Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piszok alfréd

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
piszok alfréd 2013.11.28 14:56:31
@bbjnick:
nemrég voltam Bulgáriában, ahol minden étteremben lehetett dohányozni és érdekes módon egyetlen egy turista sem panaszkodott... én már egy ideje leszoktam, de ezt látva én is rágyújtottam egy kávé mellett.
piszok alfréd 2013.11.28 14:57:43
@bbjnick:
nemrég voltam Bulgáriában, ahol minden étteremben lehetett dohányozni és érdekes módon egyetlen egy turista sem panaszkodott... én már egy ideje leszoktam, de ezt látva én is rágyújtottam egy kávé mellett.
piszok alfréd 2013.11.28 14:58:19
Vöröshajú lányok Helen (2) 2013.04.04 17:30:00
..
piszok alfréd 2013.04.04 21:10:03
A hétfőket utálhatjuk, a kedd viszont már egyfajta feloldást kell, hogy adjon. Mégis ilyenkor elindulni egy rövid egy napos gasztronómiai utazásra merész ötletnek tűnik. Nemcsak azért, mert túl korán indulunk és nincs időm a törzshelyemen elfogyasztani a sok éve töretlenül…..
piszok alfréd 2012.08.15 13:27:25
@gazell16:
én 10 évig jártam a világot, mint idegenvezető. voltam Afrikában a szavanna közepén olyan étteremben, amihez képest ez egy kis késdobáló. azt tapasztaltam, hogy a magyarok nehezen tudnak mit kezdeni ezekkel a helyekkel, nem tudnak felszabadultan viselkedni (egy kanál fehér valami felett, amin van egy szál rozmaring), ami nem egyenlő a részeg gajdolással. azt gondolom, hogy a mi mentalitásunknak is minden kategóriában található megfelelő hely. ha kénytelen voltam néha ilyen helyekre vinni embereket, másnap mindig bevallották, hogy otthon első útjuk a hűtőhöz vitt. márpedig ha több tízezerért kényelmetlen ruhában suttog az ember egész este,még ha ízlik is a kaja, két falat után elviszik előled, akkor minek ? van aki ezt tényleg élvezi és nem csak menősködni akar? még egy példa: akárhány híres embert sodort mellém az élet, hazánkba érkezve egyik sem a libamájzselét és a lazachabot kereste, hanem jó kajákat akart enni és tradicionális magyar kajákat. ilyeneket csak az Operabálon meg kormányfogadásokon esznek kényszerből.
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Néha nézünk nagyokat, hogy ezek kik? TOP12 Kedvenc oldalunk összeszedte, kik azok, aki fiatalon/főiskolás korban nagy reménységnek számítottak, de a profik közé kerülve nem azt hozták, amit előzetesen vártak tőlük a szakemberek.Szívesen összeállítanánk javaslatokból a…..
Kilátás egy barcelonai félsziget szállodájának 26 emeletéről - az Eclipse bár nagyon ott van Egy barátom – mellesleg 2 diplomás, világjáró értelmiségi – Moleskine notesze hátuljában vezeti, mik a legkülönlegesebb helyek, ahol már pisilt. Megvolt neki a Grand Canyon,…..
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..
piszok alfréd 2011.12.29 11:46:29
@malacz69 rezignált:

lehet itt okoskodni meg jogászkodni, de 2 szerencsétlent körbekordonozni, mintha veszélyesek lennének, zenét üvöltetni rájuk és reflektorozni a szemükbe az a gyökérség legmagasabb foka. ezek egy olyan kormány lépései, amelyiknek már nincsenek érvei és már nem tudják lelplezni a végtelen dilettantizmust és a mértéktelen rablást. göbbels tanuló lehetne ezek mellett...
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
piszok alfréd 2011.12.28 19:43:05
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

a " ratyi games"- re nem ad pénzt senki, mai hír. maguknak rendezik, van pénzük...
piszok alfréd 2011.12.28 19:47:27
@xxyati:
nem rúdugrás, hanem rúdra ugrás. két kategória lesz: vazelinnel vagy szárazon...
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
piszok alfréd 2011.12.14 10:26:26
@nyíregyházi betti:
én is ezt javalltam korábban, hogy az akciós cuccoknak csináljanak külön pultot, így aki tényleg ebédelni szeretne kultúráltan, nem áll 2 órát sorba az "egykávésok" miatt. aztán meg jöhet emiatt az ombuccman, hogy hátrányos megkülönböztetés meg szegregáció... ha meg a csövesek eszik a maradékot, mások meg elviszik a citromlét meg a ketchupot haza, az a biztonságiak dolga lenne.
és még egy dolog: a mekiben is sokan ücsörögnek egy kávéval órákat, kibaszva ezzel a helyre várókkal, de ott se nagyon tudnak ezzel mit kezdeni, csak csúnyán néznek...
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..
1. Nehezen vitatható, hogy helyes döntés volt a mostani kormány részéről az államadósság csökkentésére irányuló politikai szándékot - valamilyen formában - alkotmányos szinten megfogalmazni. 2. Vitatható, hogy helyes döntés volt-e a mostani kormány részéről az…..
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
Érdekes infót hozott le a Bors online kiadása: információik szerint az Összeesküvőket készítő Hajdú Péter illetve a műsor egyik szerkesztője nemcsak Alekoszt, de két másik VV-veteránt is megkeresett egy ajánlattal. A cikk szerint a VV5-ből első körben kiszavazott Cristofelnek…..
Kumin szerint Skizofrénia 2011.07.05 15:29:00
A skizofrénia vagy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása. (Wikipédia) Nem sokat kockáztattam, amikor tegnap az Inforádióban egy hosszabb beszélgetésen azt mondtam, hogy a mai strasbourgi EP plenáris ülésen a…..
Az előző posztom utáni kommentekből tanultam egy érdekes jelzőt: „szíjjártópetyai”. Ahogy ez a politikában lenni szokott, már a definíció megfejtéséhez sem mindegy, hogy honnan nézünk a szóra. Én azt mondom: a jobboldallal nem szimpatizáló kommentelő meghatározása…..
piszok alfréd 2011.06.25 10:56:15
@mxplanet:

tudod, ez olyan, mintha azt írnád a blogodban, hogy kumin állítólag a viktor nője volt az agárdi KISZ- táborban, aztán mindenki úgy cáfolja, ahogy akarja.
magyarul beleszarsz a ventillátorba, aztán kirohansz a szobából és a többiekre rázárod az ajtót...
„Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim.” (Dzsudzsák 2010-ben, via Markoferko)   Nem is ment…..
piszok alfréd 2011.06.09 09:05:41
www.transfermarkt.de/de/anzhi-makhachkala/startseite/verein_2700.html
azért nem ő itt az egyetlen drága játékos. a játékoskeret
vele együtt több, mint 10 milliárdot ér. ha megéri neki, hadd menjen, csak nehogy linduska elb.ssza azt a sok fizut a nagyon drága moszkvában. mondjuk, ezzel a fejjel biztos sokba kerül linda amúgy is... aztán lehet, hogy tévedek és a magyar britnyiszpírsz nem is a pénzért van vele, hanem intelligens és szexi a fogsora...
piszok alfréd 2011.06.09 09:23:39
@Melee:

pele 35 évesen levezetni ment new yorkba, hogy pályája végén egy kis pénzt is keressen. konkrétan évi 1,5 mió dollárt, ami akkor horribilis pénz volt a fociban. ő rossz példa, mert egész pályafutását egy klubban csinálta végig.(fc santos)
hogyvolt VV4 - 4X65 2011.02.18 13:00:00
Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a…..
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..