Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MPower

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kipróbáltam az új gépet, a legolcsóbb, legkisebb MacBook Prót, a 2,3 gigahertzes Core i5-össel szerelt alapmodellt. Több dologra is kíváncsi voltam: hogy változott a rendszer összteljesítménye, a grafikus gyorsító sebessége és az üzemidő. Ellenfélnek az előző két generáció…..
Az iFixit csapata nem sokat tökölt, és darabokra szedte az egyik új, 15-ös modellt. Az ilyen szétszerelések nemcsak arra jók, hogy az Apple minimalista dizájnját egy esetleges kézigránát felrobbantása után is szemléltetni tudják, vagy hogy megtudjuk, hogyan fér el annyi zene és…..
MPower 2011.02.26 20:22:22
@mizie: Akkor én kettőt kérek! :D
De fusson rajta a Mac Os X legalább olyan gyorsan, mint a gyári apple gépen! XD
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
MPower 2010.11.22 16:57:45
@komo: Hááát...lehetne gyorsabb! :)
MPower 2010.11.22 17:05:24
@zephyr2000: ipadon nincs calculator???
Mi a fene? Nem fért bele a kódba? :D
Appleblog Kinyírják az XServe-et 2010.11.05 18:24:43
2011. január 31-ével az Apple befejezi az XServe elnevezésű gépeinek forgalmazását. A vállalat 2002 óta forgalmazza a szervereit ezzel a névvel.A kivégzésre lehetett számítani, az XServe 2009 áprilisa óta nem frissült, tehát a hardverelemek felett is eljárt már az idő, a…..
MPower 2010.11.05 19:26:56
@I am: Az utazósat a vilagjaromagazin.hu-ra, a reggelizőset meg receptbarlang.hu címre! Például... :P :P :P
 Na kérem, ennek is eljött a napja, végre a Macekről lesz szó, vagyis azzal próbál kezdeni valamit az Apple, ami fölött a napunk legnyagobb részét töltjük. Reméljük, hogy falhoz csap minket a Mac OS X Lion, hogy a homlokunkon meg tudjuk tartani az új MacBook Airt és hogy Steve…..
MPower 2010.10.20 20:55:15
@iSparrow: Mennyi adatot emésztett fel az a dolog? :)
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Egy hétfői döntés értelmében az Egyesült Államokban ezentúl legális a jailbreak és a szolgáltatófüggetlenítés, az unlock. A hackerek levehetik a csuhát, kimehetnek a napra, az Apple elfogadtatási eljárása kevésbé tűnik despotikusnak, és az AppStore-ból kihagyott programok is…..
MPower 2010.07.27 12:25:06
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
MPower 2010.07.17 11:52:00
MPower 2010.07.17 11:52:35
Az iFixit természetesen megint nekiállt szétszedni az iPhone 4-est, tehette ezt azért, mert két nappal a hivatalos debütálás előtt a FedEx már tegnap kiszállította néhány helyre az első csomagokat. Az alul található két csavar a hátsó lapot távolítja el (eddig az előlapot…..
Két napja frissítették a legkisebb Apple-gépet, és az upgrade egész jól sikerült: a processzor ugyan alig változott, de a grafikus gyorsító erősebb lett, a merevlemez megnőtt, ráadásul jobb lett a forma, belekerült a táp a házba, és még sd-kártya-olvasót meg hdmi-kimenetet is…..
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Kedd van, a frissítések ideje, főleg hogy néhány Apple-termék már jócskán megközelítette, illetve el is hagyta  a termékfrissítési ciklusának szokásos hosszát.Ilyen például a MacBook Air, amiből az új verziót a jól értesült ausztrál Macworld jósolja mára, de vannak…..
MPower 2010.05.11 13:21:29
@landilevente: Pedig gyorsabb lenne, mint bármelyik szuper nettop! :-)
Az előzetes jelek és a több helyről érkező pletykák szerint ma a MacBook Pro család frissítése van napirenden, lesznek itt gigabájtok meg gigaflopsok, szóval így reggel inkább kezdjünk egy kis iPhone-os találgatással.Már tavaly nyáron is jöttek a pletykák az előlapi iPhone-os…..
MPower 2010.04.13 13:06:27
@czanga: Csak a macbook-ok frissülnek, vagy várható esetleg egy jó kis MacMini update? :-)
Hát nagyon nagy mázlim van, hogy a körzeti orvosom nem mostanában sütötte el a nyugalom-fekvés-kamillatea bűvös hármas mantrát, amivel egyébként minden betegséget gyógyítani próbál, hiszen az Apple következetesen sokkol minket, nyugalomról tehát szó sem lehet (fekve pedig szar…..
Amikor Steve Jobs arról beszélt, hogy az iPhone-ból és az iPod touchból igazi játékgépet lehet faragni, jót nevettem magamban, mert ismertem a készülékemet: sem a sebességét sem az irányítási lehetőségeket nem tartottam alkalmasnak a játékra.Aztán a 3GS-modell és az új iPod…..
Tényleg nem szerettem volna munkával foglalkozni a zalakarosi pihenés alatt, de megláttam ezt a gyorsan romló pletykát, amivel holnap már nem lehet mit kezdeni, szóval muszáj volt dolgozni. A 9to5Mac ugyanis azt állítja, hogy még ma új laptopokat mutat be az Apple.A lap úgy tudja, hogy…..
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
MPower 2010.02.04 13:25:01
@Főkoholista: az elnöki gép...az nem az Air Force One? :-)
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
Miközben a 21,5 colos gépet a megrendelés után egy nappal már szállítja is az Apple az amerikai piacon, addig a 27 colos modellre egyről három hétre nőtt a várakozási idő online rendelés esetén. A változásra nem sokkal azután került sor, hogy a gép újra nagy tételben…..
Csaba már pár napja észrevette, hogy valami bűzlik Dániában, ugyanis a Duna Plázában egy egyértelműen Apple-lel (és XMS-sel) kapcsolatos fúrás-faragás vette kezdetét. A költözést kizárhattuk, hiszen nemrég voltunk az új üzlet megnyitóján. Most azonban már Handrás sem…..
Szuper, végre új pletykák vannak, az iTablet és a 4G-s iPhone ugyanis már lerágott csont, most viszont itt a legújabb: a 22 colos, érintésérzékeny iMac! Most, hogy végre kaphatók a 21 és 27 colos gépek is, valóban MUSZÁJ durrantani valamit, és elképzelni sem tudok jobbat egy…..
Twitteren már olvashattátok, hogy rászántam egy estémet a Snow Leopard kivégzésére. Kapcsolatunk viharos szakasza néhány nappal a telepítés után kezdődött, ekkor vettem észre, hogy az újraindítás után egy oldalra rendezi az ikonjaimat az asztalon (később ezt már bármikor meg…..
Bár Steve Jobs többnyire remek húzásairól és előremutató döntéseiről híres, időnként ő is hibázik. Szerencsére ilyenkor a sors közbeszól, és nem hagyja, hogy hülyeséget csináljon. Mint például amikor visszatérése után nevet keresett az új asztali gépnek: azt már tavaly…..
MPower 2010.01.15 16:22:13
Szuper kis sztori kerekedett a Valleywag kezdeményezéséből: ahogy azt reggel megírtuk, a lap hajtóvadászatot indított az Apple Tablet ellen, sőt, még vérdíjat is kitűzött a kütyü fejére: tízezer dollárt ajánlottak annak, aki valamilyen fotóval bizonyítja az eszköz…..