Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Von Schwartz, ha kérhetem

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyermekkorunk nagy népszerűségnek örvendő sportos vetélkedője szombat este újra vidám perceket szerzett számunkra. A Játék Határok Nélkül 15 év után került ismét képernyőre. A Magyarországon ’93 és ’99 között vetített vetélkedő eredetileg 1965-től futott a mai…..
Modorosblog Kerülethatározó 2011.12.06 06:00:00
Számtalan panasz érkezett vidéki olvasóinktól, hogy nekik nem mondanak sokat a Körút, Pest-Buda-Óbuda, Belváros, csepeli HÉV, Kalef, Kőki és hasonló belsős, összekacsintós elnevezések - ma az ő kedvükben szeretnénk járni egy kicsit, hogy ezentúl ne érezzék magukat teljesen…..
Már régóta halasztgatom ennek a bejegyzésnek a megírását, és minden egyes alkalommal, ahogy áthaladtam a Terminálon, megfogadtam, hogy elmondom a véleményem a Városban blog KÖKI-s posztjáról. És íme.Egyik kedvenc blogom a Városban blog, de most mégis vitatkozom velük,…..
Ennél eszementebb videót nem láttam még, jobb mint a Pirx kapitány és bármelyik részegemberes youtube gyöngyszem, Shaun Bortei-Doku olvasónk hívta föl rá figyelmünket, ezúton is köszönet!Az első kockáknál még azt hihetnénk, hogy a Halálcsillag vezérlőjébe csöppentünk,…..
A KÖKI mint óriási mocsokhegy és Mos Isley ma már történelem, de ez nem azt jelenti, hogy az egész környék rendezett lenne. A minap írtam például a Vak Bottyán és a Bethlen utca közötti placcról, és kicsit elfeledkeztünk arról is, hogy van itt egy kiserdő a bevásárlóközpont…..
Még el sem kezdett épülni a Terminál, szó nem volt róla, hogy lesz nagyobb posta is, amikor én már úton-útfélen arról beszélgettem a piaci árusokkal és a házunkban lakókkal, hogy baromi kicsi ez a Kossuth téri posta (kevés ablak, sok ember, hosszú sorban állás) és…..
Volt már egyszer szó a Piarista Központ átépítéséről és arról, hogy mi is lesz majd a tetőterében. A fejlesztők akkor meg is invitáltak megnézni az átalakítást, én meg azóta is adós vagyok nekik egy átfogó poszttal. Pedig közben nem csak az irodaszint készült el, hanem az…..
Az elemzők is zavarban vannak, ha az Apple részvényeinek három százalékos hétfői erősödését kell magyarázniuk, látszólag ugyanis semmi sem indokolta azt. Már leszámítva, hogy számos Wall Street-i szakember szerint a társaság papírjai alul árazottak, tehát úgy általában…..
Köki KÖKI, MÁV, csendélet 2011.09.08 13:38:00
Tudom, hogy volt már szó a KÖKI MÁV-os részéről, de nem tudom, kihagyni, hogy fel ne rakjam ezeket az újabb fotókat."Máma már nem hasad tovább", ezt a képet nem ott lőttem, ahol a múltkor, hanem a szembe oldalon - szimmetrikusan rohad a tető, mindkét oldalon, mert…..
 A "Kossúth utca" ügye valóságos táblahibacunamit indított el az Urbanistán: küldtetek mókás ajtófeliratot és félrefordított múzeumi ismertetőt is. Persze a legizgalmasabbak a közterületi értelmetlenségek: az Astoria és az Örs aluljárója után itt a Nyugatié…..
Von Schwartz, ha kérhetem 2011.09.01 18:21:22
@Grrr: a számozás már csak ilyen konzervatív módon a Duna felé csökken :)
Von Schwartz, ha kérhetem 2011.09.01 18:26:16
@ritmikus csimpifon:

Arról nem beszélve, hogy nem sikerült a két "új" megállót ugyanolyan betűszínnel kivitelezni, hihetetlen. A lényeget viszont (miszerint a régi feliratot átvilágította a neon) sikerrel tették tönkre.
