Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nirut

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy ez a blog NEM az anglisztika hivatalos felülete, ez egy hallgatói blog! Az anglisztika hivatalos egyetemi oldala itt érhető el (lásd még Hasznos oldalak), éppen ezért mindenkit megkérek, hogy a bloggal, annak tartalmával kapcsolatos kérdéssel,…..
 MA angol+pedagógia..
Gratulálok mindenkinek a (majd ősszel átvehető) BA-s diplomájához :)Pihenjétek ki magatokat, aki munkát keres annak sok szerencsét, aki masteren folytatja, annak sok sikert a felvételihez, aki pedig semmit sem csinál, azt irigylem :DŐsszel folytatjuk!..
Nyelvészet:     - nyelvészet     - morfológiaSávos fonológia:     - sávos fonológia..
Kedves Emberek!Pénteken bemegyek a suliba, ha valakinek kell valamiben (a valami alatt főleg nyelvészetet értek) segítség, keressen meg!Délelőtt tíz órától (kb.) leszek a suli aulájában. ..
A Könyves blogról átmentve... Videó még úgysem volt :)  ..
Itt van pár link, ami hasznos lehet így vizsgák előtt...Luminarium - Irodalmi cuccok: élet- és korrajzok, művekről infók, linktár 1350-1785  (Sir Gawain - Defoe/Swift/Pope)  Poets' Corner - Versek online Modern American poetry..
Végre angolos anyag :)Felraktam a kidolgozott anyagomat; ezek a tavalyi és az idei Lexicolgy & lexicography órák jegzetein, handoutjain alapulnak. A handoutok nincsenek feltéve, de témakörönként érdemes "hozzánézni" őket. Már csak a példák…..
Feltettem az órai handoutokat; én ebből tanultam, plusz 3 rövid összefoglaló az előző dogához. Ha megvan a Kis magyar grammatika, nem árt hozzáolvasni... Ja, van, ami kétszer van fenn, de azért, mert az egyik változat alig látható. Csak már nem akartam tovább vacakolni...Órai…..
Kézzel írott, VÁZLATOS jegyzet, érdemes kidekorálni a 100°%-os siker érdekében ;) Az olvasmánylista 2007-es!!! Ezért érdemes konzultálni Kiricsi Ágival meg Fabiny tanár úrral ez ügyben! READING LISTOlvasmánylistaJEGYZETEKIrodalom a reneszánszig ..
Végeztem a szakdolgozattal, úgyhogy mostantól teljes gőzzel üzemel a blog :DFelkerült majdnem minden, ami az oldalon is megtalálható volt; amit kihagytam, az a Windows SkyDrive-on ugyanúgy elérhető, akkor is, ha nincs kiposztolva (kivéve az Érdekességek rovat).Ha nem találtok valamit,…..
FEJLŐDÉSLÉLEKTANKidolgozott tételekBEVEZETÉS A FINNUGRISZTIKÁBASzintén kidolgozott tételsorIRODALOMELMÉLETua.JELENTÉSTANÖsszefoglaló ZH-hozNYELVTÖRTÉNETHangtörténet cetlik ..
ALKALMAZOTT NYELVÉSZET HandoutokAZ ANGOL NYELV VÁLTOZATAIKidolgozott vázlat SZEMANTIKA ÉS PRAGMATIKA JegyzetekSZÖVEGELEMZÉS GYAKORLAT Handoutok..
FONOLÓGIAKidolgozott jegyzet vizsgára..
Felkerült a SkyDrive-ra a félév anyaga; itt az összesítés, hogy mit találtok: IRODALOM Irodalom szeminárium jegyzetek Elsős irodalom jegyzet (középkor-Shakespeare) Irodalom vizsgához szükséges versek, novellák etc. Irodalom előadás jegyzetek  USA…..
A letöltések rendszere is változik: mivel nem férünk el semmilyen ingyenes tárhelyen, innentől a Windows Live Skydrive-on tároljuk a fájlokat és a blogon értesítünk benneteket az újonnan felkerült tananyagokról, jegyzetekről. A régi oldalunk március 31-ig üzemel, az ott…..
Sajnos az elöző szolgáltatónk megszünteti az ingyen hozzáférést, ezért váltunk. Remélem a blogot is ugyanolyan sikerrel tudjátok majd használni.(Ehm... már ha az oldal sikeres volt...) Jó tanulást!..