Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyUsZiFüL

0 bejegyzést írt és 2995 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mizu műelemzés 2011.05.02 11:53:00
Én röhögtem! via   A költő nem sokat teketóriázik, azonnal szituációba helyezi az olvasót az első két sorral. "Zúzunk az éjszakában én meg pár haver” A zúzás tevékenység tulajdonképpen nem jelent semmit. Talán a „létezünk az éjszakában”…..
Lukrécia kencéi Krém dezodor 2010.02.04 15:35:00
Ez a dezodor, ahogy már előbb említettem, nem gátolja az izzadást, csak az izzadságszagot. Azt viszont nagyszerűen csinálja, akár 24 órán keresztül is. Nem ártalmas, sőt, a shea vaj hidratál.hozzávalók:3 ek sheavaj3 ek szódabikarbóna2 ek kukorica keményítő2 ek kakaóvaj2 E…..
Már régóta kutatok olyan dezodor recept után, ami hasonlóan szuperül hat, mint a szódabikarbóna tartalmúak, de nem jelent veszélyt a fekete pólokra. Most végre megtaláltam! A cink oxid, bár tejfehér színű krém készül belőle, mégis kimosható a ruhából, ellentétben ugye a…..
Ugye mindenkinek megvannak azok a mondatok, amiktől nevető, vagy rángógörcsöt kapunk a parkban, illetve esetleg menekülőre fogjuk, attól függően milyen a kérdéses kutya gazdi összeállítás. Nem bánt, csak játszik! - Az egyik legnagyobb klasszikus. Többnyire fiatal, bohókás,…..
Ez itt Senior Nyunyó Chill Godzilla Répa, a házinyúl. Szegénynek azért van ennyi neve, mert gazdájának minden ismerősétől kapott egy nevet. A baráti társaság nagy kedvence, de a szülők már nem szeretik annyira, mert nekik a büdössel is együtt kell élni. A szülők szíve sincs…..
bee küldte nekünk az alábbi, nem túl bőbeszédű levelet: Sziasztok! Hétvégén csináltunk 2 vicces videót a világ legcukibb állatairól, a mormotákról: Üdv., bee   Kedves bee!Köszönjük!..
A képen egy óriás panda gondozza újszülött gyerekét a kínai Wolong pandavédelmi központban 2010. július 27-én. A Ju Xiao nevű anya aznap adott életet ikreinek. (forrás: Northfoto) ..
A fehér belugát még tavaly áprilisban fotózták az oroszországi Fehér-tengerben, amint egy búvárral játszik. A Northfoto közleménye szerint a belugák felismerik, ha egy úszónak segítségre van szüksége, és átmozdítják őket a nehezebb, víz alatti helyzeteken. A beluga cetek…..
"A neve Szőr Arhtur (th-val, mivel angol nyúlról van szó) a napokban költözött hozzánk, de már teljesen beilleszkedett és, mint azt a képek mutatják, kényelembe helyezte magát. Egy zabagép, szóval a kajás edényét max csak akkor nem tarjta felügyelet alatt, ha épp…..
NyUsZiFüL 2010.08.04 15:02:28
@Nünü: Nem első nyulasok, egyik legjobb helyen van a tappancsos, ezt garantálom. :)
Annyira álmos vagyok, mindjárt kicsúszik a talaj a lábam alól... De ébren kell maradnom, hisz filmeznek! De nehéz! Mindjárt lecsukódik a szemem. A fejem... a fejem... egyre nehezebb, nem bírom tovább! Ajajj, mintha elaludtam volna. Eldőltem, mint egy zsák krumpli. Nem szabad!…..
NyUsZiFüL 2010.08.04 14:58:28
Cspetra gyönyörű szürke cirmos cicája a fényképezőgépnek pózolva kiereszti óriás karmait. ..
"Dobozos kutyának nevezzük azokat az állatokat az (Illatos úti) Ebrendészeti Telepen, akiket dobozban hoznak be hozzánk, mert az utcán találták kidobva, vagy gazdájuk adja le őket. Legtöbbjük kölyök. A papír ládának három lakójáról, első pillanatban azt gondolták, hogy…..
NyUsZiFüL 2010.07.12 10:52:58
@Nussszi: Jah... Egy igazi "állatotthon", igaz? :S
NyUsZiFüL 2010.07.12 20:51:12
@kalimpálok: "Magánemberek nem kondicionálnak, és nem tudnak kórházba járni egy kutyával hetekig, mert nem érnek rá. Itt segíthetnek az állatvédő szervezetek."

Én 100%-ig magánember vagyok, és a legeslegnagyobb bűn lenne, ha nem rohangálnék a beteg kutyámmal orvoshoz. Én sem lopom a napot otthon egész nap, de kicsit durva lenne, ha pont az állataimra ne jutna idő... főleg, ha betegek.
NyUsZiFüL 2010.07.12 21:20:12
@zOe: Nem az állatvédő szervezetek dolga az emberek helyett gondolkodni.... Nem élünk mi sem királyi módra, de az állatok ellátása prioritást élvez, még ha nem is eszünk a hónapban mást, mint vajas kenyeret...
Az állatvédő szervezeteknek nem az a dolga, h felhívja a figyelmet arra, h aki nem képes gondoskodni egy állatról, az ne tartson... az lenne a feladatuk, h az ivartalanítást propagálják (amit meg is tesznek), lobbizzanak keményebb állatvédelmi törvényekért... Sajna ha valaki annyira surmó, h nem képes orvoshoz vinni pl. az autóbalesetet szenvedett kutyáját, vagy csak szimplán az utcán hagyja a végterméket, azon az állatvédők szájtépése sem segít...
