Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iqlight (törölt)

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta New drug on the block 2010.10.18 16:28:00
Ha eddig voltak is kétségeim afelől, hogy a kormányerők mindegyik tagja megőrült vagy legalábbis valami zseniálisan új anyaghoz jutott, a mai parlamenti felszólalások - a színe-javát összeszedtem az egymondatban blogon - minden kétséget kizáróan bebizonyították, hogy súlyos…..
Hiányzik reggelre egy kis bullshit? Indítsd ezzel a nagyon szép, pozitív, kissé beszédhibás (vállalkoszások) okosítással a napot. A 't' betűk, és a fellengzős, művidám hangulat húz!..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
iqlight (törölt) 2010.10.14 16:50:27
@Keldorn the One: Lehet nem is Orbán vagy a fityisz vagy a maszopsz a hibás hanem a tetvek, akik nem fizetnek adót? Most nem is értem ez honnan jutott eszembe ...
iqlight (törölt) 2010.10.14 16:57:26
@Bokány: Azon elgondolkodtál már, hogy egy hírt minden hátsó gondolat nélkül értelmezel mielőtt böfögöd a faszságaidat? Könyörgöm mi a faszért baj az, hogy felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy segítsenek? Te tényleg ennyire sötét vagy?
iqlight (törölt) 2010.10.14 17:06:37
@az igazi Sipi: Igazad van. Belátom most már, nincs mese, ha lenyúlták, lenyúlták. Az összes pénzedet még azt is ami nincs gondolom. Mert hát ezt akarja Orbán meg az egész kormány, a Te pénzedet. Csakis ez lehet a céljuk. Hmm. Teljesen logikus, megértelek, hogy így gondolod, nem akarnálak meggyőzni az ellenkezőjéről, úgyhogy szeláví. A többiektől is elnézést kérek Orbán nevében, hogy lenyúlja a pénzüket, mert ez ugyebár csúnya dolog.
Bocsi.
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
iqlight (törölt) 2010.10.14 08:06:11
@Lámpavas: Na látod, erre már nem jut el az Orbánt szidók észjárása. Nem is érdekli őket, ha itt világelsők lennénk mindenben akkor is fityesz törpe és hasonló jelzők repkednének attól a megmaradt pár százalék agyhalottól akik nem látják a fától az erdőt. Ez van, szerencsére egyre több ember fejében kapcsolják fel a lámpát.
iqlight (törölt) 2010.10.14 08:14:02
@Videofon: Zavar, hogy egy mondatnál többet le tud írni? Ja vérj, igazad van! A marha. Meg a szemét fityisz orbán viktátor. Tudom, igazad lehet, és az emberek 75%-a birka, ostoba, vak, 20%-a mondjuk eltévedt radikális, vagy tkömtudja, és Ti, a maradék, ti láttok mindent jól, ti láttatok mindent jól, láttunk is erre 8 évnyi példát, köszönjük szépen.

Történik valami az országban, ami kurvára nem tetszik nektek, és persze, hogy találtok mindenben kivetnivalót, mert zavar, hogy akár jól is elsülhet. Megértem, dühös kisgyerekek vagytok, majd kinövitek. Talán.

Még valami: lopnak-e? Biztos, talán még többet is mint az mszp-s bagázs, ki tudja, se te se senki csak a beavatottak tudják. Ha az ország emellett esetleg mégis kezd kilábalni a szarból, akkor nem mindegy? Az a baj, hogy most nem az mszp-s bagázs lop? Komolyan nem értelek, neked nem kurvára mindegy?!?
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
iqlight (törölt) 2010.10.13 21:03:31
iqlight (törölt) 2010.10.13 21:05:21
@Bakonyi helyett Illést a börtönbe hogy ellenőrzöt?:
És ki a jóbüdös francot adóztatnál meg te okostojás?
  Az ipari katasztrófa kapcsán csak kibontakozott egy olyan ideológiai vita, amelynek során az emberi hülyeség végtelensége és határtalansága újra manifesztálódhatott végre, mert már ugye nagyon hiányzott ez az élmény. A kormány állami ellenőrzés alá vette azt a…..
iqlight (törölt) 2010.10.13 12:40:07
@andrush: Te hallod lenne egy javaslatom. Ezt az okoskodást add már elő egy kolontári kitelepített emberekkel teli sportcsarnokban, mondjuk néhány szerencsétlenül jár hozzátartozó jelenlétében.

