Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoRiS20

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Prometheus 2012.06.06 22:54:00
A Prometheus körül akkora hype alakult ki, ami talán még a stúdiók néhány idei másik nagy dobása, a Bosszúállók és a Sötét lovag: Felemelkedés körüli cirkuszt is megfejelte. És a rendező személyéhez, illetve az általa életre keltett Alien franchise új irányba vivésének,…..
Geekblog A Geekz új köntöse 2012.06.11 11:07:00
Új köntöst öltött a Geekz, elsősorban a Haránt Artúr által kifejezetten nekünk készitett zseniálisan geek fejlécnek köszönhetően, ami remélhetőleg a ti tetszéseteket is elnyeri. Mi el vagyunk ragadtatva tőle és remélhetőleg a kollégákat is sűrűbb posztolásra…..
DoRiS20 2012.06.13 00:47:56
@Wostry Ferenc:
1. ha már csináljátok, és KOMOLYAN, akkor min. www.geekz.hu (vagy: www.geekezblog.hu).. vagy ilyesmi.

2. tárhelyet venni és ide feltenni valami wordpress, joomla, stb. nm értek igazán ezekhez...

3. így magadnak tudod szerkeszteni, amit kell...

ámen

4. fejléc szuper lett, méltó a tartalomhoz!
Az MIB franchise egyik állandó poénforrása, hogy egy rakás hírességről kiderül benne, hogy valójában itt élő földönkívüli – de amikor a harmadik felvonásban felbukkan Andy Warhol, akinél nyilvánvalóbb és egyértelműbb, nameg unalmasabb idegenes viccet el sem lehetne…..
Kattints a képekre nagyobb változataik megtekintéséhez. A társasjátékozási láz tavaly úgy elkapott, mint Niels Holgerssont a légcsavar, és idén ugyanúgy továbblángol bennem. Őrületesen izgalmas egy efféle, számomra eleddig ismeretlen geek-dimenzióban elmerülni. A…..
Geekblog Lopott idő 2011.10.26 10:15:00
Sem a gyönyörűen stílusos és intelligens Gattaca, sem a kissé ugyan egyenetlen, de bátor és szatirikus Fegyvernepper után nem gondoltam volna, hogy Andrew Niccol nevét valaha is abba a hollywoodi pöcegödörbe dobom, ahol pl. Zack Snyderé van. Azért ő jutott az eszembe, mert bár…..
...nem vagy normális. Ma kiszivárgott, hogy Lucas további változtatásokat eszközölt a régi trilógián, a nemsokára forgalmazásba kerülő bluray-lemezeken, pontosabban a Jedi visszatéren. Mikor Darth Vader beledobja a császárt az aknába, mostantól azt ordítja…..
DoRiS20 2011.08.31 20:06:17
@Darkcomet:
- több példányban őrzöm őket!!!

