Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Facelessbook

0 bejegyzést írt és 482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Facelessbook 2020.06.28 23:11:33
@Club Sandwich:
Valoszinuleg Palkovicsne laptopjan szerkesztik a szorolapot.
1914. Lenin Zakopanéban az Osztrák-Magyar Monarchiában. Valószínűleg a Krakkóban gyógykezelt feleségével, Krupszkajával együtt töltötte ott az időt..
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
Facelessbook 2020.04.28 18:00:11
@Club Sandwich:
Raadasul ezeknek a kedves ugynoksegeknek, akik olyan olcson adjak a po'garnak a jegyet (roller is tartozik a csomaghoz, amellyel az ugyfel a repulo helyett kozlekedhet barmilyen problema eseten) a nagyresze nem is Magyarorszagon bejegyzett vallalkozas, ami a - sokszor egysegsugaru, idegen nyelven nem beszelo - utas helyzetet meg nehezebbe teszi.
Amióta itthon ülünk, a futáros-csomagos sztorik kaptak egy egészen szokatlan mellékízt. A nem tartózkodott otthon és az átvevő hiánya kifejezésektől hisztérikus kacagva zokogásba kezdünk, főleg ha idősebb olvasónktól jött levélben olvassuk. Persze előfordulhat, hogy nem halljuk a kertben a csengőt,…..
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
Szubrina blog Korona-blog 6. 2020.04.04 01:45:02
Eszembe jutott két film is, a mostani helyzetről, mármint arról, h nem lehet most idegenekkel szexelni pl, mert ugye másfél méter (fényév) távolság kell legyen két ember között. Persze ott van a telefonszex, mint lehetőség, de én azt őszintén soha sem szerettem, mert ha a pasit izgatom, akkor arra…..
1918. Viseljen maszkot vagy menjen börtönbe. A spanyolnátha-járvány időszakában készült fotó..
Facelessbook 2020.03.27 15:09:43
@fareszjó: Az Emirates A380-asain a mai napig van bar a felso szinten, hatul. Business es elso osztalyon repulo utasok vehetik igenybe. Van egy "pultos", aki az italokat ott helyben kitolti, keveri, felszolgalja. Termeszetesen le-, es felszallas idejen a bar zarva van, utasok, szemelyzet sem tartozkodnak ott, mindenkinek a helyen kell ulni, az oveikkel becsatolva.
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Facelessbook 2020.01.04 15:06:01
@Useless1997:
Igen, o az. :D
Mivel az ATM-et nem a bank üzemelteti, hanem egy külsős cég, a bank végignézi, ahogy az automata egymás után nyeli el az ügyfelek kártyáját. Ráadásul vissza se adja, így az ügyfél nem véletlenül lesz ennyire felzaklatva. Update: az ügy megnyugtatóan rendeződött, részletek a poszt végén. Tisztelt…..
Facelessbook 2019.11.28 15:26:07
@Darth Revan:
Ez hagyjan, vannak olyan helyek is a vilagban, ahol a kartya fizikai jelenlete nelkul is lehet penzt kivenni az automatabol. Csupan be kell lepni az adott bank appjaba, ott kivalasztani a "Cardless Cash" opciot, beutni, hogy mennyi penzre van az embernek szuksege, majd az automatanal a megfelelo menut kivalasztva, majd az appban/sms-ben kikuldott kodot beutve az ATM kiadja a kert osszeget.
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
Facelessbook 2019.11.24 22:54:30
Facelessbook 2019.11.24 22:56:48
@leroi:
Ezt hol lattad vagy olvastad? 3 hete voltunk veluk Berlinben a jegyunk 2990Ft volt fejenkent, egy iranyba, tehat osszesen 11960Ft-ot fizettunk. Januarban is van foglalasunk naluk Romaba, 3290Ft/fo/irany aron.
via GIPHY Ezen a borongós novemberi csütörtökön olvasónk levele gondoskodik az elmélyülő letargiánkról. Vannak azok a történetek, amiknél nincs mit tenni. Hiába csinált mindent jól (jó, a bőrönd méret kicsit necc, de ezt meg ismerjük), hiába tett meg mindent, amit lehetett, végül ott áll egy halom…..
Facelessbook 2019.11.21 16:35:04
@Csokis:
A nem schengeni jaratok a repter masik oldalarol indulnak, viszont az is igaz, hogy 4 jarat utasaira (ha tele jaratokkal szamolunk, akkor is ~800, vagy meg annal is tobb utas) egyetlen kapu edeskeves.
Budapesten, a Marriott hotelben beszélgettünk Kozma Alexandrával, aki egy éve az Emirates légitársaságnál dolgozik légi utaskísérőként egy Boeing B777 óriásgépen. Korábban találkoztunk magyar légikisasszonyokkal, akik a LOT Dreamlinerén repülnek a világban. A Lufthansa Airbus A350 fedélzetén pedig…..
Facelessbook 2019.10.11 23:27:08
@instantszöszi:
Kivalo! Akkor gondolom a PSH egyik spottere, aki panaszkodott, hogy a megkerdezese nelkul hasznaltak fel a felveteleit is - gondolom utolag - hozzajarult a videojanak a felhasznalasahoz.
Sose értettük, miért ragaszkodik egy velejéig igazságtalan, az utasnak és a légitársaságnak is csak kárt okozó díjtételhez az easyJet. Most megtört a jég, úgy tűnik, sok év után végre belátták, hogy baromság volt, október 1-től eltörölték a minden foglalásra egységesen kivetett 21 eurós admin…..