A hozzád hasonlóaknak egyetlen dolgot kívánok: legyen szép a temetésed ...
A jogos felháborodást okozó vörös iszap katasztrófa számtalan jogi kérdést vet fel, amit a szakemberek is jó részt megválaszolatlanul hagytak. A vezérigazgató rapid letartóztatásának kommunikációja is inkább hirtelen bűnbakkeresési kényszerre utal, mint az ügy valós…..
iqlight (törölt) 2010.10.11 22:25:08
@dark future: Emberek! Agyat bekapcsolni!!! Ügyvédkék is! Balos jobbos akármilyen nem tűnik föl senkinek, hogy egységes a végeredmény? Mi az úristent Viktorztok meg diktátoroztok? Milyen jog haláláról óbégattok csesszemeg? Csak nem az a folyamat játszódik le az agyatokban, hogy itt most bizony nem fogja megúszni a felelősségre vonást a felelős, nem úgy mint a rengeteg ügyvédi ripacsperben, ahol patkányabbnál patkányabb ügyvédek pusztán az ügyfelük érdekét szolgálva védik a saját "igazukat"? Ez amolyan belső vészharang nálatok? Lehet, hogy ezért utálják ennyien az ügyvédeket?
  Nem sokszor tud olyan képi világot produkálni a szokásos esti híradó, hogy el kelljen kapcsolnom. Valamelyik nap viszont, amikor kistotálban sugározták, amint egy póznához láncolt, a vöröslő iszapban csatakosra ázott, habzó szájjal vonyító-vergődő kutyát két ember…..
iqlight (törölt) 2010.10.09 20:55:56
@blokkos: A kommentedből a gyógykezelés szóra hívnám fel a figyelmedet. Tükör előtt mondogasd el párszor. Talán leesik...
A Sziget Fesztiválon és a 14. Európai Szkeptikus Kongresszuson is bemutattuk alábbi plakátunkat. A megtekintéshez ajánlott a Fullscreen nézet és a nagyítás/kicsinyítés gombok használata. Svindli termékek és szolgáltatások  ..
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
iqlight (törölt) 2010.10.04 21:04:25
Kedvenc autókereskedőnk ismét kitett magáért.NÉHÁNY CENTI NYILVÁN CSAK RÉSZLETKÉRDÉS. ELMÉLKEDIK AKINEK A KICSI VAN, DE HAVER, NE ÁMÍTSD MAGAD, MINDEN MILLIMÉTER SZÁMÍT. AHOGY RÁFESZÜL A PUHA BŐR AZ ÜLÉS VÁZÁRA KISIMULNAK A RÁNCAID, TUDOD HOGY JÓL VÁLASZTOTTÁL. AZ…..
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Olvasónk hiába mutat fizetési hajlandóságot, semmilyen rugalmasságra nem számíthat bankjától.Családunk 2006-ban 2 db jelzáloghitelt vett fel az ERSTE Banktól, mindkét hitel a fiam nevén van (ő volt a "hitelképes" az akkori elvárások szerint). 2 külön ingatlanról van…..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
iqlight (törölt) 2010.09.14 10:16:45
@simonmondja.: Ez így azért egy kicsit túl egyszerű. Időközben olyan szintre kúszott a CHF, hogy nemhogy a kezdő szintre lépne vissza aki így jár, hanem nagyon csúnya mínuszba. Annyira csúnya mínuszba, hogy ez még akkor sem fair, ha Grisa hozzászólását megnézed, valóban, a forint hitelesek már egy ideje jóval többet fizetnek, node ez alatt a pár év alatt ők messze nem buktak annyit mint teszem azt egy CHF hiteles ezekkel az árfolyamokkal. Kurvára nem egyszerű ez az egész kialakult helyzet, bár könnyű lenne elbagatelizálni.
iqlight (törölt) 2010.09.14 10:42:20
@ÁkiBáki: "Lassan lassan azért csak eljutunk oda, hogy tudomásul vesszük, nincs ingyen ebéd"

Úgy érzed, hogy aki CHF hitelt vett fel, az teszem azt 20 év alatt nem tejelt volna, változatlan CHF mellett is bőven eleget a bankoknak? Hol itt az ingyen ebéd?!?

Arról nem is beszélve, ha nem annuitásos a hitel amiről beszélünk ugye ... Mondjuk 8 évig csak a kamatot fizeted. 8 év után pedig szembesülsz azzal, hogy a felvett X összeget elkezdenéd törleszteni, de má 1,5X vagy 2X a tartozásod.
iqlight (törölt) 2010.09.14 10:43:05
@pamut: Egy posztot olvass vissza, én is ezt próbáltam vázolni csak nem ennyire részletesen. Értsétek már meg, hogy az albérletes nem ellensége a devizahitelesnek, nem erről szól a dolog. Te az albérletedben minden hónapban kidobod a pénzt az ablakon, és ebbe inkább ne is menjünk bele. Gondold végig, nem ilyen egyszerű, hogy nem kell lakás blabla. Ez nem anglia, ez magyaroszág, és más volt a helyzet pár éve. Adott a helyzet, megoldás kell.
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
iqlight (törölt) 2010.08.27 18:30:00
@Orbán már tényleg elég, húzz a p.csába!: Szerintem meg az ilyen bér blogger köcsögök takarodjanak a jó kurva anyjukba, veled egyetemben.
iqlight (törölt) 2010.08.27 18:32:24
@nezavarjmasokat: Így is van dögöljön meg mind. Rágd tovább a chipset az albérletedben hülyegyerek.
Olvasónk melankolikus hangulatú leveléből kiderül, mit érez a fizetési nehézségekkel küzdő adós.Csak élni szerettünk volna. Nem fényűzésben. Csak élni. Hitelt vettünk fel. A másikat azért, mert az előzőn akartunk enyhíteni. Ment is a dolog egy darabig.A gond az, hogy…..
iqlight (törölt) 2010.08.25 18:15:35
@Csirke72: "Minek vesz lakást hitelre??? A kisember minek akar sajátot??? Elmebeteg dolog...Ha nincsen pénzem nem akarok sajátot, azért van az albérlet!"

