ..
tron. 2010.01.14 16:59:30
A múlt heti első részben röviden felvázoltuk a szabadkőművesek vélt (vagy valós?) genézisének több forgatókönyvét és megismerkedhettük a két nagy áramlattal (az angolszász és a kontinentális, vagyis a reguláris és az irreguláris közötti különbségekkel). Nézzük meg…..
A karácsonyi időszak velejárója a híriparban a virtuális karácsonyi képeslap és az év végi összegzés, annyi mindössze a különbség, hogy ezekkel már szenteste előtt bőven hányásig elronthatjuk a gyomrunkat. Így a céglogós fenyőfadíszek és a szupercuki mikulássapkába…..