Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aurora Tussand

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kupcihérek, most elmondom milyen sok pénzért, Temzére néző kilátás mellett dizájner,* ételeket enni, tégedet körbeugráló, de mégis magasan lenéző buzi alternatív nemi szokások rabja pincérrel. Tehát, Károly 29 éves lett, és mint korábban kiderült, szeret posh helyeken…..
Szóval mégis felkerültem faszbukra, Károly egyik képének sarkában vagyok, bár nem túl felismerhető...
to infinity and beyond Gestanyó 2012.04.12 20:04:14
Nagyanyám a hírre, hogy Károly még mindig és egyre inkább fontos része az életemnek, mi több, bűnben (értsd: papírok nélkül) még együtt is akarunk élni, kifejtette, hogy ő utálja az afrikaiakat, és mivel én az apám kreatúrája vagyok, ti. nevelésügyileg, így ő meg…..
Visszatérve a tetthelyre, a kiegészült család serényen nekilátott a terem diszitésének, a "székszoknyákat" összefogó szalagok, az asztali futók, a virágvázák, az ültetőkártyák, meg ezer hasonló apróság elhelyezésének, ami olyan jól sikerült, hogy másnap Jenő…..
Károly szerint be kéne jelentkeznem itten e háziorvoshoz. Minek? Amennyit találkoztam a fajtával, hát, amíg lehet, addig inkább a recept nélküli cuccokkal kúrálom magam, ha azok nem elegek, akkor úgyis haza megyek meghalni...Aztán szerinte HPV szűrés is kék. Minek? Jó, okés, neki…..
Ismét beszéltem a nyavalyással, és közöltem, nem vagyok valami hülye csiszolatlan gyémánt, és ez itt nem a My Fair Lady új szereposztásban. Erre azt találta mondani, hogy de igen, csak nem látom magam kívülről (lószart nem), és a jó külső meg az egyéb önbizalom összefügg,…..
Aurora Tussand 2012.01.11 20:59:53
Egyszer véletlen rájöttem, miért CH Svájc autójele, zseniális vagyok... azé' mert az ország igazi neve, amit senki nem tudhat, mint a Jehováét, az Confederatio Helvetica.Nah.5 napja rájöttem, miért K9 a kutyás rendőri egység a lüke amerikaiaknál. (Mindig izgatott, mi lehet pl.…..
a Greggs pékségben már belépésemkor tudják, hogy egy lekváros doughnut és egy sausage roll lesz, így a reggeli műszak után;a Sainsbury's-ben a pénztáros néni is megismer és elbeszélget velem;a postán a postáskislány megdícsérte a hajszínem, hogy milyen szerencsés vagyok, ha ez…..
to infinity and beyond Bodiam 2011.05.08 13:05:00
Ezt a helyet véletlenül találtam a neten, aztán megtetszett és megnéztem, a reggeli szakadó eső ellenére mérföldekkel odébb remek idő volt. A kérót a környék egy 14. századi nagykutyája (korhűen: tetemes eb) csináltatta. Nagy franc volt, mert a király arra adott engedélyt,…..
to infinity and beyond Arundel 2011.05.03 12:46:00
A Duke of Norfolk sasfészke; a Duke-ok pedig, ha létezne, akkor a fő udvari pártütő címet is viselhetnék, mert a mindenkori uralkodó elleni cselszövést tekintették legfőbb foglalkozásuknak. Amúgy vicces, hogy a legközépkoribbnak tűnő részek azok, amiket a viktoriánus korban…..
Volt egyszer egy vicces olasz film, aminek most egyszerűen nem jut eszembe a neve, mindegy, volt benne egy lúzer kövér ügyvéd, aki csalta a feleségét és akit csalt a felesége az építésszel, aki átdizájnolt nekik egy házat. Na a házavatón lett is nagy kavarodás és az építész…..
Aurora Tussand 2011.04.21 18:04:47
Ezt az esküvői meghívó ötletet Mackónak ajánlom:..
Jenő a vérzivatarban Tárgyalás 2011.02.01 18:50:00
Ezekkel a poszt-címekkel baj lesz, tovább tart kigondolni, mint magát a posztot -morfondírozott, miután néhány órával később ismét nekiült a klaviatúrának.Közben megnézte a hívást, ami persze tök fölöslegesnek bizonyult, a pacienst ismerte,mint a rossz pénzt, hasonló…..
Néhány unalmas nap után - melyekben azért akadt esemény,  de egyik sem érte el  intenzitásában azt a fokot, hogy úgy érezze, említést kellene tennie róla - Jenőnek időt kellett szakítania arra, hogy egy öltönyboltba látogasson.  Jenő kifejezetten rühellte a …..
to infinity and beyond hoppácska 2011.01.31 23:05:07
Egy általam igen kedvelt blogban elolvastam a szerző szülésének történetét. Eggen. Soha. Meggondoltam magam, ilyenben nem vagyok hajlandó részt venni. Rettenetes! Retteneteeees!!!..
Aurora Tussand 2011.02.02 17:06:18
         "ki hagyta itt ezt a darth?"Továbbá:"a rendelő ajtajában megbotló asszisztens officino-portalis collapsus-t szenved, amit risus követ, mint symptoma" -ez überelhetetlen. és ezek az édes röffentyűk:..
Hadd térjek vissza kedvenc vesszőparipámhoz. Sokszor említettem, itt bármennyire is úúúúúú meg áááááááá egy katedrális, védett műemlék, miegyéb, az állam pézet, na azt nem ád rá. Ezért van adakozás, belépő vagy ajándék és kegytárgy bolt vagy egyéb.…..
Aurora Tussand 2011.01.09 13:34:46
Cleveland, birodalmi stílus         Cleveland, óváros (hahahaha)       Cleveland skyline         Cleveland skyline az Erie-tó…..
Aurora Tussand 2010.08.02 09:58:28
Néhány hete egy hatalmas, tátongó lyukról készült fotóval volt tele az egész sajtó, akkor sokan úgy gondolták csak egy ügyes Photoshop trükknek köszönhető a felvétel, azóta azonban kiderült messze nem erről volt szó.  Nézzük miről is van szó pontosan és hol…..
Aurora Tussand 2010.06.25 10:10:01
Egy hete rejtélyes módon dögerős indiai kajára áhítozom és azt is eszem. Remélem, ez a bevezetője annak a metamorfózisnak, aminek a vége, hogy istennővé válok, nem is akárkivé, (ahogy azt Pa már korábban kedvesen megjegyezte) egyenesen Kálí leszek. Legnagyobb tehetségem is ebbe…..