Igaz, ne HD felbontás, meg mono szikronos is van közte, de én erre verem a mai napig....
Geekblog Super 8 2011.06.15 14:15:00
J.J. Abrams és Steven Spielberg gyerekes-szörnyes retró sci-fit forgatott, mindössze 50 millióból, nagy nevek, nagy franchise-ok és 3D nélkül, eredeti forgatókönyvből. Ez így rögtön két dolgot jelent: a Super 8 a nyár többi hollywoodi dirrdurrjához képest jókora hátránnyal…..
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
DoRiS20 2011.06.09 23:38:38
  Mai bejegyzésünkben szakács olvasónk osztja meg velünk történetét. Több, mint két évig tűrte főnöke piszkos dolgait (fizetéselmaradás, szabadság visszatartása, lelki terror), végül akkor telt be nála a pohár, amikor nagymamájának temetésére sem akarta elengedni őt.…..
Geekblog Sorsügynöség 2011.03.24 14:08:00
Mit csináljon az ember, ha ígéretes fiatal forgatókönyvíró Hollywoodban? Vehet például drága autókat, járhat a legmenőbb klubokba, hogy aztán - gondolom - elégtételt érezve minden középiskolai megaláztatásért végighallgassa, amint összesúgnak, amint belép. "- Azta... -…..
Geekblog Karantén 2 - előzetes 2011.03.14 08:53:00
Ez a film koppintás koppintás hátán, olyan mértékben, hogy ez már nem is posztmodern, hanem egyenesen meta (ugye a Karantén a Rec remake-je volt, ami eleve a Démonoknak volt egyfajta parafrázisa, na most ez a Karantén 2 a koppintás koppintásának folytatása, de az előzetesből…..
Geekblog Oscar 2011 live blog 2011.02.27 17:08:00
Mint minden évben, a Geekz Oscar-bubusa, Ringsider kolléga vezetésével idén is végigkommentálhatjátok a közvetítést, és izgulhattok kedvenceitekért, Marlon Brandóért, Al Pacinóért, Ryan O'Nealért... ja, nem 1973 van? Hát akkor kezdődhet a buli, én, WF, meg inkább megyek…..
DoRiS20 2011.02.28 01:19:29
DoRiS20 2011.02.28 01:24:01
Az iPhone-forradalom új helyzetet termetett a mobilpiacon. Az Apple a többiektől teljesen eltérő irányból közelítette meg a telefonálást, „újragondolt” terméke egyértelmű burzsuj ikon lett. A többi gyártó, mint a Nokia, a Sony Ericsson, az LG vagy a Samsung láthatóan…..
Nem találsz kedvenc filmedhez feliratot? Esetleg van egy új filmelőzetes, amit meg szeretnél nézni, de nem tudsz jól angolul?Írj bátran kommentet ide és ígérem válaszolok!..
Végre itt a húsvét reggel,Minden legény korán felkel.Vödröt, korsót kútba merít,Leönti a lányok fejit.Szabad-e locsolni? Én HR-es vagyok, jelenleg akasztják a hóhért, mert munkát keresek. Az elmúlt 5 hétben legalább húsz konkrét állásra jelentkeztem, csak és kizárólag…..
Tardai történetek Huszonhárom 2009.03.03 08:00:00
A Vladimir muterjáék a nem-dobunk-ki-semmit család. Legutóbb valami részeg állat rászart a lábtörlőjükre, hallod, az öreg kivágta középen a dzsuvás részt, azt' lukasan használják a lábtörlőt, mondván jó az még, zárt lábbal úgysem töröl senki sem lábat a kapuban. Na,…..
DoRiS20 2009.03.03 14:09:49
"A kisembernek jól fog jönni a jó kis szocializmusban elsajátított túlélési technika, amibe beletartozik a kacatok felhasználása kreatív módon, a dolgok saját kezű megjavítása (kidobás helyett) "

Pontosan erről van szó. Amíg más sápadozik, hogy ki-meg bedőlnek a hitelei, addig én - igaz szerényen - de túlélek.

Amúgy meg ez a nem tartós dolog készítés, havonta vegyél új mobilt, stb... csak egy mesterségesen (pénzemberk által finanszírozott) felpörgetett szar... Igaz, én mindent azért nem szedek össze, de a 4 éves mobilon is tudok beszélni. Nincs rajta blue/green/red-tooth? És akkor? Amúgy sem használnám...

Amikor megjelenik valami új, sokan azt hiszik, az jobb is. Pedig nem mindig így van. Én a megbízható dolgokat szeretem, így sok új kacatot meg sem veszek. Inkább veszek régit. (pl. most is Fég-es gázos vízmelegítőm van, vagy 15 éves, de könnyen javítható, egyszerű és megbízható. Nem mutatós? A kádat jó meleg vízzel tölti meg.

A történelem meg hullámzik. Egyszer béke, jó idők, másszor válság, meg háborúk. Ezekre fel lehet készülni.
Most olvastam, hogy valami bank-igazgató mondta, "nem láttuk előre a válságot, lehetetlen volt előre jelezni".
Nekem a szakmunkást végzett barátom - mellesleg: lehet röhögni? Amway-es! - már vagy 5-6éve erről beszél. Igaz a gázáremelés mindket is érint, de a hiteleinket visszafizettük (vagy alig vannak), nyugodtan alszunk...