"Már egyszer kiraktátok Cucu képét, de most megtaláltam egyik kiskorit, ahogy a maciját öleli. A pocakja sem elhanyagolható" - írja Kornélia...
Kitti hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Noé Állatotthonban dámszarvas kölyök van. A frissen az otthonba került állatokról itt tájékozódhat...
NyUsZiFüL 2010.07.09 09:48:01
"Tudom, hogy erre még nem volt példa a cukiság történetében (legalábbis én nem emlékszem rá), de bátorkodom továbbítani nektek egy kétségbeesett hölgy társkereső hirdetését, akinek a kijelölt vőlegényét sajnos megmérgezték" - írta nekünk Petra. "Pötty…..
NyUsZiFüL 2010.06.18 14:08:05
@Bélus22222: Amúgy nem, nem kell ivartalaníttatni minden állatot, de aki ivarosan tartja (pl. tenyésztő) vállalja a felelősséget az utódokért. Nem csak a közvetlen leszármazottakért, hanem az összesre, 10-20-stb. generációra is.
Ha tud vigyázni a kutyára/macskára/más kisállatra, akkor ne ivartalaníttasson. Viszont, figyeljen, és időben juttassa állatorvoshoz, ha ivarszervi daganata alakulna ki. Hány olyan van, aki szerint kínzás az ivartalanítás, de a megbetegedett állatot kidobni - mert nincs pénz a műtűtre, vagy észre sem veszi - már nem is annyira kínzás...
A felelős állattartó a hobbi kedvencét ivartalaníttatja. Egyenlőre az a veszély nem fenyeget, hogy emiatt kihaljanak a macskák/kutyák/bármilyen állat.
NyUsZiFüL 2010.06.20 12:14:38
@dávidzoli: Szebben nem is mondhattad volna, minden szavaddal egyet értek!!! Lilo kutyámat 4,5 hónaposan ivartalaníttattam, és nem bántam meg! Nagynénémék kutyája szülőgép volt, mikor nem tudott többet, került hozzájuk. 11-12 évesen lett olyan gennyes méhgyulladása, hogy majdnem ráment, cakli-pakli 500e volt rendbehozni... westi, tehát még nem is volt annyira öreg. Nyulaim is fiatalon lettek műtve. Süti (kan kutya) csak azért 2 éves kora körül, mert akkor találták, és tudtuk örökbefogadni. Szorgalmazom az ivarzás előtti műtétet én is.
Cuki, izgalmas és csodaszép ez az elefántcickányt bemutató kisfilm, amiben azért lehet kicsit rettegni is...
NyUsZiFüL 2010.06.11 18:41:29
Legalább tizennyolc kölyök hancúrozik a prérikutyáknál a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kölykök pontos számát a gondozók csak közelítő becsléssel tudják megállapítani, hiszen sosem lehet biztosan tudni, hogy az összes állat a felszínen van-e, vagy némelyikük a…..
A videó egy costa rica-i lajhároviban készült, ez a világ egyetlen lajhárárvaháza. További képeket az intézményből itt találhat. Dalmának köszönjük a találatot. ..
NyUsZiFüL 2010.06.02 17:27:08
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
NyUsZiFüL 2010.05.12 09:27:36
NyUsZiFüL 2010.05.12 09:48:31
@Muha: Írás és prezentáció fejlesztés... sablonozás a wordben, körlevél. Megtudnám szerintem csinálni, de semmi kedvem 2 óra hosszat vizsgázni...
Attól függ, mennyit kérsz? :) Felárat kérsz azért, hogy lánynak öltözöl?
NyUsZiFüL 2010.05.12 09:57:05
@Muha: Pff... ex férjekre sem lehet semmit se bízni... (OFF: sütöttem rizses-lekváros muffint múltkor, és finom lett.:D)
"2010-ben a napokban ismét elindult, miután 9 kis Dalmata kutyusunk született. Idén már 2 minőségi kameránk van, ezek közül a CAM1 infa megvilágítással éjjel is ad ff. képet a kutyáinkról. A 2010. év különlegessége hogy két Dalmatánk is állapotos. A második…..
A videó sajnos aláröhögős, de a sirály fejforgatása miatt kihagyhatatlan.  ..
NyUsZiFüL 2010.05.05 10:53:27
Néhány nappal ezelőtt született az Egyesült Államokban a világ valószínűleg legkisebb lova. Amellett, hogy igazi különlegesség, az állat gazdái szerint ráadásul még gyönyörű is. 35 centiméteres magasságával pedig valószínűleg ő a világ legkisebb lova. Noéminek…..
Ellie a pásztorkutya, és Sanurra a gepárd egy oregoni vadállatparkban élnek együtt, szokatlanul közeli barátságban. A négyéves Sanurrát újszülöttként elhagyta az anyja, gondozójához pedig ugyanakkor került a szintén újszülött Ellie. Együtt nőttek fel és azóta is nagyon…..
NyUsZiFüL 2010.04.26 09:44:29
"Szeretném Nektek bemutatni egy új faj képviselőjét, Fáncsit. Fáncsi denevérkutya. Igazából - bár nem vizsla, hanem egy hosszú lábú tacskó keverék - irtózatos pozíciókban szeret aludni, amit sajna nem mindig sikerül elkapni, de néha azért igen" - írta nekünk az…..
NyUsZiFüL 2010.04.23 12:19:11