Pár hete futottam bele egy furcsa kísérleti buszba a Deákon, gyorsan írtam is egy levelet a BKV-nak, hogy kiderítsem, mi a céljuk a meglepő tehénnel és melyik vonalra szánják. Kiderült, hogy nagy elképzeléseik nincsenek: rendszeresen tesztelik a gyártók járműveit, hogy képben…..
Pár hónap múlva debütál az új telefon, általában ilyenkor hagynak el egy-egy tesztkészüléket a cupertinói vagy kínai dolgozók. Egyelőre még szó sincs ilyenről, de tény: a tesztelők, zsebükben a prototípusokkal köztünk járnak. A 9to5Mac egyik olvasója talán meg is találta…..
Von Schwartz, ha kérhetem 2011.07.29 12:04:51
@mojszipupi: na EZT senki nem veszi itt be. Az _egyértelmű_ hogy az ott egy Apple alkalmazott (mert csak), na de Mikulás _júliusban_ ? Azért szép próbálkozás volt :)))
A Szent István park kapcsán már említettük a Budatétényi Rózsakertet, melyet most meg is látogattunk.A rozárium a XXII. ker. Nagytétényi út és a Park u. által határolt területen található, amely az Állami Gyümölcs- és Dísznövénytermesztési Kutató-Fejlesztő Közhasznú…..
Már régen akartam írni erről, de csak most tudtam fotót készíteni hozzá. Ilyen az, amikor a MÁV a BKV-val vállvetve utastájékoztat. Oké, hogy minden vagonajtó üvegére kiragasztották ezt a felhívást, de kisebb méretű a papír, mint amilyen írólapokra a 19. kerületi Eötvös…..
Von Schwartz, ha kérhetem 2011.07.07 00:02:48
David Gilliver nappal pénzügyi területen dolgozó átlagember, éjszaka fotó-és fényművész. Az elmúlt 20 hónapban 5.000 fontot és 200 éjszakát áldozott fel arra, hogy elkészítse lélegzetelállító és pszichedelikus fotósorozatát. Többek között a La Manche-csatornában,…..
Von Schwartz, ha kérhetem 2011.06.29 11:32:16
@kerdeseink: valószínűleg egy színváltós led lámpa vagy hasonló lehetett, amivel lassan húzta azokat a "mintákat" amik a képen megjelentek. És most elolvasom a blogját, hogy mivel csinálta :)
Most már tényleg, de komolyan, és igazán. Nem mondom, hogy itt a várva várt pillanat, de holnap tényleg lezárják a metrót a KÖKI és a Határ út között a BKK közleménye szerint. Ha valaki esetleg nem követte volna az eseményeket, annak kedvéért elmondom, hogy ennek eredetileg…..
"INGYEN ELSZÁLLÍTOM HÁZTARTÁSI GÉPEIT" Muszáj? Úgy értem most már, hogy elolvastam, akkor is elviszi a cuccaimat ha nem akarom? Mosógép, radiátor, számítógép, PÁNCÉLSZEKRÉNY? Az ilyenek "ingyenes elszállítását" általában titokban szokták végezni. De a…..
Úgy ám. A Facebook oldalunkon kommentben kaptuk a jelzést, hogy a T-Mobile brandelt készülékekre elérhető KIES-en keresztül az Android 2.2.1 frissítés. Tehát, akiknek TMH product code-os készülékük van, már kezdhetik is frissíteni.UPDATE: Telenor brandelt, tehát PAN végű…..
A következő történetben a Dezsoeke levelének vége felé feltett kérdés a legérdekesebb, miszerint mit tesz egy profi buszos cég, ha a járműve egyszer csak lerobban a főúton. Dezsoeke lányát és utastársait 6 órán át várakoztatták a hidegben, információk nélkül. Jöjjenek az…..
vérnyúl István Kovács... 2010.12.20 21:35:00
...ismét megcsinálta! Egy kreatív és tréfás karácsonyi üzenetküldő oldalra jut a szerencsés képrekattintó. Csak ajánlani tudom :)  ..
Új, spontán jelentkező sorozatot indítunk a blogon, a cél a budapesti utcákon látható meglepő jelenségek, tárgyak, személyek lefotózása. Olyan pillanatok megörökítése, amik felvidítják a napot, és egy percre mosolyt varázsolnak az arcra. És nemcsak mi fotózunk, ha láttok…..