Ha ezt komolyan gondolod akkor inkább ne oszd az észt ...
iqlight (törölt) 2010.08.25 18:16:52
@Csirke72: Nem hiszem, hogy csak a magyar államon múlik innen a dolog. A spekulánsok minden szarra ugranak ha van IMF arra, ha nincs arra, ha fingok arra, ha nem akkor meg arra.
Egészen egyszerűen be tudom bizonyítani, hogy a legkevésbé sincs válság. Per definitionem – ugye - a válság szó valami olyat jelent, hogy egy változékony állapot, mely veszélyes és/vagy instabil és amelyből csak valamilyen változás hatására van megnyugtató kiút. Szóval…..
Ingatlanosirodalmi barangolásunkat a XIII. kerületben folytatjuk. A szerző, aki magát is beleköltötte a versbe, szép feszes rímekben dicséri portékáját, a végén enyhe szabadverseléssel. Mondjuk nem egy József Attila, legalábbis azt hiszem soha nem érdemli ki a munkásosztály…..
iqlight (törölt) 2010.08.24 13:10:31
A Fent és Lent blog három hete jelezte, hogy Orbán Viktor június 8-én abbahagyta nagy sajtóviszhanggal beharangozott Facebook oldalát. Hiába írták meg, Orbán vagy csapata azóta sem "fárad" az oldal töltésével. (Frissítés: augusztus 31-én csak újraindult - kampányban…..
iqlight (törölt) 2010.08.22 21:55:56
iqlight (törölt) 2010.08.22 22:13:55
autózz! Hálaadás és gyónás 2010.08.16 13:50:00
Nem véletlen a cím, a mai történet beküldője, Attila ugyanis lelkész, akinek humorérzéke is van és korábban volt már kőműves és hivatásos sofőr is. De mint minden ember, ő is esendő, így sok év után mindenféle cifra mondatok hagyták el a száját azt követően, hogy gyors…..
iqlight (törölt) 2010.08.16 20:37:47
@Dövan: ezek szerint csak akkor tárhatná ki "tehén" a kezét, ha életveszélyes a mutatvány? Ettől a hozzáállástól hányni tudnék ...
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
iqlight (törölt) 2010.08.11 20:12:12
@farkamatvakarva: ember -e vagy?
Akárhogy is nézzük, a svájci frank alapú lakáshitelek többségének a THM-je 6 és 8 százalék között mozog. Az euró hitelek THM-je valahol 8 százalék körül kezdődik, forintalapú piaci lakáshitel pedig nemigen létezik 10 százalékos TMH alatt, de még 11 százalék alatt is…..
iqlight (törölt) 2010.08.10 20:41:09
@misztikus alfahím: Az a helyzet, hogy kb. eladhatatlanok az ingatlanok szvsz. Ha el is adod, nem csak a konkrét árfolyamveszteséget hanem az ingatlan értékében történt csökkenést is elkönyvelheted buktának. A bank egyébként nem segít semmilyen téren ezt sajnos kijelenthetjük. Túl kell élni valahogy. :S
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
iqlight (törölt) 2010.07.29 23:10:18
@Ezténírtam: Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. Én másképp látom ezt a dolgot, lehet persze, hogy tévedek elvégre emberből volnék.

Egyszerűen azt érzem, hogy ez itt egy jól kitalált színjáték és most nem tudni pontosan, hogy melyik felvonásban vagyunk, mi jön ezután.
iqlight (törölt) 2010.07.29 23:15:25
@Gempacsöki Boborján: Hidd el nem egy és nem két álmatlan éjszakám volt, hogy mi is a jó megoldás azokután, hogy felültem a hintára. Csak tudod azért ez most már nem olyan egyszerű. Pláne nem, ha szítják a feszültséget ...

Tudom, ez csak "pénz" de ha a boltban azt mondanád, hogy most nincs nálad de kellene az a kenyér akkor megkapnád -e. Mert ez már csak ilyen.
iqlight (törölt) 2010.07.29 23:28:46
@eztígyhogy: Kár, hogy ezt nem külön blogba raktad, így kevesen fogják olvasni, még kevesebben értelmezni ...