Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs

25 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyvenhét éves korában elhunyt Adam Yauch, a Beastie Boys egyik alapítótagja, akit mindenki csak MCA-ként ismert a műfajban. Yauch fültőmirigyében még 2009-ben fedeztek fel rosszindulatú daganatot, amit azonnal kezelni kezdtek. Akkor azt nyilatkozta, hogy mivel igen korai stádiumban…..
Kellene valami minőségbiztosítás ebben a reklámszakmában, mert úgy tűnik, minden szart el lehet adni ebben az országban... A TV2 igazi sajtóközleményben jelentette be, hogy milyen hűdeszuper flash mob-ot sikerült csinálnia az újabb jövőbeni bukta műsorának.Ezt írják:A flash…..
A Bp Butik is megkapta a Fanta trendriportját, hogy aszongya mit csinálnak ezek a mai fiatalok. Baromi érdekes, minden benne van a pizzaevéstől a tetoválásig, de minket persze az öltözködés/vásárlás érdekelt volna. Nos erről sajnos elég keveset találni benne, de annyiról azért…..
Az amerikai nagy portálok ki szeretnének jönni három új bannermérettel. Most egyelőre tesztelik ezeket a lehetőségeket, de várhatóan elterjed és sok helyen fogják rajtuk kívül is használni. Erről egy nagyon jó összefoglalót írt _original, így a részleteket le se írom, nála…..
A fesztiválnak ugyan vége, mi mégsem adjuk fel. Küldj képet, amint éppen Te is SLOW alupalackjából iszogatsz, vagy épp a speckó sapkának hála Coke-fejjé változtál! Kitesszük ide, és örökké hálásak leszünk. Valamint, illetve sőt! Most te is elmondhatod, jól döntött-e a…..
A harmincegy éves tervezőgrafikus Újvidéken született, a Képzőművészeti Egyetem elvégzése után most az Iparművészeti Egyetem vizuális kommunikáció szakán doktorandusz. Emellett van egy saját boltja, ahol a a saját alkotásai mellett néhány másik fiatal iparművész munkáit is…..
Eszter huszonhét éves, a Szegedi Művészeti Szakközépiskola után előbb dekoratőri képesítést szerzett, majd a Magyar Képzőművészeti Egyetemen tavaly végzett tervezőgrafikusként. Ő a nővérével közösen alapított grafikai stúdió, a Pixel Sisters másik fele. Pályaműve…..
A harmincnégy éves tervezőművész az Iparművészeti Egyetem, vizuális kommunikáció szakán végzett grafikusként. 10 évet töltött a reklámszakmában, majd önálló céget alapított. Jelenleg húgával, Eszterrel közös grafikai stúdiójuk, a Pixel Sisters vezetője. Orsi szerint: A…..
A negyvenéves alkotó igazi nagyágyú. Eredetileg földrajz-rajz szakos tanárnak készült, ám 1996. óta főállású képzőművész. Európa-szerte számtalan önálló és csoportos kiállításon szerepelt, s persze az ARC plakátkiállítás rendszeres pályázója. Nemrégiben zárult…..
Harminckilenc éves szabadúszó tervezőgrafikus, aki a VISART Művészeti Akadémián, a francia École d’Art Maryse Eloy főiskola hazai partnerintézményében is oktat. Alkotásában elsősorban a Sziget, a fesztiválozók spontaneitását akarta kifejezni (innen a fröccsenés motívum).…..
Pollner egy érdekes kérdést dobott fel: egy olyan blog, amely egyértelműen egy reklámozó szándéka alapján készül, de blogszerűen működik, vajon reklámnak számít-e?A kérdés azért kiemelten érdekes, mert ha reklám, akkor fel kell tüntetni ezt a tényt - azaz ezt kelezni kell az…..
...csak persze nem kétdimenziós. További fotók jobboldalt -- vagy közvetlenül az Indafotó-albumban. Aki először bekommentálja, ki az esztéta, azt meghívom egy kólára!..
Huszonnégy éves budapesti képzőművész, épp most végzett a Magyar Képzőművészeti Egyetem intermédia tanszékén. A street art szcéna közismert alakja, de 2004. óta rendszeresen részt vesz galéria-kiállításokon is. Művészneve kedvelt motívumára, a három szemre utal, de nem…..
A Coca-Cola Magyarország igazi kuriózummal készül a Sziget 2008 fesztiválra: a jövő héten bemutatkozik az első valódi hazai tervezésű Coca-Cola alumínium palack. A korlátozott mennyiségben, összesen 30.000 példányban, kizárólag a Sziget fesztiválon kapható különleges kiadás…..
Glázer Attila fotója A huszonhárom éves budapesti fiatalember a VISART Művészeti Akadémia, a francia École d’Art Maryse Eloy főiskola hazai partnerintézményének hallgatója. A tanulás mellett tervezőgrafikusként, illusztrátorként is dolgozik. Becenevét még extrém utcai…..
Coca-Cola alupalack 2008 Hamarost 2008.08.07 11:43:00
Nemsoká olyat mutatunk, hogy...
Az eheti Naracs tele van jobbnál-jobb cikkekkel. Varró Szilvia nagyon érzékletes riportban számol be a Szikszói Gárda-vonulásról. „Közben újabb és újabb csoportok érkeznek; a miskolci vajda, Lakatos Attila legalább száz romát mozgósított, vele jönnek a legsúlyosabb arcok.…..
Jaj, most mi lesz? Idén megnyertem a tanácsadó kategóriát a Goldenblog versenyen! Először is nagyon örülök neki, kellenek az elismerések ahhoz, hogy az embernek több kedve legyen írogatni.A blog szeptemberben lesz három éves. Nem állítom, hogy folyamatosan jó színvonalon, de…..
Balázs 2008.07.23 13:53:19
Képzeljük el, hogy 1970-ben vagyunk, Vietnámban, mint az USA hadseregének az egyik parancsnoka. És akkor kapunk egy levelet, ellenőrizhetően a vietnami gerilláktól, a Viet-kongoktól, ami az alábbiakat tartalmazza: Holnap a szokásos amerikai menetoszlopot gerillatámadás fogja érni.…..
17.45 Asztalbontás van. Épp egy lemosható Firefox-tetoválás jár kézről kézre. Bár mondjuk nem biztos, hogy lemosható. Nincs ráírva. Irány a meetup.17.11 Na ok. Majd találkozunk Meetupon. Az ottani menü pedig: Kelemen Dániel (SQI) - A CMMI modellTörök Dániel (Indafon) - Új…..
Velvet-tesztelés közben akadtam a miniszterelnök adatlapjára, melyben az egyik trivia szerint: A legális letöltés híve, az iPodjához kapott programmal töltöget le zenéket az internetről 99 centért.Nos, legjobb tudomásom szerint magyarországi júzerek - ügyeskedés nélkül -…..