Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lágyi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
Lágyi 2011.05.23 17:05:32
@Goompah: az 1. és az 5. képeken lévő audi bordásszíj hajtású. abszolút karbantartásmentes, könnyű, nem keni össze a lábad olajjal... városi bringához ideális.
Igazán szégyellheti magát a Levegő Munkacsoport. Megalakulásukkor egy tiszta, radikális, szókimondó, megvesztegethetetlen csapatként ismertük meg őket, most pedig ott állnak a meglehetősen kétes hírű, adóelkerüléshez és tulajdonosrejtegetéshez offshore cégek hadát…..
Önmagáért? Semmitől. Szlalomsör alapos elemzés tárgyává tette calam szerintem túlzott kirohanását a legutóbbi kormányintézkedések ellen. Ennek az elemzésnek igen sok állításával egyetértek. Cikke végén azonban azt írja: "vannak olyan objektív korlátok, ami után…..
Lágyi 2010.10.30 18:23:23
"Itt az idő, hogy helyreállítsuk
a demokratikus normákat!"

"A jogállami keretek között elfogadhatatlan, hogy parlamenti
többsége birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával
bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság alapelvét."
Navracsics Tibor 2010.

http://static.fidesz.hu/download/481/nemzeti_ugyek_politikaja_8481.pdf
@Gáborom:

"Egyszóval: én sokkal kevésbé tartok a hazai szélsőjobbtól - bár kétségtelen, igen szomorú vagyok már így is,hogy ekkora szerepük lehet a honi politikában - mint a -sajnálom de nem tudom és nem is akarom másnak nevezni - a kommunista nomenklatúra egykori tagjainak illetve mai utódainak ismételt hatalomra kerülésétől."

miről beszélsz???

Fidesz a nemzet pártja.Kik is alkotják?

Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 együttműködő
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Chikán Attila - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP titkár, III/2 együttműködő, D-8-as
Fónagy János - MSZMP tag
Kövér László - az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó
Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag, Hazafias Népfront főtitkár
Csintalan Sándor - MSZMP tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB titkár.
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Győző - párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel
egy pártbizottsági állásért.
Orbán Viktor - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Mikor először megláttam ennek a kereszteződésnek az újdonsült felfestését, rögtön arra gondoltam, hogy ezt vagy meg kéne írnom saját posztnak, amihez amúgy általában lusta szoktam lenni néhány kivételtől eltekintve, vagy pedig úgyis akad néhány héten belül valaki,…..
Lágyi 2010.10.29 23:36:18
@Zsola777: nem köcsögség. az a köcsögség, ha szabályosan akarsz bekanyarodni a lágymányosi felé, mert feltartod azokat akik egyenesen ill. balra haladnának. az a legnagyobb köcsögség, hogy ezt így sikerült kitalálniuk, rákényszerítve a közlekedőket a szabálytalanságra.
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
Lágyi 2010.08.27 10:19:34
@BISMARCK: "Ill. a teljesen idióta - ez alól csak tarlós kivétel - ellen jelölteknek."
én nem tenném a kivételek közé. mikor hájfejűtrabantos hagyó kitalálta a pontonhidat a Margit-híd helyére, bőszen bólogatott, hogy igen, meg kell vizsgálni, és mi mondtuk, hegy kell valami megoldás, stb. ez vagy azt jelenti, hogy 0.1 másodpercig nem használta az agyát, vagy azt, hogy nincs is olyan neki.
a legutolsó "komoly" jelölt ellene mikiegér pali, aki 5-ös metróval, és "én független jelölt vagyok" átlátszó blablával kampányolt, amit aztán jól be is "bukott". tarlós csak szinglihordák mikola remek aknamunkája miatt nem rúghatott labdába, annak ellenére, hogy már mindenki számára világossá vált kétértelmesmondatotnemtudokmondani gábor dilettantizmusa.
Na, vajon mi a legnyálasabb dolog a világon? Eddig azt hittük, hogy amit a Fekete Vipera mond a tréfás brit tévésorozat egyik részében, a nagyon nyálkás hal egy nyállal teli vödörben. Csak hát az a helyzet, hogy a Fekete Vipera nem ismert egyetlen budapesti főpolgármester-helyettest…..
 Jönnek haza az iskolából a lányok a napokban, mutatják az üzenő füzetet, hogy hozzájárulunk-e az új influenza elleni védőoltás beadásához. De már rögtön mondják is, hogy ők nem akarják, mert úgy hallották az iskolában osztálytársaiktól, hogy az oltásba bele lehet…..
Lágyi 2009.11.13 09:49:40
@volánrulz: Amikor Mexikóban kirobbant a járvány, egy ellenzéki párt arról kezdett beszélni, hogy "nemzethalál" lesz, mert a kormány nem felkészült, és képtelen megszervezni az oltóanyag megfelelő mennyiségű előállítását mire ideér a járvány.
Most ugyanez a párt arról prédikál, hogy szar, és feleslegesen sok az oltóanyag. Ennyi. Pont.
Lágyi 2009.11.13 10:22:14
@Gyeprefing Padrafos: Ez már kiderült az előző választásokkor. :) Viktor talán az egyetlen aki még nem jött rá erre.
Átadták Budapest legújabb bevásárlóközpontját, mely az allee nevet kapta. Az ING Real Estate beruházásában elkészült komplexum az egykori Budai Skála helyén nőtt ki a földből. A bevásárlóközponton kívül irodákat és egy lakótömböt is kialakítottak.A Budai Skála…..
Az Újpesti vasúti híd elhúzódó felújítása miatt néha a Margit híd mellé parkol le az esztergomi vonat. A HÉV alagútjának bejáratánál a kifutó mellékvágányt nevezte ki a MÁV a járat végállomásának. A vonatforgalom miatt a vasutasok rögtön szükségesnek érezték, hogy…..
Lágyi 2009.03.23 13:57:41
@Benbe:"Sőt, legjobb, ha nem szidtok senkit, hiszen ahogy a császárfürdői peronon, úgy a Margit híd alatt sem vagytok képesek leszállni a biciklitekről, hanem az utasok között cikáztok ezerrel."
megnézném a kedves autóstársakat, ahogy pl. a zebráknál kiszállnak, és áttolják az autójukat.
a Margit-hídi átvezetés egy rossz vicc.
elég idióta dolog úgy tervezni a bringautakat, mintha azok csak kedvtelésre szolgálnának, és nem közlekedésre. persze abszurdisztánban mire is számítunk.
tény a bringások között több a felelőtlen fiatal, akiktől félteni kell a gyalogokat. talán épp ezért sem kéne járdán vezetni bringautat.
Lágyi 2009.03.23 14:06:35
@gio: este, lakot terülten kívül kötelező, de minek. sajnos a rend őrei még a lámpát is képtelenek betartatni, így ezzel is csak adtak a szarnak egy pofont. vidéken a két falu között, ahol hullanak a bringások mint a legyek, pont senkit nem érdekelnek ezek a szabályok.
Eljött a pillanat, hogy tanuljunk egy kis üzleti gondolkodást. Hogy is működik egy hatalmas ingatlanfejlesztés? Hogyan lehetett hatalmas haszonra szert tenni a rendszerváltás után 18 évvel? A kezdetek kezdetén, a "teremtéskor" volt az önkormányzatok vagyonhoz juttatása,…..
Lágyi 2009.03.03 15:26:28
@UV pót: Valóban remek hely lett, de meddig? Valószínű, hogy az alku része volt, hogy az önkormányzati választásokig nem zárják el előlünk. Jobb esetben addig, még fel nem épül a környező lakópark, aminek majd szerves részét képezi. Persze csakis az ott lakok örömére.
A kisértetházak, csak díszlet. Kellet a tőkeemeléshez, amivel az önkormányzati tulajdonrész addig zsugorodott, míg végül bagóért kivásárolhatták azt is.