Kevés szó esett még arról, mikor kisvárosom pultjait koptattam nagyüzemben, s ez leginkább egyik legfőbb blogos tudatos döntéseim egyike volt. Akadt egy év, méghozzá egy nagyszerű év, mikor már a középsulit kijárva, három balatoni szezonnal a hátam mögött, munkát azaz egész pontosan beugró melót…..
Facelessbook 2019.09.24 17:00:48
Vajon válogathat a buszvezető, hogy kit visz el és kit nem? És ha tudják, hogy tele lesz a busz, miért nincs erről információ? Mi is tele vagyunk kérdéssel, a válaszokat még várjuk a Volántól. Egy kis Volán buszos storyt hoztam. Előzetesben annyit rólam, hogy évek óta ingázok minden nap Kecskemét…..
Attilláék nagy útra készültek, mindent jól kitaláltak, és még itthonról, a Wizzair oldalán béreltek autót Los Angeles-be az AVIS-nál. Végül egy igazi ügyfélszolgálatos bénázásba botlottak, ráadásul május óta nem is reagálnak az utólag is benyújtott panaszra. Jó sokat buktak a sztorin, aztán…..
Bizony volt idő, amikor hidroplánnal, sőt Malév járatokkal lehetett eljutni Siófokra, nem csak Budapestről, de szinte minden környező országból.  ..
Facelessbook 2019.07.28 10:27:12
@Gyorgy007: Debrecenbol Wizz-zel el lehet Budapestre, vagy vissza repulni. Csak at kell szallni Milanoban, Bazelben, Barcelonaban, Maltan, Larnacaban, Eindhovenben, Tel-Avivban, Lutonon, Docasterben, Cardiffban, Dortmundban, Mallorcan, vagy Moszkvaban.

Egyebkent a nagyobb reptereken vannak legiforgalmi, vagy pilotakepzest is vegzo kisebb-nagyobb cegek, ok vallalnak orszagon beluli transzfert is, de ezek altalaban nem olcsoak.
A nyarat mi jellemzően itthon töltjük, jövünk-megyünk, de nem csinálunk többhetes nyaralásokat. A klíma megfelelő, a Balatont sosem fogjuk megunni, ráadásul nem is vagyunk az a strandon heverő típusok. Azért néhány kihagyhatatlan kirándulás be-becsúszik ezekben a hónapokban is. De hogy vagytok ezzel…..
Eddig a priority utasok voltak a karám királyai, akiket nagyjából senki sem buzerált. Ők azok, akik elsőként mehetnek ki a fagyba ácsorogni a gép előtt, de persze a lényeg, hogy felvihetnek a fedélzetre a kistáska mellett egy normál kézicsomagot. A fizető vendég nagy úr, nem illett nézetegni a…..
Facelessbook 2019.02.14 15:32:30
@VT Man:
A Lufthansanal ugyanakkora a megengedett meret, mint a Wizzairnel: 55x40x23cm. Foszezonban olcsobbra is ki tud jonni a jegy nehany nepszeru desztinaciora, mint a fapadosokkal. A cateringrol most ne is essen szo, mert az a kis szendvics nem fogja elteliteni az embert, de legalabb a vizert, teaert, kaveert nem kell fizetni.
Feltehetnénk találóskérdésnek, hogy mi ez a fenti képen, de inkább eláruljuk, hogy a guminyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) szenzora, és egyáltalán nem így kéne kinéznie. A pöcök tönkretételével vádolt cég tagadja, hogy náluk deformálódott volna el, ami persze simán lehet  igaz, de azért az eléggé…..
Facelessbook 2019.01.17 15:39:57
@Im just here for the comments:
Nekem csak a homar csinalja ezt. Az osszes tobbinek ott virit az ertesitoje. Nem hinnem, hogy random lenne...
Facelessbook 2019.01.18 19:41:20
@Im just here for the comments:
Amilyen jol a kommentmotor mukodik, nem csoda, hogy ebben is vannak fennakadasok. Vagy az is lehet, hogy a poszt elesitesekor elfelejtenek egy checkboxot kipipalni.
  2007-es indulásakor óriási vívmánynak tűnt a Díjnet, egy csodának, amely végre egyszerre védi az erdőket és a fogyasztók idegrendszerét, örökre nyugdíjazva a sárga csekkekkel a postán sorbanállást. A sokáig ingyenes szolgáltató pár éve díjat kezdett el felszámolni a fogyaszóknak a régebbi számlák…..
Egy jó parfüm állati nagy vonzerővel bír. Hát ki ne akarna úgy illatozni, mint a sztárok vagy a luxusfeleségek? Ráadásul azok a csudaszép üvegek! Ha ölni nem is akar mindenki értük, azért egy Paco Rabanne-t, Bulgarit, Hermest sokan szeretnének a polcra. Sokkal többen, mint ahányan megengedhetik…..
Facelessbook 2018.11.30 21:08:47
@Darth Revan:
Nekem pedig be van allitva a kovetes, de az utolso par posztrol mar nem erkezik ertesites. Valami nem mukodik rendesen.
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..
Facelessbook 2018.11.14 15:06:43
@Leadfoot:
A poszter nem errol irt. Ezzel a biztonsagi ellenorzeshez lehet "eloretolakodni". Arra jo, ha peldaul mar a check-in pultoknal kigyozik a sor akkor a sarga kis automataknal lehet megvenni a Fast track lehetoseget. Ez a gyorsitosav a B terminalon a sor jobb oldalan, az A terminalon pedig attol balra talalhato.
Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan jóképű srác, mint Pacsai igazán nem küzd problémákkal. Van egy tekintélyes megjelenése, egy még tekintélyesebb dekoltázsú nője, melója, alfa romeoja szóval minden klappolhat, de az átlagemberek sosem fogják fel a korona súlyának terhét. Pacsai baszottul jól néz…..