Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marfalkov (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell félni, nem fotós tartja az elbeszélgetést, és hidd el, hogy nem a nyelvtudás alapján fognak dönteni, hanem tényleg a kisugárzásod alapján. Ha azzal nincs gond, jó a beszélőkéd, akkor nyert ügyed van, ha nincs akkor bocs, ha ezt mondom, de nem túl sok esélyed van a…..
28/01/10 - Costa Maya, Yucatan, MX Nem is meséltem még Nektek, hogy a "sohasem veszek magamnak dohányárut" című elvem pár évvel ezelőtti dicsőséges feladása után a minap egy újabb "örökérvényű" elhatározásom mögül sikerült kihátrálnom: bizony, most már én is megtalálható vagyok a…..
Távol a fikától Beszarás 2010.01.09 08:58:00
08/01/10 - Sea Day Hát, gyerekek, amit eddig tapasztaltam a Dreamből, az bizony tízből tíz. Először is - ahogy arra számítottam - minden vadiúj, enni lehetne még a liftből is. Itt a staff mess néz ki úgy, ahogy a Fascinationön a vendégek étterme nézett ki. Tökéletes terítés, pincérek lesik minden…..
Marfalkov (törölt) 2010.01.11 18:09:38
Én fél évet vártam a kijutásra, szinte napra pontosan, Bálint 4 hónap alatt kijutott. A Gmn-nél jelentkeztem, és a Carnivalhoz, akkor nem volt Image interjú, és máshova nem is kerestek fotóst. Konkurencia volt, de ha van rutinod, jó portfoliód, és jól "fluent" beszélsz…..
Távol a fikától Festői 2009.11.12 22:16:36
12/11/09 – Nassau, BS - T-minus 53 days Bevallom, eddig csak akkor használtam ezt a jelzőt, ha már nagyon kellett kerülnöm a szóismétlést egy cikkben, de sosem kedveltem, túl modorosnak tartottam, és azt hiszem, a valódi jelentését eddig nem ismertem. Eddig. A tegnapi naplemente Half Moon Cay…..
07/11/09 – Freeport, BS - T-minus 58 days * A mai bejegyzésben Nógrádilaszi barátom kérdéseire igyekszem válaszokat adni, de előtte egy formai dolog: a dátum-tagben ezentúl mindig olvasható visszaszámlálás a Fascination szárazdokkba vonulásának napját hivatott követni. Ha úgy tetszik, én is…..
04/11/09 – Sea Day Kapitális szopás van kibontakozóban az én wannabe-főnökeim (AJ és holdudvara) számára. Tegnap beszéltem a dokival, megkérdeztem tőle, emlékszik-e arra a reggelre, amikor elengedett a karanténból. Pontosan emlékezett mindenre, méghozzá szakasztott ugyanúgy, ahogy én előadtam…..
03/11/09 – Nassau, BS Azért a tegnapi post ellenére történnek itt csodálatos dolgok is velem - ha van igazán komoly bűne az itteni kicsinyes lúzercsordának, az éppen az, ha miattuk felejtek el írni Nektek ezekről a szép dolgokról. :)..
Cozumel nevével valószínűleg mindig is össze fog fonódni bennem az az emlék, hogy ez volt az első hely, ahol leszállhattunk a hajóról és pár órára magunk lehettünk. A világ egyik legszebb tengerpartján sétálhattunk, szabadok voltunk és azt hittük, megfogtuk az isten lábát ezzel a melóval. Beültünk…..
Untitled Document 29/10/09 – Nassau, BS Ahogy tegnap írtam, mivel izolációmnak hála engem most várhatóan nem rohannak le az események, amelyekről beszámolhatnék, így most kívánságnapok vannak: kérdezzetek, mire vagytok kíváncsiak. Vajon az eltelt egy hónap ismeretében most is ugyanezt…..
24/10/09 – Nassau, BS Íme, én, közepesen büszkén. A kép ide kattintva megtekinthető nagyban is, ahol elolvashatók a feliratok...
Az Apple lényegében elismerte, hogy az eddig nyilvánossá vált hibáknál is több a baj a fehér MacBookok burkolatával. Korábban tudtunk ugye a sárgásodásról, meg arról, hogy a topcase időnként megreped. Most viszont az Apple bejelentette, hogy márciustól térítésmentesen…..
Na, itt az újabb iPhone-pletyka. A DigiTimes beszámolt róla, hogy állítólag az OmniVisions megrendelést kapott az Apple-től a következő generációs iPhone-ok CMOS képérzékelőjének gyártásához. Az új kameráról egy számadatot is megtudott az újság: 3,2. Ennyi megapixeles lesz…..
Marfalkov (törölt) 2009.04.04 22:54:06
@Severus: A tükörreflexeseknek nagyrészt redőnyzáras zárszerkezetük van ugye. A kereső meg tényleg sokkal jobb mint a panel. Pláne egy jó nagy tükörakna. :)
Marfalkov (törölt) 2009.04.04 23:31:51
@Severus: Jaja, én is elnézést kérek, hogy az 5 megapixeles izé bejegyzésnél offolunk. :)
Marfalkov (törölt) 2009.04.04 21:15:25
@MarciM: Így igaz. A tükörreflexnek meg ehhez semmi köze. Van a tükörreflexnél komolyabb zárszerkezet is(központi zár a középformátumú gépeknél), mégsem ezen múlik. Itt az optika és az érzékelő mérete az ami halálra ítéli a képminőséget. Fölösleges a megapixeleket feljebbtornászni, nem fog segíteni. Nézd meg a Sigma DP1-es kompaktgépét, amibe belerakták egy tükörreflexes gép érzékelőjét egy az egyben. Nincs tükörreflex, viszont van olyan képminőség, hogy kenterbe veri az összes többi kompaktot.